IRC-Galleria

alfie-

alfie-

on epäsymmetrinen.

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 07.05.2009 02:49

Jos annat itsellesi kaiken anteeksi, et koskaan opi katumaan.

HAHASSunnuntai 05.04.2009 23:48

arvatkaapas kuka lähtee huomenna jätskitehtaalle! tosin en oo kertaakaa ylppäreitten jälkee heränny ajoissa ja lähtö ois joskus puol 9 yäk. :( olin tänää mega-ahkera ja siivosin koko kämpän, paitsi en tietty pipsan huonetta. oma huone ois viel vähän kesken, koska mun vaatekaappi tulvii yli. :( tarviin oikeesti jonku isomman ja paremman vaatekaapin! tai sit pitäis ehkä heittää pois kaikki vaatteet mitä en käytä.

että niin terkkuja kaikille mr. Bigeille, että meiksillekki saa rakentaa semmosen jättiläiskokosen vaatehuoneen. :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.04.2009 13:59

tänään on näköjään aprillipäivä. and i overslept. piti mennä lukemaan tilastomatikkaa, mut ei oikein tullu uni viime yönä. päähän sattuu toi punanen juttu tossa alhaalla. ja ketä vittuja mun ikkunan alla huutaa kuorossa?! kuulostaa siltä ku siellä ois markkinapäivä. tää on ihan perseestä. haluun takas nukkumaan. kiitos.

oi jes! se punanen lähti pois. aaa. nyt voin hyvillä mielin hakea leipää. ja kahvia.

moi olen shokissa.Lauantai 14.03.2009 20:25

oon nyt kysellyt noita alustavia pisteitä. kuluneiden vuosien pisterajoilla mulle olis tulossa kaks ällää. O_O

en mä sitten ookkaan niin tyhmä ku oon luullu. enkä niin tyhmä ku kaikki muutkin on luullu. tai sitten voi olla että meidän koulun maikat ei osaa oikee arvioida noita pisteitä. jännittää ihan kamalasti, että mitä ytl niihin sanoo! eikä se nyt oikeastaan edes haittais vaikka eehen tippuis, koska e on myös erittäin hyvä! sitten voi vähän harmittaa jos tippuu enemmän.

mihin mä laitoin mun avaimet?Maanantai 02.03.2009 22:39

linja-autojen ja rakkauden perässä voi juosta tai sitten voi ajaa POLKUPYÖRÄLLÄ. paitsi että mä en oikeen pysy pystyssä liukkaalla. :( eikä mun juuri nyt tarvitse juosta kummankaan perässä, koska asun keskustassa. :):)

meinasin unohtaa tänään avaimet 4 kertaa, eli joka kerta ku poistuin kotoa. luin 5 tuntia psykologiaa ja tein kamalat muistiinpanot, joita en aio lukea. kaupassa joku mies etuili mua ja meinasin lyödä sitä, koska olin harmistunut ja oli kiire postilaatikolle. jotain muutakin epämukavaa tapahtu, mutta en nyt millään muista kaikkea, eikä mun pidäkään, koska saan muistaa nyt pelkästään psykologisia juttuja, kuten psykoseksuaalisen kehityksen oraalisen vaiheen, anaalisen vaiheen, latenssivaiheen ja genitaalisen vaiheen.

Miesten ja bussien perään ei kannata juosta
Pariisin Kevät
Sigmund Freud
Vittuku avaimille ei voi soittaa

kiitos hei.

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.02.2009 13:44

äsken kun mä aivastin mun kädelle tuli räkää. :(

katkarapupasta oli hyvää, tosi hyvää. kannattAA laittaa mustapippuritillisulatejuustoa ja kolmenjuustonkermaa. ai niin ja mun katkaravuilla oli jalat! mä kyllä jätin ne jalalliset syömättä. :(

hei mitä!Keskiviikko 18.02.2009 00:07

sain tänää tekstitaidon lähtöpisteet. VIISI-VIISI-VIISI, AHHAHHAAAAA SUCKERSS!

mutta eiköhän ne sieltä vielä tipahda. näillä näkymin olis vielä mahikset siihen yhteen ällään. kuuntelut meniki vähän heikommin, mutta se nyt oli odotettuakin.

tällä hetkellä syön pitsaa ilman pohjaa ja ostin myös paketin jäätelöö ja kaks pussii karkkii. eilen söimme ollin kanssa daimkakun. voin sanoo että lukuloma lihottaa! onneks en oo viel ostanu ylioppilaspukuu. enkä lakkii, jos vaikka pääki turpois.

ai nii tänään olin kirjastossa lukemassa, siinä huoneessa, missä lukee että HILJAISUUS, opiskeluhuone jne. terkkui sille kusipäälle joka tuli sinne narisevilla kengillään ja otti asiakseen levittää penaalinsa pöydälle 10 minuutin välein. ja koska ilmeisesti sekään ei riittänyt, niin piti vielä paiskoa niitä kirjoja pöytään ja availla niitä helvetin äänekkäitä vetoketjuja all the fucking time. eikä tullu mieleen että me 5 muuta ehkä olimme siellä juuri siksi että kaipasimme lukuRAUHAA. mä sentään en niistäny ees nenääni siellä. :(

Villisorsa
Penaalin terävin kynä

MORJENS.Perjantai 30.01.2009 19:31

tää on sitten omistettu atelle. pyyhin peilistä pölyt ihan vaa tätä varten! laitan niitä voikukkakuvia sitten ku löydän voikukkia :):):)).

moi, oon ihana. :)Perjantai 16.01.2009 00:45

ostin juuri kokakolaa kolme litraaa ja nyt on kova pissahätä. mikä on parasta tomaattikeittoa? a) knorrr vai b) joku muu? mun mielestä ei ainakaan knor, se oli pahaa ja ORANSSIA. :(
mä päätimme riinan kanssa lähteä kuukaudeksi espanjaan ku kirjotukset on ohi! täytyy alkaa etsiä sieltä majoitusta. mä en halua mihkään hotelliin. ne on tylsiä. miksi mun koneella ei oo yhtään kuvaa riinasta? koska siellä on vaan kuvia MUSTA!<3 mutta ai niin, meidän pitää saada egokamera kuukaudeksi, koska espanjakuvat ei ole mitään ilman hypermegapikseleitä ja sitä jännittävää tsuumia. olisi myös hyvä koska se kamera hoitaa valotuksen ja kaikki, tarvii vaan painaa nappulaa.

heipsan menen juomaan lisää kokista.
tänään sataa vaan vettä puista ja hiekan seassa on jäätä, johon mummot liukastuu ja murtaa lonkkansa. sitten ne saa joka joulu lahjaksi niitä kenkiin laitettavia liukastumisesteitä, joita ne kaikessa ylpeydessään kieltäytyy käyttämästä.
tahtoisin että olis kesä ja voisin pitää mekkoa ilman housuja. kommandona (ei).

hei, voisko joku suositella mulle hyvää kampaajaa?
(vaikkakin juuri menetin yhden tukan johon olin vallan tykästynyt ja oon varsin katkera.)

mä en enää tiedä mikä musta tulee isona. mutta sen tiedän että tahdon ulkomaille. mieluiten jo syksyllä. kiitos.

Ulkomaille asumaan
The Sounds
jää on liukasta

ei muuta.