IRC-Galleria

Warjo

Warjo

I ain't no nice guy
"Oletuskuvasi on ollut sääntöjen vastainen. Kertaathan alla olevat kuvasäännöt ja lataat kelvollisen kuvan. Oletuskuvan tulee olla oma kuva, eli juuri sinun tulee esiintyä siinä.

Ylläpidon ilmoittama kuvavaihdon syy: Kuva on väkivaltainen, raaka tai siinä on verta"

KO. kuva siis tyylitelty mustavalkoinen kuva minusta tähtäämässä KUULApyssyllä kohti kameraa. Kuulapyssy oli jopa lataamaton ja kamerakin otti kuvan automaattisesti, en siis tähdännyt periaatteessa ketään, onkohan tää hössöttäminen noiden koulumurhien takia menny vähän liian pitkälle? Sama kuva on ollut mulla jo noin kolme vuotta sitten oletuskuvana, ei sillon valitettu?

No, eipä sillä, että tämä minua ärsyttäisi tai vihastuttaisi, enemmänkin naurattaa tää nykymeininki.

noh, kukkahattutätien ja muiden rauhoittavien lääkkeiden liikakäyttäjien mieliksi oletuskuvaan minä ja kaverini romuauton katolla.. ettei vain olisi sekin liian väkivaltaista, mehän sentään istutaan SEN PÄÄLLÄ ;)

JooTorstai 18.12.2008 17:19

Tulipa käytyy ruattis pyörähtää eilen, oli halapaa roinaa :D kohtsillee pittäis vissii lähtee käymää uusiksi.

Takaiskuja... muuallekki ku autoonLauantai 06.12.2008 15:00

Eipä sitten saanu tuota vannetta enää samalla et:llä, eli pitäs vähintään kaks tilata sit et sais taakse samalla et:llä olevat valssit ja sehän taas tulee aika hintavaksi :| Oon myös ettiny muita vaihtoehtoja, jonkinlaisia huulella olevia vanteita mut tuntuu et sopivan kokosta ei löydy mistään.
Ja tämä pirun kurkkukipu ja yskäkin vaa roikkuu mukana prkle!

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.11.2008 17:34

Haa! Otettiin vannevalmistajaan sähöpostilla yhteys ja myy kuulemma suoraan! eli siis saatan saada tollasen avs:n tohon, ihan kiva koska tykästyin noihin vanteisiin sen verran hyvin. Saa ny nähä sit mitä se vakuutusyhtiö loppujen lopuksi sitten päättää.

Jeeee!Tiistai 25.11.2008 19:53

Kylläpä kyllä, näyttää tollasen nissanin vanteen mettästys olevan aika mielenkiintosta puuhaa, Valmistaja ei myy Suomeen Maahantuojalle noita... Mistään ei oo löytyny käytettynäkään vielä, maailmalta löytyy jostain jenkkilästä ja hintaa on sellanen 550-660 dollaria kpl eikä ne taida edes lähetellä ulkomaille ja tolle hinnallehan tietty heitettäs päälle rahdit ja tullit ja alvit.. prkle! taitaa joutuu laittaa koko setin uusiksi, mut ei millää oikee löydä sellasta toista hyvää minkä alle haluais. Vaikeeta tää eläminen ja harrastaminen.

Muuten menee kyl ihan kohtuullisesti. Töitä ja nukumista, ei kerkee liikoja ajatella.

Pitäsköhän sitä koittaa vaikka pelata jotai ennen ku menee hermot vanteita mettästäes...

HEHHEE!Tiistai 11.11.2008 18:13

No johan alkaa mennä jännäksi tää elämä... Kävin tuossa meidän tallilla mutkan ja huomasin että Corollasta on lähteny kilvet käveleen, tai tuskinpa ne ihan jalkoja on kasvattanu, tainnu joku olla pakoa avustamassa. Täähän on sit jo toinen kerta ku tosta kilvet pitää viedä. Saatana. Kilvethän siis käyty vieläpä nyysimässä samasta pihasta mistä kaverin koko auto lähti noin kuukausi sitten ja selvis että varas asuu siinä samassa pihassa missä meidän tallikin on, pitää vissii koputella ovelle ja kysellä kilpiä. Kyllä on ihmeelliseksi maailma menny...

Niin ja tallin pihalle oli myös ilmestyny kaks kokonaan uutta autoo ilman kilpii hieman heikossa hapessa, liekö pöllittyjä ja siihen hylättyjä sit..

Niin ja corollan kilvethän voi kurkata tuolta corollagalleriasta, jos kilvet bongaa jostai muusta autosta niin ei muuta ku rimpauttaa poliisille, tiedä vaik ois pöllitty autoki.

Paha onni seuraa jälleenSunnuntai 09.11.2008 22:31

Joo, tuli tosiaan sit kolautettuu Nissani kanttikiveen kohtuu lahjakkaasti, syiksi sanottakoon tyhmä kuski ja helvetinmoinen pimeys. Kanttari tuli kolmion takaa takaposkeen prkle, rengas vähän taipu, vanteeseen ei kyl paljoo jälkiä tullu mut saapa nähä menikö kovinki kieroon. prkle. Ei oo mua ja mekaanisia laitteta vaa tehty yhteensopiviksi.

Noh tulipahan päätettyy siinä sivussa sit et ajanko talvella nisulla vai en. Jospa se vakuutus korvais, siksihän se on olemassa.

HoplaaTorstai 09.10.2008 18:48

Eipä oo tullu tännekkää kirjoteltuu aikoihin. Nisuki kävi kytkytin rempassa, tai vaihdossa, tiistaina tarttis sit maksella ku tulee tili ja siihenpä se tili sit meniki, taidanpa syödä taas näkkäriä sit, jei, mut ei se mittää, kuhan tiimi toimii ja saadaan palautetta.

Pitäs varmaa saaha toi Bemmiki koht kuosiin ja sit ois toi rollaki viel... hirveetä remontointia prkle.

Nopeat syövä hitaas.... eivät!Maanantai 14.07.2008 18:04

Jumalauta, eilen yöllä laitoin äipän ooppelin nettiautoon myyntiin ja tänään se lähtee jo uudelle omistajalle, god damn i'm fast ;) Noh, nyt oon sit pari päivää ilman autoo ja loppuviikosta kai uus auto alle :D

HuohMaanantai 14.07.2008 16:31

No voi huoh... miksimiksimiksi?