IRC-Galleria

_facade

_facade

It Looks Like We Might Have Made It
Sunnuntai..En ees muista mitä kaikkee on tapahtunut sen hälkeen kun viimeksi kirjotin, kun on siitäkin vierähtänyt jonkin aikaa. No, torstaina oli "luokkaretki" pariin yliopistoon Nashvillen lähellä. Se oli aika siistiä, MTSU erityisesti (Middle Tennessee State University). Sinne mäkin voisin oikeesti mennä, aika upee paikka. Kierrettiin kaikki asuntolat ja luokkahuoneet. Oli aika siistiä.

Ja perjantai 13. Ei oikeestaan tapahtunut kauheesti mitään erikoista, löin varpaan oveen ja se oli siinä. Kuuden aikaan illalla laahauduttiin kirkkoon syömään pizzaa ja seurustelemaan muiden kans. Tää viikonloppu oli D-Now, eli ikäänkuin meidän muinainen yökylä kirkossa, mutta koko viikonlopun kestävä. Lukion tytöt ja muutama yläastelainen oli yötä Mama Gailin ja Eddien talolla. Ne on ehkä mun lempi-ihmiset (no, aikuiset. Heti Jeffin jälkeen) täällä. Ale, Claire, Katie, Amanda, Alyssa, Kayla, Kendra ja minä asusteltiin siellä kaikki. Ja joka ilta ajettiin Candies Creekiin jumalanpalvelukseen. Tai no, sielä oli muuan gospelbändi ja sit lyhyt puhe. Ja kaikkien nuorisojoukkojen pastorit veti painimatsin. Saimme nähdä rakkaan Jeffreyn vihreissä sukkahousuissa ja speedoissa. Se näky ei vähään aikaan jätä. Näen varmaan painajaisia ties kuinka kauan. Abbey, Kayla ja Vinnie otti kuvia. Ja sit syötiin jäätelöä.

Me ajettiin ylinopeutta kirkolle, puolet jätkistä nukkui sielä kun ei löytynyt tarpeeks koteja niille. Kuitenkin, me ajettiin sinne ja vessapaperitettiin niiden huone. (Se vanhanaikainen southpark- pila). Oli hauskaa. Mä meen nyt nukkumaan kun ei tullut kauheesti nukuttua viikonloppuna.. Moimoi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.