IRC-Galleria

Warjo

Warjo

I ain't no nice guy

Joo-oTiistai 10.06.2008 07:24

Mikä vittu siinä on ku kaikki vastustaa viimeseen asti?!

On se kummaPerjantai 30.05.2008 00:06

Joo, on se jännä miten toisen ihmisen sairastuminen voi toisen ihmisen viikonlopusta tehdä jälleen yhden kurjan viikonlopun muiden joukossa. No ei voi mittää...

MISSÄ ON MEIDÄN MÖNKIJÄT!Perjantai 09.05.2008 16:28

jumalauta! osia ei näy eikä kuulu, turbotki jossai hukassa viel :( nooh.. kai sitä kohta, mahtavia kelejäki jo... noh, tänää ehkä pientä ilkivaltaa datsuniin ;)

Nissania ja DatsuniaSunnuntai 20.04.2008 22:41

Skyllen remontti sit kasvoi hiukan, käytiin lauantaina vepsäläisellä purkamassa autoa ja viatki selvis, ei auta ku korjailla.

Lauantaina tuli sitten hankittua uusi jäsen perheeseen, muhkea ja voimaa uhkuva DATSUN! Laurel vuosimallia '82, mahtipeli, toimiiki vähä paremmin ku muut noista :D

Kauppatapahtuma oli sinäänsä mielenkiintoinen että ostin Datsunin autokaupasta lauantaina kello 10 illalla, vieläpä koeajamatta ja testaamatta, leimaakin on eikä hinta päätä huimannu, legendaarista!

down with the pipeKeskiviikko 09.04.2008 21:31

Downpipe o sit valamis ja autossa jo paikoillaanki, oha se komia ja hepojaki varmaa taas lisää, ei vaa vieläkää ihan oikein pelitä muuten, mut jospa sen sais vielä joskus liikenteeseen.
Ei kyl aamulla ollu yhtää ikävä kesärenkaita, helvetti että oli viiden aikoihin liukasta! Etuveto meni poikittain ku töihin ajeli, takarenkaat urissa ja etupää keskellä tietä :D
Työautolla heittelin vastaheittoja suoralla tiellä niin kauan että rupes sen verran naurattaa ettei enää kyenny :D


Danko Jones - Code of the Road \,,/

Jottai vaaKeskiviikko 26.03.2008 19:50

Joo, tuli käytyy vepsäläisellä kattoo miten auto edistyy, ei oo viel tullu työkaluja mut yrittivät kovasti jostai rakentaa työkalua et saisivat sen ihmemutterin sieltä irti :D aikovat tänää ainaki yrittää säätää, tuntu olevan kiirettä vaa vähän muidenki asiakkaiden kans.

Jussin kans sit jauhettii siinä paskaa ja suunniteltii et se rakentas mulle downpipen ku kuulemma osaa niitä tehdä.

Jos tuota sais huomenna käytyä työpaikan sihteerikön luona kyselemäs lomien vaihtoo rahaan ;) sais renkaat alle, värin päälle ja kattastukseen ja satalussaan jotai kattomisen arvosta.

lahjoituksia otetaan vastaan. :)

[Ei aihetta]Perjantai 21.03.2008 15:51

Joo, vieläki auto vepsäläisellä, niillä raukoilla loppu työkalut kesken :D on se nissanin insinööri ovela ku laittaa sellasilla muttereilla autoon kiinni ettei ookkaa joka puljussa :D

Sieltä ku auton sais pois niin pitäs alkaa toi kattastus rulianssia ja sitten maalaukseen... hurjaa!

Hoplaa!Lauantai 08.03.2008 19:17

Jeah, nissani viety tohtorille, ehkäpä se kerkeis sitä ensviikol jo tutkimaan. Olipa taas urakka saada se sinne, kärryn jarrut jumis jne. mut eihän se meitä estä!

Renkaatki ois mahdollisesti tiedossa, kunhan vaan ei kerkeis mennä ennen ku saan ne.

Sit kattastaan ja EHKÄ jopa leimakin siihen tulis... ehkä.

[Ei aihetta]Tiistai 29.01.2008 20:40

Doddiih! viikonloppu flunssas ja nyt sitten otetaan sen päälle kuume tähän keskelle viikkoa, oli sitä itteasias jo sunnuntaista lähtien mut nii vähän ettei viel jaksanu töistä olla pois.. ny sit huomenna tohtorille.

YAY!Sunnuntai 27.01.2008 18:57

Viikonloppu meni flunssassa! Vitun jees, nenä vuotaa ja kurkku kipeenä, noh, tuli pelattuu sit nettipokkaa ihan urakalla. Ei paljoo huvittanu lähtee Ooppelilla kylille kun se ei varmaa ois kerenny illan aikana lämmetä tarpeeksi et ois tarennu... noh säästöähän se vaan kun ei pyöri ympäri kyliä ja käy krillillä mussuttamassa... mitä ny nettipokas meni pari dollarii :D

Kyllähän tuo himottas jo pikku hiljaa saada joku auto kuntoon et pääsis luisuttelemaan :)

Nissanin osissakin tuntuu olevan hintaeroja, Oulun nissaniosaliikkeessä sytyn vahvistin yli 900e ja etelässä oli joku janppa saanu paikallisesta liikkeestä uudempaan skylliin alle 200e... vittu ihme toimintaa, pittäis varmaa hinata toi takas vepsäläisen tarkasteltavaksi, jos se vaikka paikantas varmuudel sen vian johonki.

Noin, tulipahan tännekki rustattuu taas jotain...

Till next time!