IRC-Galleria

alfie-

alfie-

on epäsymmetrinen.

Uusimmat blogimerkinnät

paskaaa paskaa paskaaaaa kaikki, KAIKKI. kirjotin aivan uskomattoman hyvän englannin kirja-arvostelun ja sit tää PASKA KONE meni ja TILTTASI. KAIKKI KATOS. ja tässä mä istun ja mieti että jaksanko ees vaivautuu kirjottaa koko paskaa uusiks. AAAAAAAAAAAa. deadline oli EILEN. ETTÄ HAISTAKAA PASKA VAAN KAIKKI.

"Do me a favour, break my nose!
Do me a favour, tell me to go away!
Do me a favour, stop asking questions!

And do me a favour, and ask if you need some help!
She said, do me a favour and stop flattering yourself!
How to tear apart the ties that bind, perhaps fuck off, might be too kind,
Perhaps fuck off, might be too kind."

Kiitti Arctic Monkeys. Edes teistä jotain iloo.

OOOOOOHOOHSunnuntai 13.01.2008 16:59

Painoin vahingos enntterii :://

Mä aloin pimppaamaan paitaa, mut nyt en jaksa tehä sitäkään loppuun ja väsyttää ja kahvi hikoiluttaa ja äsken sato lunta. Täällä on väähän sotkuistA T'äällä mun huoneessa. En jakssa kirjottaa moimioi!

Mun OOOOOOOO-kirjaimessa on liimaaa.Sunnuntai 13.01.2008 16:56

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.12.2007 04:03

tajusin just etten voi mennä alakertaan jossiel ei oo valoi ku en tiedä misson katkasija? oisi vähän jano vielä.kiva jos eksyn tai tipun portaista.

paslaa maistoo.Sunnuntai 30.12.2007 04:00

OON VIELLKI TÄÄLLÄ. alasti kylpytakin alla. UMMNAMNAM.

********

nipakettu sanoo:
mun perse näyttää isolta tässä kylpytakissa

********

riibaka sanoo:
oot koneella ja syöt hampurilaista alasti

riibaka sanoo:
haha,

riibaka sanoo:
se on todellinen ninna

**********************************'** mitähdsa?
aattelin lähtee paikalliseen. en jaksa kävel kolmee kilometrii petri. ei kyllä oo ku ehk 1 tai 2- heippa päivis.
ETTE IKIN ARVAA MITÄ! Mun ohi ajoi tänään suurensuuri omakotitalo! Huusin melkein ääneen että WÖÖÖÖÖÖÖÖW! Siitä se vaan meni suoraan grillikiskan pihaan. Täytyyköhän talojenkin pysähtyä pissalle kesken matkan? Ja saakohan nekin mehujäätä niinku kiltit lapset? Mä ainakin aina pikkusena sain semmosia grandijätskei.

Kuudelta menin Eteläisten ala-asteen joulujuhlaan. Se oli kans aikamoinen kokemus. Se toi mieleen rakkaat muistot Oitin koulun ihanista joulujuhlista. Huomasin, että ala-asteilla on hyvin yleistä, että yksikään opettajista ei osaa OIKEESTI soittaa pianoa. Joko niiltä puuttuu soinnut tai sitten niiltä puuttuu melodia. Joululaulut menee myös aivan liian korkeesta oktaavista, niin että kaikki tädit saa kiljua henkensä edestä ja korviin sattuu. Sitten siellä on jotain itkeviä vauvoja, jotka huutaa aivan täysiä just silloin, kun ujo pikku Pekka saa sanoa sen runsaat kolme vuorosanaa, joista se on kovin ylpeä.

No lasten roolisuoritukset ja esitykset on onneks aina aivan huippuluokkaa. Ne mokailut ja virnuilut on niissä kaikista parasta! Niitten näytelmät on niin paljon mielenkiintosempia ku jotkut yläasteen äidinkielenryhmän ah niin hauskat ja fiksut esitykset. Kaikista mahtavinta oli, kun kolme ekaluokkalaista poikaa selosti jouluevankeliumin. Siellä ne seisoi urheina kauluspaidoissaan ja vilkutteli vanhemmilleen. Aina kun vuoro vaihtui, niin kaverin piti muistuttaa tökkäsemällä että "hei astu eteenpäin, sun vuoro!" Ne oli niiiiiiin söpöjä!

Mut jotenkin lasten laulu tekee edelleen mun korvissa vähän pipiä. Varsinkin, kun jokainen vetelee ihan eri nuotissa. Eli sovin joukkoon aivan täydellisesti.

Kuha heitin.Tiistai 18.12.2007 23:51

GOSH mikä päivä. Väsytti, suututti ja harmitti. Mulle kerkesi kotiinpaluumatkalla bussissa tulla järjetön nälkä, kaamea pissahätä ja hervoton päänsärky. Niiden kanssa puolentoista tunnin matka taittuikin mukavasti. Varsinkin ku bussikuski oli selvästi syöny jotain kolmiolääkkeitä. Jessus se oli hidas! Yhdellä pysäkillä saatto vierähtää hyvinkin 5 minuuttia, kun se ei osannu työntää niitä saamarin kortteja edes oikein päin sinne koneeseen.

Rakas seuralaiseni päänsärky voimistui, kun bussi teki taas sen naurettavan turhan koukkauksen jonkun pikkukylän "bensa-aseman" kautta. Miksi sinne ei oo voinu hommata oikeeta pysäkkiä tien varteen? Ugh mitä pelleilyä.

No sitten kun saavuin viimein Eteläiseen, niin kas kummaa mun kyytini ei ollutkaan paikalla. No lähin hädissäni kipitäämään nakkikiskalle, kun sitten huomasin, että sieltähän se mun kyyti tuli ja ajoi suoraan mun ohi. Siispä sain juosta takasin. Sitten piti todeta, että lähin saatavilla oleva kotiavain oli Hämeenlinnassa. Siinä sitten kierreltiin pari tuntia ympäriinsä. Ei varmaan ikin oo ollu niin kova pissahätä ja nälkä ja päänsärky ja ärsytysmursutus!

Mutta sitten Henrrri pelasti mun päivän eikä enää olekaan niin kauhean kökkö fiilis. Hymyilin ehkä ekaa kertaa koko päivänä! Jos vähän liiotellaan.
nipakettu || still naïve sanoo:
oon rakastunut justin timberlakeen.

Minna sanoo:
aijaa. mä oon rakastunu uuno turhapuroon

Minna sanoo:
ja kekkosee

Minna sanoo:
n

nipakettu || still naïve sanoo:
hmph.

nipakettu || still naïve sanoo:
olen vakavissani! et sitten pääse morsiusneidoksi kun menen justinin kanssa naimisiin!

nipakettu || still naïve sanoo:
call me mrs Timberlake!

Minna sanoo:
aijaaa kiitti vitusti, mrs TImerlake,

Minna sanoo:
meidän suhteet on nyt jäädytetty

Minna sanoo:
hävitin sun puhelinnumeron ja sun antamat joulukortit

Minna sanoo:
revin sivut kirjasta, jonka sain lahjaks

Minna sanoo:
!

nipakettu || still naïve sanoo:
mun morsiusneidot saa pukeutua pikkumustaan ja heilastella justinin julkkiskavereita! et tiedäkään mistä kaikesta jäät paitsi! että hyvää loppuelämää turhapuron ja kekkosen kanssa! ja BTW ne molemmat on varattuja, joten sulla tuskin on saumaa kumpaankaan!


Ja sit se vielä kirjotti mun uuden sukunimeni väärin. vitsit mikä akka!
Olin eilen firman glögibileissä. Miten mulle onnistuttiinkin valitsemaan juuri se kaikista hiljaisin pöytä? Miettikääpä:

-Abdullah, joka osaa suomea 8 sanaa ja lausuu nekin väärin

-n. 30v pariskunta,joista molemmat jotain potkunyrkkeilyn suomenmestareita ja joilla ei ole mitään sanottavaa edes toisilleen

-mies, jonka nimeä en koskaan kuullut ja joka katosi koko juhlista häpeällisen huonon vitsinsä jälkeen

-kummallinen cowboy, jota luulin ensin jonkilaiseksi näköharhaksi, koska se oli saapunut pöytään mun veisatessa "porsaita äidin oomme kaikki". (Mahdollisesti sen ulkomuodollakin oli vaikutusta siihen että luulin seonneeni viimein aivan kokonaan.)

+ tietenkin minä, juhlien ainoa alle 30vee, yli 10 vee, jolla ei todellakaan ole mitään kommentoitavaa, kun puheenaiheena on rekka-autot. Olishan siinä toki voinut heittää jotain "rekkamiehen hymy"-läppää, mutta se tuskin olis oikein uponnu muihin läsnäolijoihin.

Siinä mä sitten istuskelin neljä tuntia ja unelmoin siitä terästetystä glögistä, jota muut juhlavieraat innoissaan ryystivät. Ei mulla toki tylsää ollut. Katkoin ilmeisesti viimeisetkin katkottavat kakshaaraset (nyt odottelen että niitä ilmaantuisi lisää), kokosin muovimukini vesipisaroista jättisuuren pisaran ja tiputin sen syliini ja tietenkin söin sikana kakkua. Kävin myös kerran pissalla ja ihan illan lopuksi ennustajalla, joka lupasi mulle ensi vuodeksi parisuhteen, nautintoa musiikista ja melkein lapsen. Ne sen kivet myös kehottivat huolehtimaan terveydestä ja siinä vaiheessa olin jo, että hah humpuukkia! Mutta ehkä mä uskon tohon musiikkiin ja parisuhteeseen. En ainakaan pistäisi pahitteeksi.

Eli kyllä tuutoreiden pikkujoulut oli aivan mahtavat eilisiin verrattuna! Dataaminen, piparit, pahoja karkkeja ja silleen. Namnam!