IRC-Galleria

_facade

_facade

It Looks Like We Might Have Made It
Yesssh!! On melkeen jo joululoma!! Enää perjantaihin asti koulua!! Perjantaina me lähetään muuten Kingsportiin, Kentuckyyn tapaamaan Kimin perhettä. Stacy kertoi että kannattaa ottaa mukaan paljon päänsärkylääkkeitä, korvatulpat ja vasara. Tarkat sanat oli muistaakseni "Be afraid. Be very afraid." Ilmeisesti kummallisempi puoli sakkia on siltä puolelta.. Ei sillä että olisin mitenkään yllättynyt siitäkään. Mutta odotan jotakuinkin innolla sitä.
Meillä ei ole enää youth-ia tänä vuonna. Surullista. Siis todella sydäntäsärkevää. Eniten odotan itseasiassa sitä että pääsen nukkumaan. Toivottavasti. En oo nukkunu kunnolla varmaan syyskuun jälkeen. Kiitospäivänä sain sitten ottaa niitä univelkoja takasi... Tällä kertaa se ei oo sellasta että olisin hereillä kolmeen asti aamulla niin kuin se yleensä on. Nyt mä menetän vaan tunnin kaks unta yötä kohden. Mutta kun sitä jatkuu kolme kuukautta, alkaa väsyttää. En saa enää nukuttua ees päivän aikana. Mä olen niin täydellisen, totaalisen uuvuksissa. Mieli ja ruumis. Ihan koko paketti. Voisin nukkua noin kolme päivää putkeen. Mutta vielä on tää viimeinen, jumalattoman pitkältä tuntuva kolmen päivän rutistus. Kyllä mä kestän.
Ihan tosi.
Mä tuun vaan olemaan niin helvetin helpottunu kun tää on ohi. Ja sitten on kolme viikkoa aikaa palautua. Ja sitten takasin..Ironiaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.