IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Ei vattu!!!!Lauantai 30.06.2007 14:58

Niinpä, ei ois uskonut,mutta kyllä herätyksen sai kun kaivinkone pörisi ikkunan alla. Luulis noittenkin perhana viettävän viikonloppua!!! Taisin olla väärässä!
Niinkuin ei sitä meteliä riittäis tarpeeksi viikolla vaan pitää myös pilata viikonloput!!!!
Sitten kun avasin koneen netti ei toiminut, no ei kun soittamaan ylläpitäjään ja sain yks mies tulemaan avaamaan mulle sähkökeskuksen. Vedin töpselit seinästä ja käynnistin uudestaan ne vehkeet sielä. Alkoipas toimia. Noin se aina tekee jos on ollu sähkökatkoja.
Yökis duuniin ja sitten lomaa!!!! Jess,maltan tuskin oottaa!!!

Lomaaaa!!!!Perjantai 29.06.2007 23:00

Jess, totta! Tänään alkoi loma! Vihdoin!!!
Mutta mistä lomasta tässä nauttii perhana kun täälä räjäytellään kalliota ja porataan räjäytyksille reikiä??? Ainainen meteli!
Kun katoin ulos sain shokin! Mun ihana iso koivu olivat kaataneet!!!! Mitä hemmetti, oliko se muka niitten tiellä jotenkin? Kohta varmaan lähtee muutakin :(
Tää pihamaa muistuttaa enemmänkin jotain sotatannerta tällä hetkellä. Minä kun luulin että nyt saa nauttia kesästä.
Päivisin ei voi edes olla kotosalla kaiken metelin takia :(
Kait se on pakattava matkalaukut ja lähdettävä jonnekin lämpimään ja hiljaiseen paikkaan :)
Tiedän ainakin yks joka ilahtuis :)
Tosin huomenna se loma vasta alkaakin kun oon tehnyt yövuoron ja olo ei ala olla kovin häävi.
Kurkku kipee ja vartalo särkee. Nyt ei ole aikaa sairastella perhana!!!

Pitäkää toisistanne huolta ja nauttikaa kesästä :)
Katoin eilen lentoja ym... Ja hemmetti mitkä hinnat!!! Eikä laskeudukkaan lähellekkään sitä paikkaa mihin haluaa!!! Mistä oikein maksetaan??? Hengittämisestä?
300 euron heitto hinnoissa edestakaisella matkalla. Jos vertaa: Helsinki-Amsterdam-Lima-Amsterdam- Helsinki maksaa 1250 euroa ja matka kestää sinne 18,5 tuntia ja takas vähän yli 20 tuntia.
Toinen matka: Helsinki- Istanbul-Helsinki 570 euroa plus matka Ankaraan Istanbulista on 435 km.
Matkan kesto vähän yli 3 tuntia.
Kolmas matka hotelleineen Helsinki-Antalya-Helsinki yli 800 euroa,mutta miten päästä Antalyaan suoraan???
Meni melkein pää sekasin kun katsoin noita eri vaihtoehtoja.
Eipä taida ihmiset paljon liikuskella ulkomailla noilla hinnoilla.

Huoh!!!

Taas yksi niistä päivistä!!!Lauantai 23.06.2007 20:47

Taas yksi niistä päivistä kun tuntuu siltä että tekis mieli huutaa, rähjätä kunnolla ja hajottaa tavaroita. Kun oiskin joku sopiva kohde lähellä jolle vois huuttaa helpottaisi asiaa :)
Ihme että miehet eivät sit ikinä saa kalloonsa mitään vaikka kuinka yksinkertasesti sitä yrittää selittää. Vaikka vääntää ratakiskoista niin ei hemmetti jos perille menis!!! Niin yksinkertaisista asioista syntyy hemmetillinen sota!!! Onneks ei olla samassa maassa tai sille ois käynyt huonosti. Se pelastaa tän miehen tällä hetkellä :) Mutta helmikuussa ei enää mikään sitä pelasta kun saavun maahan!!!
Ja miehet väittää että me naiset emme ymmärrä???? Miten on niitten omilla hoksottimilla???
Kun osataan jopa miehenäkin tehä kärpäsestä härkänen perhana!!!!
Syyttäköön vaan naisia,mutta itse eivät ole sen kummempia otuksia. Ainakaan mitä aivokapasiteettiin tulee...grrrr!!!!!
MIEHET!!!

Juhannusta kaikille!Perjantai 22.06.2007 17:22

Hyvää Juhannusta kaikille tasapuolisesti!
Tänä yönä pitäs sit tehä niitä taikoja nähdäkseen tulevaa miestä ym... Noihin en ole uskonut moniin vuosiin. Huomasin etteivät tehonneet :)
Tänä vuonna kuten moni muukin vuosi suomlaiset seuraa perinteitä ja niitten mukana seuraa surua perheille (jälleen kerran).
Miksi ihmiset eivät opi? Mennään humalassa merille, mennään humalassa uimaan tai jotain muuta yhtä typerää. Kokeillaan miten hyvä kuski ollaan tien päällä, miten lujaa päästään ja humalassa tuntuu että pystyy mihin vain.
Juhannus koituu monien kuolemaksi, vaikka sen pitäis olla ilon ja valon juhla. Silti on niitä jotka eivät kunnioita mitään vaan ajaa päätä seinään ja tuhoaa monien elämää kerta-iskulla.
Miten ois käyttää se mitä hartoilla kantaa???
Tottahan toki, aina ei voi kuskiakaan syyttää...ainahan on niitä joka haluaa päästä johonkin ja ottaa elämänsä riskin noustessaan humalaisen kyytiin. Kukaan ei niitä ole sinne houkutelleet vaan itse ovat sinne lähteneet. Parempaa tietämättä, yhtä päissään itsekin olleet. Ajattelematta seurauksia sen enempää.
Merille meno on hengenvaarallista humalassa. Näytellään tarzania veneessä ja yks kaks ollaankin merihädässä. Vaikka osaakin uida se ei takaa mitään humalassa. Pelastusliiveistä ei tietoakaan. Kuskihan on tuttu ja turvallinen ja ajanut veneitä ennenkin. Niinpä,mutta humalainen veneilijäkin on arvaamaton ja tekee virheitä. Sinne sitten hukutaan.
Jos pyyntö auttaisi (ei kovin todennäköistä) niin ihmeessä käyttäkää päätänne niin säästytte kuolemalta.
Hyvää ja Turvallista Juhannusta!

Okei, taas näitä aamuja!!!! GRRRRR!!!Sunnuntai 10.06.2007 10:45

Mun piti viedä yhen tyypin lentokentälle tänä aamuna. Tuli eilen luvattua tietty...grrrr!
No ei siinä mitään. Aikaa sovittiin ja kaikki.
Meikäläinen nousi 6:lta ja laittautuu oottamaan tyypin ilmaantumista että kerettäis tänä aamuna sit koneelle. Ootin tunti eikä näkynyt. Lähdin sen kotoa etsimään ja sen faija oli käyny ympäri kyliä etsimässä ja soittanut joka paikkaan. Miestä ei missään näkynyt kuulemma. Liekö ees koko saarella..prkl...
Puhelin kiinni tai akku loppu, sen juopottelukamullakin oli puhlin kiinni ja kävin jopa sielä kaivelemassa kerta ovet oli auki,mutta ei miestä sieläkään näkynyt.
Vi****aa rankasti. Ensin sovitaan ja sit ei ihmistä näy eikä kuulu!!! Ja toiset nousee aamutuimaan vaikka ois yhtä hyvin voinut nukkua sen ajan!!!!
No, eipäs tule toista kertaa kun lupaudun viemään merimiehiä lentokentälle!!!!
Jos se ilmaantuu niin käy kyllä kalpaten!!!
En ole mikään Miss Sunshine aamulla niin että sopii olla varpasillaan jos ilmaantuu. No, jätkä ei kerkee lentokoneella ainakaan tänä päivänä. Tunnin päästä lähtee kone ja kun asutaan saarella ja lossimatkaakin on jonkun verran ja vielä 60 kilsaa lentokentälle niin sehän sanoo ittensä.
MIEHET!!!!

Jess!! Baila,baila!Lauantai 09.06.2007 19:27

Sitten ollaan taas tultu tähän aikaan vuodesta jolloin alkaa elämää tanssilavoilla ja illalla sitten mennään lavalle. No hätä, so far!
Mutta sitten syntyykin sama ongelma kuten aina kun katselee vaatevarastoa :)
Mitä laitan päälle? Mulla ei oo mitään päällepantavaa!!!
Kaappi tosin pursuaa vaatetta toisensa perään,mutta silti ei ole mitään päällepantavaa????
En arvannut että minustakin sellaista tulisi, ennen ei ole ollut mitään ongelmaa mitä laittaa kun meni bailuihin. Mutta jossain vaiheessa se on hiipunut munkin taloon.
Nyt otan kaikkea mahdollista huomioon kuten:itikat, tuuli ja viileä kesäilta ja yö ym... Joka tosin ei ole mua ennen häirinnyt!
Mistä tämä tuli??? Onko se aina ollut olemassa jopa minullakin?
Saa nähdä sitten mihin päätökseen tulen, varmaan farkut ja joku pikkutakki joka on tarpeeksi lämmin ja tietty matalapohjaset kengät kuten aina. Ennen ei voinut edes harkita muuta kuin korkkarit,mutta sekin hävis jossain vaiheessa. Miksi kaikki tulee noin yllättäen???
Nyt on kesä ja silloin pitäs olla kesäisesti pukeutunut,mutta suomen kesä osaa olla viilee ja itikoita täynnä :)
Mutta missä päin taivalta minä rupesin angstaamaan vaatevähyydellä ja matalapohjasilla kengillä????

Wau, perjantai! Perjantai 08.06.2007 15:23

Jess, sitten olikin jo perjantai. Kyllä viikko on ollut täynnä maanantaita!!! Pitkä kuin nälkävuosi!!
Jotain positiivista eilisestä päivästä sentään: Tulin kouluun ja hain aamulla limsaa meiän kahvilasta ja olin pudota silmät päästä kun siellä seisoi ilmielävä "tv-kokki"!!! Siitä ei ollut mitään tietoa ennemmin,mutta piti sitten tyttärelle hakea nimmarin kerta oli mahis :) Tytär opiskelee ravintolakokiksi ja se on aina kattonut tämän kokin puuhia telkusta. Kävi ilmi että tämä ahvenanmaalainen kokki oli äänestetty Vuoden Kokiksi ja sitä en vieläkään tajua että miten se oli meiän koulun keittiöön eksynyt! Ilmeisestikin on niin käynyt että hänet oli sinne kutsuttu koska meiän koulussa on sellanenkin linja missä opiskelevat kokeiksi.
Tänään on siis perjantai,mutta eipä tuosta hevin saa nauttia :( Meen yöksi duuniin!!! Eli klo 16.00 on oltava duunissa ja ties sit miten pitkään menee :( Huominen menee nukkuessa ja sit on taas kohta maanantai ja koulupäivä!!!! Jotenkin nää viikonloput menee liian nopsaan :( Mutta ensi viikonloppuna olenkin sitten vapaalla ja vietetään mun synttärit!! Jiihaa, aina yhtä mielenkiintoista! Kun ei tiiä mitä sisko ja ystäväporukka on keksinyt päänmenoksi :) Mutta laskovarjohyppyihin eikä benji-hyppyihin EN suostu. Sen verran kallis on heillekin henkikulta että sen taitavat jo tietää :) Saa nähä mitä hullua ovat taas keksineet :) Kivaa kuitenkin että pidän yllätyksistä :) Ja vähän luovaa hulluutta ei ole pahitteeksi :)
Aurinkoista viikonloppua kaikille siitä nauttiville!
Toinen hellepäivä näillä leveysasteilla ja toinen jäätelö kahdessa päivässä :) Enemmän kuin mitä ylipäänsä kesän aikana syön :) ENNÄTYS!!! :)
Mut joo, enpäs mene toistamiseen meiän toiseen kauppaan ostaan jätskiä totesin kun sen sain auki.
Vohveli pehmee ja itse jäätelö näytti sellaselta joka on kerran kerennyt sulaa ja litettu takas pakkaseen :(
Tästä lähtein suosin sen toisen kaupan jätskit :) Sieltä sain eilen hyvää jätskiä ja jopa halvemmallakin :)
Rapea ihana vohveli ja ihanaa suklaajätski *slurps*, mutta kun ajattelin tänään että menisin siihen lähimpään kauppaan. Typerys! Ois pitänyt tietää mitä siitä paikasta voi oottaa. Muutenkin kartan sen jos ei ole pakko tankata autoa.
Mitä opimme tästä sit taas? Juu-u, sen että paras mennä paikkaan joka tietää luotettavaksi!

Yeah!Tiistai 05.06.2007 01:22

Se oli sit kesäpäivä tänään!!! Wiihii!!
Lämpöä piisas ja aurinko oli ihana. Jotkut tosin makoili jo nurtsilla ottamassa aurinkoa,mutta eikö tuo oo vähän liian aikasta?
Ovat koko viikolle luvanneet ihania lämpimiä ilmoja \,,/
Nauttikaa, älkää valittako :)