IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 12.05.2006 15:45

Mítään en saanut eilen aikaan, enkä saa tänäänkään. Prixit eilen hain ja äsken täyttelin nuo viime vuoden astutustodistukset (vituttaa lähettää tuollaisia "ei tiinehtynyt" -lappuja kaksin kappalein...)

Eiköhän sitä saa jonkun tekosyyn varjolla ottaa huolettomasti loppuviikon. Äippälomakin alkaa virallisesti huomenna ja voisin juhlistaa sitä juomalla puolikkaan siiderin iltasella. Pihalle en viitsi mennä kun en halua että naapurit tulevat lässyttämään mahasta jotain. Vielä en ole lähimmäisten naapurien kanssa joutunut puheisiin niin että raskaus näkyy, enkä toisaalta haluakkaan. Oikeastaan olen vältellyt koko ihmisiä kun ei tässä nyt kaivata enempää small-talkia kuin mitä ensi viikolla alkavat jokaviikkoiset neuvolakäynnit aiheuttavat.

Olen aika hyvällä ja levollisella fiiliksellä vaikka tekstistä voikin saada toisenlaisen kuvan. Vesiputket aukesivat eilen ja kohta voisikin mennä tyhjentämään tiskikoneen 1. satsin! Se pyöri viimeyönä tehopesuohjelmalla ja tänään laitoin vielä normaaliohjelman kertaalleen. Helmikuusta asti ovat seisseet joten ei tarvinne sanoa että aika irstaita astioita olivat.
Sitten kun saadaan pesukone kiinni, niin voin kaivaa (h)OMO pesuaineen esille ja heittää vauvanpyykit tulemaan, pedata pinnasängyn poikaa varten. Hellää Homoa, sensitiivistä ja tuoksutonta. Pitäisiköhän katsoa noita Queenin musiikkivideoita joita minulle on koneella <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.