IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Mysliä ja jugurttiaMaanantai 24.04.2006 11:17


Olen syönyt niitä viimeisen kaksi kuukautta joka aamu. Tuollaisen pienen jugurttipurkin. Kauhon sieltä muutaman lusikallisen suuhuni, korvaan tyhjän tilan myslillä ja sekoitan. Kuituja ja protskua aamupalaksi ja sitten jaksaa taas vähän lisää.

Pojat eivät saaneet laatoitusta valmiiksi. On hankala tehdä, kun valmiiden alueiden päällä ei voi oikein liikkua saman tien, joten sauna ja lämminvesivaraajan koroke on edelleen laittamatta. Ei ole siis varmuutta päästäänkö saumaamaan tai edes pesemään vielä ensi viikonloppunakaan. Ja minä syön kynsiä kun aika kuluu. (Siis kuvainnollisesti - kynsien pureskelu on about inhottavimpia tapoja joita tiedän)

Olen aika itsetyytyväinen, koska kirjoitusprojektin ensimmäinen osio alkaa olla kovasti valmis. Kaikkiaan noin neljästäkymmenestä sivusta olen saanut kokoon kuusi ja vieläpä ilman kovin suurta ahdistusta. Itsellä on nyt valtava määrä käyttökelpoista tietoa mikä helpottaa omaakin hevosenpitoa. Mitähän ajattelivat Lohjan kaatopaikalla kun soitin ja kysyin yksityiskohtia siitä mihin raadot päätyvät ja minkä jätteen kanssa ;)

Tänään haetaan Hemu kotiin Lohjalta. Havahduin myös siihen tosiasiaan että osaan peruuttaa mersun niin että trailerin aisan saa vain vaivatta nostaa paikoilleen ilman että tarvitsee selkä riekailena repiä sitä lähemmäksi tai siirrellä autoa miljoonaan kertaan. Näin se harjoitus vaan tässäkin asiassa tekee mestarin! Minulla on ollut Matleena ja Elsa pikkutarhassa viikonlopun yli että tuo mutainen pihatarha vähän kuivuisi - ja auttoihan se. Tälle viikolla onkin luvattu aivan ihanat kelit!

Muutenkin tiedossa lienee hiukan leppoisampi meininki kuin menneillä viikoilla. Tämän Hetan hakemisen lisäksi taitaa olla vain neuvolakäynti ja perjantaina paastosokerin mittaus. Taidan ottaa rauhallisesti ja omistautua kirjoitustyölle. Tiakin olisi tulossa pitkästä aikaa liikuttamaan Elsaa ja muutenkin juttelimme hänen kanssaan eilen puhelimessa uusista kujeista kesää ajatellen :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.