IRC-Galleria

_facade

_facade

It Looks Like We Might Have Made It
Whoa, mikä viikonloppu...Internet ollut poissa käytöstä koko viikon ja se palasi vasta eilen... Ja koska me kaikki tiedetään kuinka motivoitunut päiväkirjailija mä olen, kirjotanpahan ainakin nyt.
Hektinen viikko..Tää koko talo luhistuu käsiin. Uuni on rikki, tiskikone on rikki, lamppu ei toimi ja jääkaappi vetelee viimeisiään. Ja saksalainen vaihtarinarttu käy hermoille. Olen onnellinen että koulu alkaa taas huomenna.. Jotain hyvää tästäkin kuitenkin seuraa. Ei voitu mennä keskiviikkona kirkkoon kun Stacyn piti olla töissä autotallissa, joka sekin on hirmumyrskyn jäljiltä. Ja kaikki oli niin väsyneitä, että herättiin vasta kymmeneltä. Uhups, kirkko alkaa yheksältä!! Kim oli vahingossa laittanut herätyksen kello seitsemän ILLALLA eikä aamulla... Sydäntäsärkevää. Todella. Yritän saada Kimin ylipuhuttua ettei se laita saksalaista vaihtarinarttua mun kanssa samoille tunneille. Saatan ruveta itkemään jos se ilmaantuu kaikille mun tunneille. Mikä on aika todennäköistä koska se on junior, eli yhdennellätoista luokalla myös...Toivottavasti sillä on sentään eri ruokis.
Okei, mä kerroin Kimille mun "ongelmasta" ja se lupas yrittää.. Mulla tosin on edistynyt englannin kurssi, johon se varmasti laitetaan huolimatta mun, tai Kimin mielipiteestä. Saa nähdä.
Muuten on ollut mielettömän hauskaa. Oltiin shoppailemassa ja mä kulutin järjettömät määrät rahaa. Mietin tässä eilen omaa rahatilannettani ja tajusin että mitä mä muka säästän rahaa, kun mä olen just kerännyt rahaa jotain kaks vuotta tätä varten. Mitä mä sillä rahalla muka Vaasassa teen? Mä meen nukkumaan. Pitää mennä bussilla taas aamulla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.