IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Vaatteet ja atteet?Torstai 04.05.2006 16:56

Huoh. Vaikka kuinka ajattelin etukäteen miten kammoja kaikki nuo vauvanvaatteet ovat väritykseltään ja että omalleni haluaisin vähän persoonallisemman vaatevalikoiman, tulin huomanneeksi että niitä pastellivärejä löytyy ihan liikaa meidänkin vaatekoreista. Itseasiassa vähänkin enemmän rokkenrolleja vaatteita lienee vain ompelemani musta body punaisilla kanttauksilla ja nuo anopin ostamat IHANAT pääkallosukat. Muut ovat enemmän ja vähemmän peruskauraa.

Nalleilta, pupuilta ja sensellaisilta olen jotenkin onnistunut välttymään. Äitiyspakkauksen vaatteistakin ajattelin pahimmat laittaa eteenpäin jollekin tarvitsevalle tai ommella/painaa niihin jotain persoonallisempia kuvioita. Mutta en yksinkertaisesti jaksa sitä ajatusmallia että arkivaate voi näyttää ihan miltä hyvänsä. Ei lisää vauvanhoidon vaivaa kuitenkaan jos äiti tykkää niistä vaatteista joita lapselleen laittaa päälle.

Itsekin olen jo pitkään kuolannut Manowarin Kings of Metal -paitaa, joten tänään sitten päätin tehdä asialle jotain ja aloin selailemaan nettikauppoja. Ilokseni löysinkin tälläisen siten: http://www.hellsinkishop.com/products.php josta bongasin kyseisen vaatekappaleen vieläpä kaksipuoleisena. Ja ilo yltyi kun huomasin että hei, näillähän on myynnissä myös LASTENVAATTEITA :) Kalliitahan nuo ovat, mutta silti oli pakko laittaa tilaus kulkemaan. Kerran täällä vaan eletään ja esikoiseen saapi vähän tuhlatakin. Oman t-paitani lisäksi on nyt sitten tulossa 1 body ja yksi lasten S-koon Blizzard of Ozz-paita. Minulla soi kyseinen levy tällähetkellä autossa joten poikakin sitä joutuu nyt mahassa kuuntelemaan.

Välillä minussa taistelee se tennarihevari nahkatakissaan, välillä dieseliltä haisevissa toppahaalareissa kulkeva hevosihminen ja toisina päivinä perinteinen äiti joka menee ja ostaa jonkun typerän valkokukallisen bodyn kun se on muka niin ihana. Pah!
Mutta kun kevät koittaa niin ensiksimainittu heräilee taas talviunestaan ja kaivaa bändipaidat ja bootsit esiin. Ja hevostraileriinkin ajattelin hankkia jonkinlaiset liekkitarrat että kelpaa paremmin kuskailla hobusia astutuksiin. Toppatakin (tai haalarin ;) alla voi olla ihan mitä vaan, mutta craniumin sisällä on aina se Black Sabbathista tykkäävä pikkutyttö kuten jo kymmenen vuotta aikaisemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.