IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Romantiikkaa kesällä 2003Maanantai 22.05.2006 17:59

Tuska 2003 oli varsin ratkiriemukas tapahtuma. Siellä oli tämä kuuluisa jääkarhun päälle kuseminen, Aropupun irstailu vailla housuja keskellä Kaisaniemeä ja ikimuistoinen Markon vonkausyritys Meijua kohtaan sitten jatkoilla Black Doorissa.

Asuimme tuolloin Paloheinässä ja olimme melkein yhtä rakastuneita Laurin kanssa kuin nytkin. Sain Black Doorissa häneltä ruusun ja tästä galleriasta löytynyt pusukuvakin on otettu samasta yhteydestä. Muistankohan ihan väärin että Jabin kameralla napsittiin lukuisia otoksia. Lienevätkö ne vielä jossain tallessa - en tiedä.

Jossain vaiheessa yötä kotiuduimme ja makasimme kesäyön kuumuudessa sängyssä toistemme sylissä. Juttelimme niitä näitä ja humalakin alkoi vähitellen haihtua. Muistan miten tietokoneet hurisivat ja minulla oli onnellinen ja läheinen olo. Olin juuri kuukausi sitten päättänyt opintoni, seuraavana päivänä meillä olisi vapaata. Kesä, aikaa olla yhdessä ja katse tiiviisti tulevaisuuteen.

Mietin ääneen, että mennäänkö me joskus naimisiin. Lauri kysyi siihen että koska mentäisiin. Sanoin että vaikka ensin kesänä, vuoden päästä. Sitten me taas halimme toisiamme kovasti ja kun asiasta oli näin yhteistuumiin päätetty niin tämä sitten tapahtuikin seuraavan vuoden toukokuussa.

Päivääkään en ole katunut enkä hetkiä vaihtaisi pois. Eilen viimeksi ajattelin miten onnellinen olen. Meillä on todella paljon kaikkea sellaista mistä en ehkä olisi osannut edes haaveilla. Ja elämä tuntuu muuttuvan päivä päivältä hienommaksi sitä mukaa kun tämä oma koti kehittyy remontin edistymisen myötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.