IRC-Galleria

Warjo

Warjo

I ain't no nice guy

Sunnuntaina, lisää töitäSunnuntai 27.11.2005 12:29

Töissä taas, oli eilen pikkujouluis aika heikohkot sapuskat, kyllähän tota söi mutta kovasti kummastutti missä hitossa oli porokiusauksesta pois jäänyt poro! ilm. se saikin pitää henkensä ja me syötiin porotonta porokiusausta, huisin jännää. oli siellä kuulemma ollu stripparikin, eikä ees hyvä, aika heikkoa.

Surfin' birdLauantai 26.11.2005 18:20

Joo, töissä eikä ees hirveenä töitä tarjolla. ei o hääviä, 2h viel ja sit poies, sit töihin isää kuskaan pikkujouluihin, no kai siel o ees sapuskaa tarjolla.

Antakkee joku mulle baijerilaiseen ehyt vetoakselisto? tai antakkee mulle joku parempi auto.. ok?

.....

No niin arvelinki.. kiitos vaa taas tyhjästä.

Miksi?Lauantai 26.11.2005 11:34

Ihimisen pittää lauantaina olla hereillä tähän aikaan? ja valmistautua töihin?! eihän se nyt vaan käy, minä tahon nukkua ja unohtaa eilisen paskat tapahtumat, mutta ei, pakko puskee töihin... noh jos menis vaikka sinne sit surffailee netis, sama kai missä sitä surffaa?

kaikki on paskaa paitsi kusi, ettäs tiedätte.
Joo, olipa tuossa autonvaihtokaupat tuloillaan.. mies soitti minulle lahdesta ja tarjosi autoaan vaihdossa minun bemariin, kaupat sovittiin ja sovittiin vielä että tavataan noin puolessa välissä oulua ja lahtea, että ei joudu jompi kumpi ajaan koko 500km matkaa.. välipisteeksi sovittiin hirvaskankaan Esso (äänekoski) noh, matkaan lähdettiin parin kaverin kera hyvin mielin ja kaikki sujui kuin rasvattu.. kunnes yhtäkkiä alkoi kuulua bemarista kummallista kolisevaa ääntä.. kaikki siis ei ollukkaan kuin rasvattu.. esim. auton vetoakselin nivel ilmeisesti oli kovinkin huonosti rasvattu, se nimittäin otti ja hajosi. PRKLE! soitin sitten tämän toisen auton omistajalle että näin pääsi käymään ja häntähän ei tietenkään enää kiinnostanu vaihtaa omaa ehyttä autoaan minun rikkinäiseen..eipä siis muuta kuin kittuuttaan takasi ouluun ja toivoa että auto kestää.. no kestihän se mutta oli perkeleen tuskaset 200km.. oli hiukka porukalla mieli maassa, uudelle autolle oli jo suunnitelmia.. voi helevetin v*ttu! miksi se aina pitää osua juuri minulle? noh jos hyvä tuuri on auto saadaan maanantaina kuntoon ja vaihtokaupat saattaisi onnistua maanantaina sitten. ehkä. arvannette että ottaa päähän.

Driftaajan käsikirjaa osa 3Keskiviikko 23.11.2005 08:53

Töihin taas tänään. Ja työmatkalla taas vähä pahennusta herättään, tosin tuolla kyllä on niin vähän tuota lunta että taitaa vaa jäähä ripeisiin kiihdytyksiin toi tämän aamun leikkiminen, pitää niitä nastoja säästellä, mutta mitähän lie muut aattelee kun aamuruuhka rauhallisesti soljuu ja yhtäkkiä syöksyy maisemiin sellanen liekitetty e30 bmw ja rääkyy sivuluisua ruuhkassa. Aatelkoon mitä aattelee, pääasia että pojat (eli minä ja kaverit?) viihtyy.

Driftaajan käsikirja osa 2.Keskiviikko 23.11.2005 02:01

joo, jos lumi o sulanu, nii voi nastat lähtee kans jos suttii liikaa, ei siis kannata suttailla asfaltilla nastarenkailla vaikka autossa tehot riittäisikin!

nii ja vaikkei tää driftaamissee liity niin motarilla voi saada nastaa tuulilasiin, se nasahtaa jännästi jos vauhtia on yli 160km/h :)

hitto vie!Tiistai 22.11.2005 17:13

Miten ihmeessä kaikki kirjottaaki maanantaina tänne? nekin jotka ei muulloin paljo rustaa, esim minä! maanantai on vissii avautumispäivä, pitää itkeä töitä/koulua/kotia jotaki.. jännä juttu. mut nyt onki tiistai ja huomenna töihin!

Maanantai! ja Driftaajan käsikirja osa 1.Maanantai 21.11.2005 10:35

Kyllä! bemari toimii! ja tuli lunta, voiko olla elämä enää ihanampaa, no voi tietenki, tyhmiä kyselen, mutta asiaan! Aika ihmeellistä kyllä olla vapaapäivänä tähän aikaan aamusta hereillä, noh siis sehän juontaa juurensa siitä kun piti tuo äippä tuosta viedä kursseille, kun se ei oikkee tykkää bemmulla ajosta (eikä siitä kun sitä pitää hehkuttaa niinku diisseliautoa että se lähtee käyntiin!) no eipä siinä veinpä sen sit kursseille, raivokkaasti suttaillen tietty, no ei sentäs, ihan nätisti ajoin ja nyt sitten en tajua edes mennä takas nukkumaan, enkä varmaa sais ees unta jos menisin. perkele!

Ja sitten tämä driftaajan käsikirja, vinkkejä aloittelevalle luisuttelijalle:

1. Etsi joku hiljainen mielellään iso, leveä alue (esim. parkkipaikka) missä ei ole paljon muita autoja (eli oulun markettien parkkipaikka ei siis käy!) ja harjoittele, huomioi se että sellainen 3sec renkaiden sutiminen ja pieni auton heilahdus EI oo hienoa, se on säälittävää, elikkäs ei muuta ku urku auki ja rattia vispaamaan kyllä se siitä pikkuhiljaa sitten luonnistuu.

2. Jos se ei sitten kuitenkaan meinaa luonnistua (eli tuntuu siltä kuin auto ei olisi käsissä kuin sen alun 3sec) niin anna olla, et vaan osaa joten jätä homma muille (kunpa kaikki vaan tämän tajuaisi).

3. jos et osaa ja ignoraat kakkosen ja näyttelet taitojasi muille, älä tee sitä yleisellillä alueilla, kuten siellä oulun markettien parkkipaikalla, koska kaikki muut nauravat sinulle päin naamaa! Tai itseasiassa, tule toki marketeitten parkkipaikalle, kyllä mulle nauru maistuu.

siinäpäs nämä vinkit varmaa onki. ehkä lisäilen jotai yhtä turhaa jos jaksan. mutta jos vaikka nyt kokeilisin nukkua.


ainiin! lisäystä, jos on etuvetoinen auto niin KÄSIJARRULLA leikkiminen on ihan oikeesti tylsää :) vaa kyllä niilläki luisua saa ilman käsijarrua.

ja taas se stanan maanantaiMaanantai 07.11.2005 08:34

joo, viikonloppu meni, mitä saatii aikaseksi? yks rikkinäinen bemari ja kaikille paha mieli.. on se perkele kun voi aina kaikki vastustaa, vaihettii 8h kaasaria vain todetaksemme että siinä ei ole vika, vaan että kaasarinvaihto tuo vanhat viat vaa paremmin esiin jumalauta! ei oo heleppua tuo bemarienkaa sielunelämän tulkitseminen. noh ainakin yks vika parani, auto kyllä vastaa kaasun polkemiseen paljon nopeammin, mut se ei oikeen auta kun hävis tyhjäkäynti ja auto ei käy ku kolmella pytyllä. prkle! oisko kellää numeroa romuttamolle?

Maanantai taas...Maanantai 31.10.2005 13:54

Mikäs ihme siinä on ku maanantai on aina sellanen ihan huono päivä! työkaveriki ollu ihan pihalla koko ajan, ittee väsyttää vaikka aika hyvin oon nukkunu. tuntuu et töissä ei mikään mee niinku pitää... sit tulee tiistai ja kaikki ok vaikka ois nukkunu vähemmän jne. outoa. sit ku tulee perjantai niin sittenhän sitä vasta kaikki sujuuki, tosin tuntuu aina et työpäivä ei lopu koskaan... ellei sitten ole viikonloppuna töitä.
Jos vaikka lähtis jatkaa kämmäilyä hiacen rattiin.. palataan.