IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 11.08.2006 05:15

Loppujenlopuksi käsitän itseni aika oudoksi ihmiseksi. Joko olen käsittämättömän suora ajattelumailmassani ja sanon asiat suoraan ( "se mitä mä sanon on niinkuin mä oon sanonu" -tyyliin ) tai sitten kaikki muut ihmiset ovat erittäin sulkeutuneita.

Niin. Olenko minä sekopää vai ovatko kaikki muut tuppisuita? Siis tekstistä päätellen minä olen sekaisin - kuka muu kuin sekopää, kirjoittaisi kohtalaisen yksityiskohtaisia asioita tänne, kaikkien luettavaksi. Hyvä on, myönnän olevani päästäni vialla.

Mutta tämä on mielestäni paljon parempi keino käyttää tätä "päiväkirja"-palvelua, kuin laittaa niitä helvetin rakseja että mitä olen tehnyt, tai mistä pidän.
Miksi ne pitää kopioida ja laittaa sinne, kun niitä ei kuitenkaan kukaan jaksa katsoa? Eikö nämä ole laitettu <luettavaksi viihteeksi>, eikä vain pikaiseksi sivuhuomautukseksi että:

"Hei, mä kuuntelin 5 minsaa sit rollareit.
En tiiä mitä teen huomen.
[x] emt "

Se on minun täysin rehellinen mielipiteeni. Ainakin minä nautin enemmän luettavasta tekstistä, kuin jostain kaavakkeesta. Ne kaavakkeet ovat täysin värittömiä ja persoonattomia; ne antavat tietenkin sen massan suojan, mutta eivät mitään muuta.
Oma luova pää että kädet voivat luoda jotain sellaista, mitä muut ihmiset mielellään lukevat ja tutkivat, nauravat tai miettivät asioita sinun kanssasi vastaan kaavake, missä kaikki on samaa ja harmaata, eikä loppujenlopuksi anna sinusta minkäänlaista omakuvaa.
Niin. Eihän tämä ole paikka antaa täydellistä omakuvaa, tämä on taas niitä paikkoja jonne paetaan omaa itseään, ollaan tai halutaan olla jotain muuta kuin oikeasti ollaan.
Emmekö sitten voisi jättää, kaikki me, kuvat pois ja laittaa sivut täyteen kaavakkeita jossa kerromme, mitä ajattelimme tehdä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.