IRC-Galleria

alfie-

alfie-

on epäsymmetrinen.

Uusimmat blogimerkinnät

Losing control.Lauantai 05.05.2007 03:20

You can't jump down from a mountain if you haven't climb to the top.So I have to climb to the top of this mountain called life.Then I can fly away.Then i'm free and able to be happy.
Joskus sitä vaan pysähtyy miettimään,että mitäs vittua mä täällä teen?
Sit huomaa sen tyhjän kossupullon vierellään ja muisti alkaa palailla pätkittäin.


No eikä,ku oikeesti.Miks me ollaan täällä?

Auts.Torstai 03.05.2007 23:39

Nipakettu menee rikki.Halkeemia havaittavissa.
Kiitos vaan.
Nipaketun häntä(korrvavenytys) oli pahasti tulehtunut ja nipakettu päätti kääntyä tohtorin puoleen,jotta ei menettäisi kokonaan rakasta häntäänsä(korvaansa).Siispä Nipakettu suuntasi tiensä päivystykseen.

Kello 15:15 Nipakettu pääsi sateesta keskusairaalaan suureen aulaan ja lähti seurailemaan kylttejä.Puhelu äidille:"HEI MIHIN MUN PITÄÄ MENNÄ?!?!??!!AI TONNE TERVEYSKESKUSPÄIVYSTYKSEEN OKE!JONOTUSNUMERO?MITÄ VITT...?!"
Nipaketun ohitse käveli ihan hyvä häntäinen(peppuinen) kettupoika ja Nipakettu oli kovin myyty.Nipakettu on tunnetusti ovela eläin ja päätti seurata kettupoikaa ja sen äitiä.Ja kas,Nipakettu pääsikin ilmoittautumis tiskien läheisyyteen.

"Jonotusnumero,mistä helvetistä saa jonotusnumeron?!" oli Nipaketun ensimmäinen ajatus ja paniikki taisi näkyä kasvoilta sillä muut eläimet alkoivat tuijotella merkitsevästi ilmoittautumis tiskien välissä sijaitsevaa hökötystä kohti.Niinpä Nipakettu meni fiksuna tyttönä repäisemään pienestä paperinpalasta ja kas!sieltä tuli kuin tulikin jonotusnumero 53.Ilmoittautumistiskien taulut näyttivät huomattavasti pienenmpiä lukuja ja Nipakettu hakeutui istumaan.

Siinä se kettupoika seisoi,suoraan Nipaketun edessä äitikettunsa kanssa.Velmu poika osasi vilkuilla Nipaketun suuntaan ilman että äitikettu huomasi vierellään käyvää kuumaa katseidenvaihtoa (ujoa tuijottelua).Numerot rullasivat hyvin hitaasti,vastaanottotädit rupattelivat keskenään ja joivat kahvikupposet.Joo,onhan niillä koko ilta aikaa,ja palkka juoksee.

Palkan lisäksi käytävillä juoksenteli myös iloinen herra (känni)kala.Nipakettua säälitti,kun kalasedän kengät oli kadonnut jonnekin ja sen housuissa taisi olla vähän jotain ruumiinnesteitä.Kala ruinasi tupakkaa muilta eläimiltä ja tunnelma oli lievästi sanottuna ärtynyt.
Nipakettua ei haitannut,sillä siinä sivussa oli oikein mukava tuijotella kettupoikaa.Lähes tunnin odottelun jälkeen kettupoika lähti pois numerolla 45.

Jonotusnumerot alkoivat rullata onneksi vähän nopeammalla tahdilla ja pian Nipaketun 53 välähti ruutuun.Nipaketun oli suljettava korvansa,kun vastaanottohuuhkaja alkoi kauhistella hökötystä,jonka nipakettu oli tunkenut häntäänsä(korvavenytyskorvassa).Nipakettua nauratti,kun huuhkajatäti ilmoitti,että hyi kamala pois tuommoiset.Sitten täti ohjasi Nipaketun odottamaan lisää käytävän toisessa päässä sijaitsevaan aulaan.

Ensimmäinen asia minkä Nipakettu tajusi aulassa KETTUPOIKA! ja kettupoikakin taisi tajuta Nipaketun.Nariseva tuoli alkoi hieman hävettää Nipakettua,mutta siitä huolimatta Nipakettu koitti näyttää hyvältä ja viileältä,jäykästä asennosta huolimatta.Lääkärien ovet aukeilivat ja sieltä huudeltiin nimiä.Kettupoika käveli yhteen huoneeseen ja Nipakettu jäi surullisena aulaan.
Poika tulikin pian takasin ja kettuäiti meni huoneeseen.Vou!Kettupoika ilman kettuäitiä.Nipakettu päätti toimia.Nipakettu loi hyvin pitkän katseen kettupojan suuntaan.Kettupoika katsoi takaisin,tuijotti suotaan Nipaketun silmiin.Pitkään.Nipakettua alkoi hymyilyttää.Uusia,pitkiä katsekontakteja,monta.Nipakettu heitti hymyn,ja sai ujon hymyn takaisin.Kettupoika tuijotti.Häpeilemättä suoraan kohti.Nipakettu tuijotti hymyillen takaisin ja kääntäessään katseensa huomasi kettuäidin poistuvan lääkärinhuoneesta.Kettupoika ei heti huomannut,kettupojan katse oli Nipaketussa.Pian poika havahtui...ja käveli pois.Nipaketun sydän sanoi KRIIIIIIKS.

Nuorehko kettutohtori huusi pian tutun kuuloisen nimen ja särkynyt Nipakettu havahtui.Ai niin, lääkärille.
"No hei,mitäs neiti Mattilalle kuuluu?"kettutohtori kysyi hymyillen.
"ihan hyvää..."mumisi Nipakettu hämmentyneenä.
"Mitenkäs mä voisin auttaa?"kysyi herratohtori.
"No mulla on tää häntä(korva) aika pahasti tulehtunu.."sanoi Nipakettu ja nosti karvat(hiukset) pois tieltä.
"Ohhoh,auts.Kerrohan tämän hännän(korvan) tarina."
Nipakettu kertoi kuinka häntä(korvavenytys) oli tulehtunut jo kahdesti.
Kettutohtori ei reagoinutkaan odotetusti.Hän ei pyytäny Nipakettua ottamaan kamalaa hökötystä pois,vaan sanoi sen sijaan:
"Auts.Onko toi tosiaan tehty ilman mitään puudutusta?No mutta on se söpö...toi sun häntä(korva) siis..."sanoi kettutohtori hieman mumisten loppua kohden.
"Onkos sulla mitää lääkeallergioita?"tohtori kysyi.
"No joku puudutusaine allergia kyllä oli.."Nipakettu tokaisi ensimmäisen mieleen juolahtaneen.
"Joo no se ei vaikuta tähän."
Nipakettu punasteli itsekseen tohtorin kirjotellessa koneellaan.
Pian Nipa saikin reseptin kouraansa.
"Otat aamuin illoin 7 päivän ajan niin pian on sun korvasikin taas kaunis."sanoi tohtori ja toivotteli hyviä vointeja neiti Mattilalle.

Niin Nipakettu säntäsi kikatellen pihalle ja huomasi sivusilmällä KETTUPOJAN!<3...ja kettuäidin.
Nipakettu ei uskaltanut vilkaista kettupojan suuntaan vaan käveli ohitse sateeseen.Sinne jäi kettupoika ja niin päättyi päivystysrakkaus.

Nipakettu kyllä oikeesti tykkäsi niistä silmistä,mutta nyt on jopa viekkaan tyttöketun myönnettävä tappionsa.Lievä ujous ja äitipelko vei voiton ja Nipakettu jäi ilman kettupoikaa ;<

Pain,I like it rough.Keskiviikko 02.05.2007 01:45

Oot pahempi ku se bakteeri,joka tunkeutu tohon vitun venytykseen.
En tiedä kumpi ehtii ensin aiheuttaa mulle aivohalvauksen.
Bakteeri ainakin on ehtiny jo imusolmukkeisiin.


"Try to find out what makes you tick
As I lie down
Sore and sick
Do you like that?
Do you like that?

There's a fine line between love and hate
And I don't mind
Just let me say that I like that
I like that."


Pöpöt pitää tappaa.
Kettupesän meno hiipui kolmen aikaan yöllä.
Ja kettupesä ei nyt siis oo mikään hmmhmm pesä vaan kaiken tapahtumisen keskipiste eli nipaketun huone.
Kaupunki on öisin kovin kylmä paikka,joten bile-elukoitten piti suunnata lämpöisempään paikkaan.
Käytiin abclla pissalla,matkan varrella kohtasimme monenlaisia odottamattomia vastoinkäymisiä.

Yksi neideistä oli hieman hmm...väsyneessä mielentilassa ja Jenny (illan äitihahmokissa) kiltisti tuki tämän tyttösen etenemistä.Voidaan vaikka nimetä tää neiti delfiiniksi,sillä tää keksi uuden tavan ruinata..jotain(?):"KÄLÄÄ!"
Ja kyllä tän delfiinin loikkiminenki oli näkemisen arvosta.Ilmeisesti myös uuvuttavaa,kun n.sadan metrin kävelymatkan jälkeen piti pysähtyä istumaan maahan.

Uuvuttavaksi matka osoittautui myös meidän pikku "Voi ei mä oon ihan kusipää!"-kameleontille,joka tosiaan kuvitteli,että kukaan ei huomaa jos se on kyykyssä sellasessa about 20 cm syvyisessä ojassa.Meinas hajota meiän tarkkaan varjeltu kuoharipullokin,ku meidän kameleontin rakko oli niin räjähtämispisteessä,että meinasi tyttö ryhtyä epätoivosiin tekoihin=pissa näkyvällä paikalla,valvontakameroidenkin edessä.No kuohari selvisi onneksi ehjänä ja kameleonttikin jaksoi vielä kymmenen metriä ja löysikin mukavan tuuhean kuusen.

Lopulta oltiin onnellisena abclla ja loputkin eläimistöstä sai tyhjennettyä rakkonsa.Piakkoin jatkui matkamme kettupesää kohti.Oltiin jo puolessa välissä matkaa,kun pusikosta yhtäkkiä hyppäsi eteemme 2 miespuolista eläintä,mitä ilmeisimmin hyvin himokkaita jäniksiä.Ne ois tahtonu meiät niitten seuraks "juomaan kaljaa ja rupattelemaan tonne olkkariin".Onneksi bile-eläimilläkin on ylpeytensä ja suojeluvaistokin suht. kunnossa.Siispä hylkäsimme tarjouksen ja jätimme jänöpoijjaat taaksemme.

Kettupesässä meininki kävi tietysti entistä kuumemmaksi.Avattiin kuohari ja pidettiin oikein hauskaa.Tanssittiin,laulettiin (kukin omilla sanoillaan ja varmaan ihan eri kappaleitakin) ja ihan vaan riehuttiin.Kettupesän vaatehuone nimettiin puhelinkopiksi ja oli oikein mukavat oltavat,kun sinne änkesi vähintään sen kolme eläintä kerrallaan.Mielenkiintoisia puheluitakin siis soitettiin (anteeksi niistä) ja varmasti oli mukavaa kuunneltavaa,ku kameleontti roikkui ovenkahvassa ja pusukala kieri ylitsemme mukaan puhelinkoppiin.Ihme että niinkin intiimeissä tunnelmissa puhelinseksi jäi kokeilematta.Ens kerralla sit? ;))))))))))))))))))))))))))

Laulettiinpa muuten karaokeakin ja pelattiin ah niin ihanaa pullonpyöritystä...joka tosin oli vähän sekavaa.Sitten viimein niiden kahden jääkaapista "lainatun" kaljan ja viinakaapista otettujen maistiaisten jälkeen,ai niin ja pakollisen "MENNÄÄ KÄNNISH GALTSUUUNHHH!!!11" idean jälkeen päädyimme sänkyyn koko eläinkunta.Ensin kaikki samaan ja sitten päällekäin lattialle patjalle ja sitten lopulta jokainen omalle paikalleen.Uni tuli helposti.

Tästä jäi nyt pois kaupunki-osuus,mutta hei jotain sensuuria sentään! ;)

IKÄVÄMaanantai 30.04.2007 02:56

on paska tunne.
Ja taidan olla myös vähän katkera.
Ja okei vihanen ja turhautunu.

"I hate everything about you,why do I love you?"

kiitti mulle riitti.Lauantai 28.04.2007 20:36

Oot niin vitun turha,että tekee mieli tökkii sut täyteen nuppineuloi.

"...And it really makes me wonder
If I ever gave a fuck about you

Give me something to believe in
Cause I don't believe in you anymore
Anymore
I wonder if it even makes a difference to try
So this is goodbye..."

So have a fucking nice life.

oh yes we had funLauantai 28.04.2007 01:47

45 prossasta vitalii niinku pää täyteeeeen1!!!11!11111 oltii sekasiinnnnnn.

(mehuu meinaa)

Keväinen aurinko houkutteli kariksen väen (vakijuopot) piiloistaan ja siellähän olikin paljon iloista väkeä nauttimassa eväitään (viinaa) ja viettämässä mukavaa perjantai-iltaa (vetämässä päät täyteen,oksentelemassa ja sammuilemassa).Nauroin ihan tuskasen paljon (ja sain muuten kivan päänsärynkin).Ne lentävät lihapullat oli kivoja.

Mut maanantaina,haaremini,mehän pidetään aika hemmetin hauskaa!(PAREE OIS!)
Piknikille tytööt!(maistellaan ihan sivistyneesti)

Hei kastemadot ja etanatTorstai 26.04.2007 19:44

onko teiän ihan pakko kuolla just meiän kadulle?
Ottaa päähän,ku joutuu kiireessä vielä väistelee jotai haisevia raatoja.
Ja kiitos Hitler,ku valvotit mua yöllä.On ihan kiva olla koulussa sekasin.