IRC-Galleria

_facade

_facade

It Looks Like We Might Have Made It
Suhde opettajien ja oppilaiden välillä tässä maassa on mitä kummallisin. Kaikki käyttäytyy kuin ne tuntis toisensa vuosien takaa. Tavan mukaan tästäkin löytyy runsaasti esimerkkejä. Mun ekonomian opettaja Jon Scott Phillips eli yleisesti vaan Mr.Phillips, on kaikkein paras.
Viime viikolla tunnista kakskyt minuuttia kului siihen, että Tiffany sanoi "DUDE!" ja Mr.Phillips sanoi "SWEET!" (haistakaa paska kaikki jotka ei ole nähneet leffaa Dude, Where's my car?)
Tässä taannoin meidän koulun futisjoukkueella oli (taas kerran) peli ja ne hävis (taas kerran) surkeasti. Joka tapauksessa, koska ko. opettajalla oli duunii kentällä, me saatiin istuskella kampuksen stadionilla kirpeässä syysilmassa pelaamas korttia. Hiljaisuuden rikkoo vaan valmentajat ja Mr.Phillips, jotka testaa kaiuttimia ja mikrofoneja. "WHERE'S MY PAPER FAT BOY?!" Brandon, meidän luokan paha poika on ihan että "What?" "I said FAT boy not RAT boy!"

Tästä löytyy vastakkaisiakin esimerkkejä. Alen algebran tunnilla sun pitää antaa jotain (kello, puhelin jne.) että saisit laskimen. Tunnin päätteeksi palautat laskimen ja saat arvokkaan omaisuutesi takaisin. Muuan jäppinen nappaa puhelimensa pöydältä ja opettaja käskee sen tuoda laskimen takasin tai palauttaa puhelimen. "Enpäs" "Kylläpäs" "Enpäs" "Kylläpäs. Palauta laskin tai palauta puhelin!" "You show me yours and I'll show you mine"


Eeeettä näin. Länsirintamalta ei mitään uutta. Corey leikkaa nurmikkoa yläkerrassa. Jestas se jätkä on ääliö....:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.