IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Blogi

« Uudemmat -

Nyt riitti!!!!Tiistai 14.10.2008 14:34

Eilen eksyin yhelle foorumille lukemaan juttuja ja yllätys: löyty topikki minustakin siellä!!!
Aloin lukea mitä siellä oli kirjoiteltu ja täytyy sanoa että kilahin kunnolla.
Tallensin koko sen jutun ja tänään asia menee poliisille.
Yleensä annan tollaset olla omassa arvossaan, mutta kun aletaan levitellä jotain hemmetin ht.netin foorumissa asioita niin sitten tulee piste I:n päälle.
Ei voi olla tervettä tommosilla ihmisillä kun tahtoo pahaa toiselle.
Aikuisia ihmisiä! Muka...
Onneksi joku härötti sen keskustelun ja onneksi kerkesin sinne itse että näin sen jutun ja sain sen talteen ennenkuin ylläpito otti sen pois.
Läppäri on onneksi helppo kantaa mukanaan poliisilaitokselle!
Ja tää asia EI jää tähän!

Aika herätä vanhemmat, kaverit ja muutPerjantai 26.09.2008 18:36

Jokela, Kauhajoki....lisää tulee.
Olis korkea aika herätä ja huomata nuorten ahdinkoa. Sekä kiusaajan että kiusatun. Molemmilla on ongelmia jotka täytyy ajoissa huomata jo kotona. Ei pidä antaa periksi vaikka nuori vastaa kysyessäsi:"Mitä sulla on?" "Ei mulla mitään oo".
Mutta ei saa myöskään olla liian ahdisteleva, kyllä se nuori sitten tulee juttelemaan asioista kun olet edes näyttänyt että tiedät että hänellä on jotain vikana. useimmat eivät edes muista enään milloin ja mistä asiat alkoi.
Nuorisopolit täytyy hyvää vauhtia ja usein vanhemmat eivät edes tiedä että nuori siellä käy puhumassa. " Ei se meidän lapsi"....vaan kyyllä "se teidän lapsi" voi käydä siellä kertomatta teille. On asioita jotka nuori ei kerro vanhemmille vaan jakaa kavereitten tai nuorisopolin psykologin kanssa.
Miksi on kouluissa kuraattori? Siksi että auttaisi, mutta ongelma: kuraattorille ei ole aina aikaa, ja sillä ei ole aikaa nuorelle joka haluaa puhua tai sitten kuraattori ei edes ole paikalla. Laittakaa nyt jo kuraattorien sijaan oikea psykologi kouluille töihin.
Kaikkea tällaista pitää tapahtua ennenkuin joku herää.
Ja tuskin meiän poliitikot vieläkään herännyt vaikka oltiin niin murheen murtamia tässä pari päivää sitten telkkarissa!
Vaaleanpunaiset lasit pois silmistä NYT! Toimikaa nuorten mielenterveyden puolesta ennenkuin on ihan liian myöhästä. Leikatkaa vaikka omat palkkanne ja kokouspalkkionne ja laita ne rahat siihen mihin on tarvetta.
kyllä tekin selviätte taviksen 1200 €/kk kun taviksenkin pitää sillä selvitä. Rahaa nuorten hyvinvointiin!

[Ei aihetta]Tiistai 15.07.2008 04:43

myös te TUNTEMATTOMAT tyypit ketkä lukevat mun pk:ta niin vastaamaan!!

Ja vastauksia, kiitos... :)

1. Mitä mieltä olet luonteestani?
2. Mikä yhdistää meitä?/Mikä on meidän juttu?
3. Olemmeko koskaan riidelleet, miksi?
4. Luotatko minuun?
5. Mitä haluaisit tehdä kanssani?
6. Mitä haluaisit sanoa minulle?
7. Mitä olet aina halunnut kysyä minulta?
8. Mikä on paras yhteinen muistomme?
9. Huonoin puoli minussa? (aina löytyy)
10. Kopiothan tämän itsellesi, että pääsen kostamaan?

Et oo oikeesti mun kaveri, jollet vastaa!!

x-)

Ja kotona kääntymässä....Sunnuntai 25.05.2008 16:12

Jep, sain kokonaisen yön olla kotona viikkoon :) Nyt sit pyykätään ja taas lähtö! Sit ei tietoo milloin oon taas kotona. Asustan tyttären luona ja sillä ei oo nettiä kotona kämpillään ja siksi mua harvoin nähhään täällä. Sori rakkaat ystävät, mutta te jotka omaatte mun numeron voi soittaa. Jos soitatte numerottomana niin kerron heti että niihin ei tässä talossa oo tapana vastata :)
Oki, tuli mielenkiintoinen juttu tutkittavakseni tässä ja aion myös piru vie selvittää asian! Juurta jaksaen ja kun saan sen ihmiseen yhteyttä niin on munat keitetty, paistettu ja grillattu kunnes saan ne tiedot jotka oon vailla!!! Eipäs pääse multa livistään eikä pääse läpi meriselityksetkään!
Mutta palataan ystävät rakkaat kun oon taas kotosalla!

Pitäkää ittestänne huolta ja soittele jos ikävä iskee :)

t. työholisti :)
Vatuttaa sen verran että sain kunnon raivarin ja aloin siivota taloa!! Miehet eivät tosiaan ole siunaantuneet Einsteinin aivoilla!!!
Sain mieheltäni sellasen viestin että huhuh ja sit sulakkeet suli!!! Aina kun sulakkeet palaa mulla niin siivoon :) Ainakin puhasta tulee :)

Oki :)Sunnuntai 18.05.2008 17:27

Poika ajaa lujaa moottoripyörällä 180 km/h
Tyttö: Hidasta, mua pelottaa
Poika: Enkä, tää on hauskaa
Tyttö: Eikä ole. Oo kiltti, tää on liian pelottavaa
Poika: Sano mulle sitten, että sä rakastat mua
Tyttö: Hyvä on, mä rakastan sua. Jarruta !
Poika: Ja nyt halaa mua OIKEIN kovaa
*tyttö halaa poikaa*
Poika: Voitko ottaa pois mun kypärän ja laittaa sen sun päähäs? Mä kyllästyin siihen..

Sanomalehdessä seuraavana päivänä:
"Moottoripyörä törmäsi rakennusta vasten jarrujen vian seurauksena. Samalla hetkellä kyydissä oli kaksi henkilöä, joista vain yksi jäi eloon."

Totta puhuen, matkan puoli välissä poika huomasi jarrujen olevan rikki, mutta ei halunnut tytön tietävän asiasta. Sen sijaan hän pyysi tyttöä sanomaan että tämä rakastaa häntä ja halaamaan tätä viimeistä kertaa. Lisäksi hän käski tytön laittavan kypärän päähän, jotta tyttö jäisi eloon vaikka tämä merkitsi pojalle kuolemaa.


"Jos sinäkin rakastat jotakuta yhtä paljon - kopioi tämä teksti päiväkirjaasi"

jepLauantai 17.05.2008 22:04

Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat,eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."

1. auto
2. oma koti
3. henk. todistus
4. rahaakin vois olla enemmän :)
5. puhelin

Ois löytynyt monta muutakin,mut kun 5 vaan sai valita.

Haastan:
LunaDreamer
Jezebell
ja muita en muista heti :)

Ragan matkaa kohti uutta kotia....Lauantai 10.05.2008 16:16

Eilen tosiaan haettiin Ragaa Shelbyn luota. Täällä kotona oli ylösnousu 6.00 aamulla ja päästiin vasta sit liikenteeseen traikun kans 10 aikaan. Sitten joskus 3 aikaan tultiin Laitilaan Shellille jossa Shelby otti meitä vastaan :) Mentiin Shelbylle ja sielä sit tapasin Posu ja nepparrii :) Mukavaa porukkaa koko sakki. Vähän aikaa vaan kerettiin olla sen kuskin kiireen takia :( Mutta laitetiin nepparrii laittamaan pintelit Ragalle ja yrittämään Ragaa traikkuun. Jep, suolapatsaaksi muuttu heti kun takalauta tuli vastaan :) Shelby haki namuja ja sillä sit houkuteltiin se kyytiin. Vettä ei tahtonut juoda koko matkan aikana, lipasi vaan sen verran että kieli kastu. Heiniä kyllä söi. Sit kuski vaihtui Pietarsaaressa ja matka jatkui Ylivieskaan. Perillä tuli se työntekijä meitä vastaan. Hirveen mukava tyyppi. Ragaa sain ulos ihan nätisti (ihme kyllä) pakittamalla. Oikein malliheppa :) No, sit kävelytin Ragaa riimunarussa että sai jalkojaan verytellä. Se tallimies vei sen sit sisään ja pisti käytävään kiinni. Jep, Ragalla on tosiaan ego! Ei mahu samasta ovesta eikä samaan hakaan sen kans :) Sitä se nyt sit siellä käytävällä muille hepoille näytteli :)
Antoi ottaa etusista pintelit pois, mutta alko mennä rauhattomaksi siellä käytävällä sen verran että annettiin olla hännässä se pinteli ja sit takasissa ja se mies laitto sen omaan boksiinsa. Sanoi että ottavat siltä ne aamulla sit. Sai kauraa ja heiniä ja vettä tuli automaattista. Söi niin hyvin että oikein nuoli kupin pohjaa limaseksi :) Ei kauran kauraa jääny kuppiin :) Mustis se ainakin oli kun ei huomio häneen kohdistunut vaan kateltiin siinä tallissa muitkin hepoja. Heti alko metelöidä :) Kaikki huomio pitää olla hällä! :) Se mies sanoi että tänään sit Aki aikoo viiä Ragaa kunnon lenkille ja laittaa myös kärryjen eteen. Taitaa Ragalla tulla kissanpäivät tuolla Akilla :) Saattaa olla jalat ja lihakset hieman kipeet tänään reissusta ja kuntokin saattaa olla mikä lie. Mutta aikovat siitä kyllä jotain saada aikaseksi :) Arvioi että talvella Raga tekee ekan starttinsa. Voi kun raga tietäs että aikovat ottaa verikokeet siltä että saavat nähä onko sillä puutosta , mutta se mies katteli kaviot ja sano ettei ainakaan ollu merkkejä siitä vaan että kaviot oli hyvännäköset joskin pitkät. Mutta luulisin että Raga tänään saa viilattua ne ja kengät. Mies kyllä kertoi mitä kaikkea ne sille tulee syöttämään, samaa kuin muille hevosillekin. Mutta mun muisti siinä vaiheessa alko jo pätkiä väsymyksestä :) Yks boksi oli vapaa siinä tallissa ja sillä oli Ragan nimi :) Muita ei sit ollukkaan vapaana :)
Tallikissa Lilli käveli siellä kans ees taas ja se mies sano sille että saat sit Lilli jutella tuon uuden kans tänä yönä :)

V-mäisyys....Maanantai 05.05.2008 16:25

V-mäisyys ei ole taitolaji vaan se on mestaruuslaji. Ja tää nainen osaa sen täydellisesti. Oppia saanut parhailta :) Eli suvulta :)
« Uudemmat -