IRC-Galleria

Warjo

Warjo

I ain't no nice guy
Jos suinki kehtaat ni vastaileppa näihin kyssäreihin ja katotaan saakko turpiis! :D

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Oletko ihastunut minuun?
05. Pussaisitko minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?
Joo-o Loska ja kevät! vielä eilen näytti että toi lumi ei sula ikinä mut jospa se sittenki sulaa, tänäänki sitä kyl sato lisää mut nyt se muuttu vesisateeksi, aika jees, jospa ne viel sulais noiki, joutas mun puolesta sulaakki, sais vaihettuu kesärenkaatki alle ja pääsis baanalle iha kunnolla!
Töitäki tos tuli tehtyä 4.30-10.30 ei paha ja taas ropisi 8h palkat tilille, meinaa vaan kastua tuolla loskassa kahlatessa, kengissä oli varmaa 5l vettä ja hanskoissa toinen mokoma, no mitäs pienistä ku ei nekää meistä. että tämmöstä tällä kertaa, jatkuu taas joskus.

SMOI!

No juu.Perjantai 24.02.2006 13:05

Helevetti, myöhästyin töistä tänää, harvinaista.. noh.. onneksi vaa 30min eikä siel onneksi olla ihan minuutin päälle.
Eli tosiaan miehän nykyään oon taas töissä, ajelen roskaa.. mukavampaa ku leivänajo ainakin. ei tarvi ihan nii aikasin herätä ja päivät lyhyempiä... tänäänki vaan vähän yli 6h kesti työt, palkka kuitenki 8h mukaan, ei oikeestaa ees valittamista, aika raskastahan toi tietty on mut kyl se menee ku o pakko... Ainiin tuli työmatkalla kytätkin motarilla vastaan, vähän vilkuttelivat valoja kun ajelin ihan pikkasen ylinopeutta (160km/h) noh, mitäs sit, eipä niil ollu mahiksia kääntyy peräänkää ja mul oli kiire töihin etten enempää myöhästy :)

Elämä on hidasta kuolemistaKeskiviikko 01.02.2006 15:03

Joo, tosiaan meni sit noi työhommat ihan puihin ja meikä on taas työtön, perkele, bemaristaki pitäs vähennyksiä maksaa mutta rahaa ei oo... äitiki vittuilee aina ku kerkiää, perkele kun ei oo varaa ees muuttaa muualle asumaan... Vitun jees!

Kun kaikki vaan ei onnistuPerjantai 27.01.2006 22:57

Joo, Bemari sit päätti hajota.. laturinremminkiristäjästä irtos pultti, joka irrotessaan osui flektiin, joka pyöri aika lujaa... lopputulos= laturinremminkiristäjä irti ja rikki, laturin remmi pois paikoiltaan, flektistä yli puolet siivistä irti.... josta seurasi se että laturi ei toimi, ohjaustehostin ja jarrutehostin lakkas toimimasta (laturinremmi kun pyörittää niillekki pumppua) hyviä uutisia: flekti toimii mutta se aiheuttaa toiminnallaa hieman vispaavaa liikettä koska kaikki jäljelle jääneet lavat on yhden neljäsosan alueella...
kaiken lisäksi rahat loppuu... voe perkele!

Jep JepLauantai 21.01.2006 15:24

Tulipa käytyä Vantaalla Helsingissä ja Jyväskylässäki eilen sit. Maanantaina pitäs alottaa uus työ, hieman jännittää ku pitäs vaa pokkana lähtee kiertää kauppoja ja kysyy haluaako ne ottaa myyntii noita tuotteita, saas nähä miten käypi. Sain työsuhdeautonki, joka perkele pitäs heti viedä huoltoon ku tuli etelästä ajaessa kilometrit täyteen. Noh, elämä on laiffii sano Nykäsen Masa, pitäs käydä siitäki se leffa kattoo, ihan vaikka vaa yleissivistävissä merkeissä, Matin elämähän siis kertoo aika hyvin että mitä EI kannata itte tehdä ikinä. noh, jospa lähtis ettii aamupalaa. moro!

Työpaikka vaihtoonMaanantai 16.01.2006 23:48

No niin, se sit kävi niin että sain myyntipuolen hommia joten saa leivänajo jäädä, huomenna viimeinen päivä ja pitäs siinä alkuun opastaa vähän uutta miestäkin, ihan ku mie olisin muka hyväki opettaan ku teen kaiken vähä sinne päin :D noh ei se ketään..

Mutta jospa menis nukkumaan, öitä.

Viikko loppuu kohtTorstai 12.01.2006 22:49

Pitkään aikaan taas oo tännekkää rustannu joten korjataanpa asia.
Autokaupathan tosiaan onnistu, sain itselleni isomman bemarin ja pienenkin bemarin sain myytyä, hienosti menee! Työt vaa rupee tökkiin, ei oikee taho jaksaa kun pitää 10-11h päiviä tehä ja herätys puolineljä. Noh, sunnuntaina katteleen toista paikkaa, jos se on hyvä niin vaihtuu sit työpaikka.

Vielä olis Corollassakin hieman laittoa ja sitten senkin saisi taas ajoon, siitä tosin taitaa tulla aikapitkälle kesäauto sitten.

Mitähän sitä muuta... no eikai tässä kummempia, pitäkää ittenne miehinä, tai naisina, ihan kuten haluatte :)

Se onTiistai 03.01.2006 06:05

Juu, vuosikin vaihtunu, jännää. tai ei oikeastaan mutta kuitenki, hyvä taas raapustaa puoliunes tähän aikaan tekstiä tänne, koht pitäs lähtee kaivaan auto hangesta ja ajella töihin. Eilen käytiin corollaaki taas kasaamassa, sehän alkaa pikkuhiljaa oleen valmis, helevetti. Niin ja bemarista loppu ajoaika, pitäs saada myytyä se. vaikka eipä toi ois iso urakka edes jos laittas sen leimauskuntoon, saa ny nähä, ois sille vissii ostajaki, vielä kun onnistus tuo oma autokauppa ja sais ton toisen bemarin ni rok rok. ei muuta ku hyvää jatkoa.

Joopasen jooTorstai 15.12.2005 16:47

Niin, tiedättekö? Elämä on! taas on 10h elämästä tuhlattu töissä, on se hirmuista, yhtä hyvin ois voinu tuhlata sen nukkumalla, tosin nukkumisesta maksetaan vähemmän :| epäreilua.