IRC-Galleria

alfie-

alfie-

on epäsymmetrinen.

Uusimmat blogimerkinnät

helouTiistai 30.09.2008 00:49

asun keskustassa. mun sohva ei vielä asu täällä. mutta tervetuloa kylään sitten ku sohvakin on kotiutunu.

[Ei aihetta]Tiistai 02.09.2008 00:55

mik,si päätä alkaa kutittaa juuri ku oon laittanu kynsilakkaa? aaa-a-aa. Yo yo, mun yovihko on kesken ja biologiaa pitäisi muutamakymmentäsivua lukea hupd.

HeIESunnuntai 17.08.2008 03:41

meillä on lanit. ja me menemme pelaamaan gtata koirien kanssa. heihei.

t. ninna (ja anniina ja sara)

MO-I.Torstai 10.07.2008 17:59

I have HUUUUUUGE problem. mä en saa biologian kirjaa auki! siis kyllä mä sen niinku fyysisesti saan, mutta tää on henkistä dude. tai jotain sellasta. mulla on nyt kuukaus lomaa jäljellä ja en tosiaan oo alottanu ylppäreihin valmistautumista vieläKÄÄN. en vaan tiedä mistä alottaa. perjantaina ku makoilin trampoliinilla ja aloin lukee, nii yhtäkkiä alko oksettaa sairaasti ja piti lopettaa. sit ku se olo meni ohi, nii pitiki jo lähtee kaupungille. MÄ EN TAJUA.

mutta jjooo, jos jollain on jakaa hyviä vinkkejä ylppäreihin valmistautumiseen, niin pelastakaa mun laudatur! D:S:AD

KII-TOS.

JEEJEE HUOMENTA!Torstai 26.06.2008 13:33

juoksinpa äsken ossmon perässä viedäkseni sen jäähylle, kun se kiusasi viiviä ja potkasinpa paskaa! kivat löysät oli osmo jättänyt lattialle. ai että oon nyt ilonen! huuuuh, ihanalta tuntui koiranpaska varpaitten välissä. tää on KESÄ!<3

PEEÄS heräsin ku osmo tuli ryminällä yläkertaan ja kusi mun oven eteen JEE JEE! I LOVE PUPPIES<<333

Ai niinTorstai 15.05.2008 02:55

(Iinalle kiitos näistä aivan upeista ruoka-aiheisista kuvista Bulgarian reissulta. Tässä kuvassa: perunaa ja ketsuppia. Namnam. This is what i call luxury!)


Pakko sanoa ku oon vieläkin ihan hämmentyny. Eilen ku tulin kotiin neljän aikaan, kävin vaan takki päällä sängylle makaamaan. Sit ku avasin silmät, kello oli seittemän. Eikä mulla ollu ees kuuma, vaikka olin maannu siinä kolme tuntia takki ja kaulaliina päällä. HHAHAHAHAHHAHAH!!H!H!H!

Tein maailman parasta jugurttimysliomena-seosta. Siihen tulee: jugurttii myslii ja omenaa. KEKSELIÄSTÄEIKÖ?

Eipä mulla tässä muuta. Paitsi että en jaksa mennä nukkuu. Nii ja mun kädet on täplikkäät. Vitun DOVE.

Np. Rise against-Dancing for rain

Vähän mua on harmittanu koko päivän.Sunnuntai 04.05.2008 22:06

Mutta en silti voinu olla nauramatta tälle Iltalehden jutulle:

Turhautunut merikarhu yritti raiskata pingviinin
2.5.2008 21:46

Turkishylje, eli merikarhu purki turhautumistaan kuningaspingviinin Etelä-Mantereella.

Eteläafrikkalaiset tutkijat pitävät hylkeen käyttäytymistä omituisimpana, mitä nisäkkäällä on koskaan tavattu.

Tarkkaa syytä merikarhun käyttäytymiseen ei vielä tiedetä. Tutkijat kuitenkin epäilevät, että hylje oli turhautunut ja seksuaalisesti kokematon nuori uros. Teko saattoi myös viitata saalistusviettiin, tai olla puhdasta leikkiä, joka muuttui seksuaaliseksi.

- Ensisilmäyksellä luulimme, että hylje yritti tappaa pingviinin, kertoo Nico De Bruyn Pretorian yliopistosta Etelä-Afrikasta BBC:n mukaan.

Tutkijat olivat tutkimassa merinorsuja, kun he huomasivat 100-kiloisen merikarhun hyökkäävän 15-kiloisen kuningaspingviinin päälle. Tutkijat saivat kuvattua koko tapahtuman.

Epäonnistunut akti kesti kolme varttia, jonka jälkeen entistä turhautuneempi hylje pulahti vilvoittavaan veteen. Pingviini ei loukkaantunut tapahtumassa.

Tutkijoiden mukaan se, että nisäkäs yritti harrastaa seksiä kokonaan toisen eläinkunnan edustajan kanssa tekee tapauksesta erittäin harvinaisen.
Hahhahha! Saamarin turhautuneet urokset. Vähän nyt pelottaa aina ku nään merikarhun. Eli about joka päivä!

ikävä päivä.Tiistai 22.04.2008 21:41

Haluisin pyöräilemään, mutta mun pyörässä on kumit tyhjinä eikä meillä ole pumppua. Mulla on tylsää enkä taaskaan jaksa tehdä läksyjä. Väsyttää, mutta en saa unta niin en voi ees nukkuu päikkäreitä. Olispa jo aamu. Mulla on ärsyttävä ikävä.

Niin ja meillä on se uusi dopperin pentu. Monsterinpoikanen. Noi anto sille niin nolon nimen, että mä kutsun sitä Osmoksi. En vaan pysty sanoa sitä OSSIKSI, koska siitä tulee heti mieleen se salkkarihunksi. Mun mielestä siitä olis pitänyt tulla Mauno. Ihan sama, se on mun ja Viivin vihollinen. Viivin mielestä se on ärsyttävä pentu, joka varastaa kaiken huomion. Mun mielestä se on potentiaalinen tappaja, joka vielä jonain päivänä oppii kusemaan kostoksi mun lattialle, niinku Aatu teki.

Me varmaa karataan Viivin kanssa kotoa.

Saanks mä kysyy yht juttuu?Tiistai 18.03.2008 22:25

Miten tuosa wöördissä saa jonku ajatusviivan?
Mä olen aika uusi näiden tietokoneiden kans.

HUOMENNA PITÄISI SITTEN PITÄÄ SE PSYKOLOGIAN TUNTI. VOI OLLA VÄHÄN HAUSKAA, VOI OLLA JOO ILMAN MUISTIINPANOJA. mut ehkä onnistuu jos annetaan opettajallekin tikkari ehkä.

mun huoneessa on aivan paska valaistus ja saatanan ruma kattolamppu. voi että kun on paska päivä VOI ETTÄ.
Kamala maanantai. Vihaan lukiota. Tänään mä todella vihaan sitä. En taaskaan oo saanu mitään tehtyä. Jestas. Ja numerot vilahtaa silmissä, fiuuuuu 7-6-5-4. AAAAAAAAAAAAA. Hyvää yötä. Toivottavasti huomenna ei sada vettä.