IRC-Galleria

Warjo

Warjo

I ain't no nice guy

[Ei aihetta]Tiistai 29.01.2008 20:40

Doddiih! viikonloppu flunssas ja nyt sitten otetaan sen päälle kuume tähän keskelle viikkoa, oli sitä itteasias jo sunnuntaista lähtien mut nii vähän ettei viel jaksanu töistä olla pois.. ny sit huomenna tohtorille.

YAY!Sunnuntai 27.01.2008 18:57

Viikonloppu meni flunssassa! Vitun jees, nenä vuotaa ja kurkku kipeenä, noh, tuli pelattuu sit nettipokkaa ihan urakalla. Ei paljoo huvittanu lähtee Ooppelilla kylille kun se ei varmaa ois kerenny illan aikana lämmetä tarpeeksi et ois tarennu... noh säästöähän se vaan kun ei pyöri ympäri kyliä ja käy krillillä mussuttamassa... mitä ny nettipokas meni pari dollarii :D

Kyllähän tuo himottas jo pikku hiljaa saada joku auto kuntoon et pääsis luisuttelemaan :)

Nissanin osissakin tuntuu olevan hintaeroja, Oulun nissaniosaliikkeessä sytyn vahvistin yli 900e ja etelässä oli joku janppa saanu paikallisesta liikkeestä uudempaan skylliin alle 200e... vittu ihme toimintaa, pittäis varmaa hinata toi takas vepsäläisen tarkasteltavaksi, jos se vaikka paikantas varmuudel sen vian johonki.

Noin, tulipahan tännekki rustattuu taas jotain...

Till next time!
Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

(Löytyyköhän multa ny noin montaa?!)

1. nukun monesti 3-4h päiväunia töiden jälkeen

2. Omaan varmasti maailman parhaat unenlahjat?!

3. Vittuilen tutuille

4. Emmää keksi mittää?!

5. Joo, taidan olla aivan liian normaali? jos joku keksii musta jotai outoo ni kirjottakaa kommenttia :D


Haastan: Kaikki ketkä lukee tämän eikä oo vielä tullu haastetuksi ;)

Opel ei ookkaa popPerjantai 23.11.2007 15:27

Ainakaa jonku Tuiralaisen wannabe-koviksen mielestä, ke-to yönä oli joku päättäny monottaa kuskinpeilinki irti tuosta, piti sit teippipatenteil teipata kumpiki takas työpäivän jälkeen. Mistäs tämmösiä idiootteja sikiää jotka haluaa väkisin särkeä kaiken?

Opel on Pop!Tiistai 20.11.2007 16:45

(enterin painaminen liian aikasin on pop kans.... noh, onneksi tätäkin voi editoida :D)
Joo eli kun toi rollaki anto periksi niin varastinpa sitten äipän vectran käyttööni. Ei siinä mitään, kyllähän sillä ajelee, se sentäs pelaa! Se pitäis kohta kattastaa, saas nähä miten käy. Kattastusta ennen pitäs varmaa toi vänkärin peili patentoida kiinni.

Pitäs saada lisää palkkaa et riittäs noihin autoihin.....

Ei voi olla enää....Lauantai 17.11.2007 05:32

TOTTA!

nyt siis hajos corollaki.... laturi tms. meni kun se perkele ei lataa enää... ei ny helvetti! mulla on 3 autoo eikä ykskää oo ajokunnos. Kyllä nyt pientä ihmistä rankastaa ja rankalla kädellä... vitutuskäyrät alkaa olee kohta sillä mallilla et ei hyvää helise... nilkkaki paskana... kyllä syö miestä saatana.

Talvi!Tiistai 06.11.2007 19:56

Perkele, kun noi hyvät kelit o jo menny ni tulis sit ihan rehellisesti lunta niin vois korollalla luisutella sit! nissani on vieläki levällään :| en tiedä koska saan sen taas kulunpäälle, toivottavasti pian, kaverilta löytyis ehkä peltivanteetki talveksi, jumalauta et ois hassun näkönen peltivanteilla :D
mut en tiedä.. odottavan aika on pitkä :|

en tiedä, pitänee tuunata hyppykeppi!

Uusi?Keskiviikko 31.10.2007 16:36

Joo-o, oishan se kiva taas saada toi auto ajoon uudestaan, vois vielä pari päivää olla et pystys kesiksillä ajeleen.
Hommatkaapa mulle ihmiset jostai talli mihin saan survoo noi mun kaikki kotterot? Kiva tota nissaniaki tutkia tuossa pihalla, tänää oli kyllä ihan nätti keli mutta kun on KYLYMÄ, näpit jäätyy prkle.

No joo, ei täs sen kunmenpia, jatkakaa!

tämmöstäLauantai 27.10.2007 14:43

Joko olen irc-galleriassa kaverilistallasi?
Jos olen, niin haluaisitko ilmoittaa siitä minulle?
Katso kuinka monen kaverilistalla olet.

Kun olet lukenut tämän, niin lisääthän omaan blogiisi

JooSunnuntai 07.10.2007 20:15

Nissanis nyt lasikin tosiaan jo paikoillaan, valot saan lainaan kattastuksen ajaksi :)
eli nyt tarvis vaa saada rahaa et ostais renkaat ja pääsis kattastammaan.. perkele seki yhtä rahastusta.