IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Uusi vuosi, uudet kujeet :)Perjantai 05.01.2007 03:57

Niinpä, Uusi vuosi tuli, eli kirjoitellaan 2007!
Tästä vuodesta ennustetaan lämpimin miesmuistiin.... noojaa...
Keskiviikkona käytiin tutstumassa Aatuun ja torstaina käytiin kävelyttämässä sitä. Kovin oli energinen ja innoissaan. Hyvin kiltti kaiken lisäksi :) 2 viikon tutustumisjakso ja sitten Aatu tulee kotiin!
Innoissani olen kyllä kuin lapsi jouluaattona :)
Mitähän muuta uusi vuosi tuo tullessaan?
Let´s see: 1) auton katsastus! Shit happens :) Ja mun tuurilla joudun korjaamaan jotain ja tulla takasin kuukauden sisällä. Grrrrr....
Niin ja tikit pitää poistaa kans, 6 kpl....jopa on huvit siis alkuvuodelle :)
Olen luvannut itselleni että tämä vuosi on muutosten vuosi sanan varsinaisessa merkityksessä. Ja eihän siitä ois haittaakaan jos vaikka tapaisi elämänsä miehen siinä samalla :) Mutta ainahan haaveilla voi.
Huomenna duuniin taas , mut pitää ottaa hieman varovasti kun on noi tikit vielä. Yritetään,mutta mitään en voi luvata :)
Niin joo, uusi vuosi tuo myös paljon muutakin kivaa *salamyhkäinen virne* ja paljon työtä mangeripuolellakin, eli en edes vapaa-aikanani saa levätä laakereilla. Uudet tuulet puhaltaa suunnasta jos toisesta siinäkin bisneksessä :)
Päinvastoin mitä useimmat luuli kun aloitin toiminnan noin puolisen vuotta sitten, melkein 7 kuukautta sitten :) Oh ye of little faith :) Siinäs saitte! *pitkää nenää*
Tulee ainakin kaksi reissua tehtyä Englantiin alkukesästä ja ens kuussa ois ollut meno kans sinne,mutta sitä siirrettiin sitten yhden toisen jutun takia myöhemmälle kesään :)
Tosin inhoan lentämistä,mutta kait tuon nyt kestää Hesasta Heathrowiin :) Vähän on PAKKO! Jos kaikki muutkin asiat sujuu hyvin niin on yksi reissu Saksaankin tekeillä :) Sekin kuten kahdet edelliset ovat managerintyötä. Yllätyksiä siis tiedossa :) Ja ei sit aleta kysellä: "mitä yllätyksiä? Miksi menet sinne? Kerro nyt!"
Pysyn vaiti kunnes kaikki on selkeetä mustaa valkosella!ja piste. :)
Eli Anssi, Kai ja Pasi...ei tarte edes vaivautua kyselemään :)
Mutta nyt nukkumaan että jaksaa aamulla ylös ja liikkenteeseen.
Ohjelmaa riittää viikonlopuksi kyllä, eli en pitkästy.

Öitä nassukat ja muut uteliaat :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.