IRC-Galleria

_alonzo_

_alonzo_

† on valmiiksi vainaa †
Olen jo pitkään suunnitellut hankkivani oman somalin, mutta haluaisin kuulla ensin harrastavatko muutkin somaleita. Olen kuullut paljon pahaa puhuttavan somaleista ja haluan tarkistaa pitävätkö puheet totta. Missä hinnoissa liikkuvat?


Laitoin infoa somaleista jotta tunnistatte.
http://www.incatsuomi.fi/somali.asp
...
Komeat somalimme ovat menestyneet niin kotimaan näyttelyissä kuin Euroopassakin. Eräänlainen tunnustus lienee sekin, että eniten FIFen maailmanvoittajatitteleitä on saanut suomalainen somali
...
Luonne
Somali rakastaa toimintaa ja vauhtia, se haluaa osallistua perheensä kaikkiin askareisiin. Se on hyvin sosiaalinen ja puhelias, mutta ei kuitenkaan kovaääninen, sen keskustelu on ilmeikästä kurnutusta ja vienoa maukumista . Se on erittäin älykäs ja oppii helposti monenlaisia temppuja. Somali pitää seurasta, joten usein voi olla viisasta hankkia kaksi kissaa yhtäaikaa. Koirien ja muiden kotieläinten kanssa se on myös heti ystävä. Somali pitää ulkoilusta kuten monet muutkin kissat, mutta ei vaadi sitä. Se tottuu helposti valjaisiin, mutta tarhassa ulkoilu on varmasti sen mielestä paras vaihtoehto.
...
Hoito
Somalin turkki on helppohoitoinen, se ei takkuunnu, eikä sitä yleensä tarvitse pestä. Somali on kuitenkin tyytyväinen, kun sitä hoidetaan, joten turkin harjaaminen, kynsien leikkaus ja korvien puhdistus on sille mukavia yhdessäolon hetkiä. Näyttelyissä käyvät somalit tottuvat helposti turkin pesuun ja kuivattamiseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.