IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Lauri hakkaa vielä viimeisiä johtokiinnikkeitä yläpuolellani. Vietimme vintillä pari tuntia sähkökaapeleita vetäen ja kerrankin minusta oli hyötyä näissä remonttihommissa. Kolme johtoa piti vetää, mutta kaapeli ei yllättäen riittänytkään joten taas tulee reissu rautakauppaan. Argh!

Aivan ihana viikonloppu pidennettynä versiona! Ollaan rötvätty sängyssä, hellitty toisiamme, ihan vaan tapettu aikaa yhdessä tekemättä juurikaan mitään hyödyllistä. Juuri sitä mitä keskellä pimeintä aikaa ihminen kaipaa. Ollaan varmaan rakastuneempia kuin koskaan ja katsottu lähes kymmenen elokuvaa muutaman päivän aikana.

Sunnuntaina oltiin isän luona syömässä hirvipaistia. Taas sai hävetä Hallan puolesta, joka alkoi kiukutella Marikalle ja pissasi kostoksi lattialle kun komensin sitä. Kerroin myös isälle salaisuuden, joka sai hänet liikutuksesta itkemään. Oli kyllä odottamaton reaktio, enkä aluksi tiennyt miten pitäisi suhtautua mutta Lauri oli sitä mieltä että varmaan ihan positiivinen tapa ottaa uutiset vastaan :)

Onneksi työviikko ei ole rakkaallani pitkä ja itsellänikin on taas tekemistä näiksi kolmeksi päiväksi. Huomenna nimittäin saadaan pitkään odotetut nastat hevosille ja pääsen ratsastamaan. Viime kerrasta on 2,5 viikkoa ja selkä onkin oireillut merkiksi siitä että satulaan pitäisi päästä. Mahtaa Severillä olla virtaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.