IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 31.10.2008 14:36

Jes. Päätin värjätä mun hiukset. En vielä tiedä sen värin nimeä tarkemmin, mutta punainen.

[Ei aihetta]Tiistai 28.10.2008 14:00

Joskus kauan sitten joku poika tuli oikein tuohtuneena paasaamaan mulle, että "Jos sulla on jotain sanottavaa, niin tuu kuule ihan suoraan mulle kertomaan! Ei tarvi sitte selän takana puhua! No, onko sulla jotain valittamista, hä?!" Selvä. Pidin sitä mahdollisesti vähän häiriintyneenä. Myöhemmin se tuli sitten sanomaan, että se olikin sekoittanut mut johonkin toiseen. Vaikka voishan noin periaatteessa sanoa varmuuden vuoksi vaikka kaikille.

Janni. Se kuvakirjajuttu onkin aika monimutkainen. Mutta kyllä mä teen sen. "Olen laiha ja onnellinen."

[Ei aihetta]Torstai 23.10.2008 03:27

Santun hiukset ei oo vieläkään kasvanut siitä mitä ne oli sillä syntyessään. Välillä joku sanoo että sille on tullut hiuksia, mutta ei sille oo. Se vaan näyttää karvaisemmalta tietyssä valaistuksessa tai jotain. Mua se ei sinänsä haittaa koska sillä on hieno pää, mutta mua kiinnostaa millaset ne sit on.

En oo kyllä itsekään päässyt paljon hiuksilla juhlimaan. Kun Santtu syntyi, multa lähti varmaan puolet hiuksista tyynyliinalle, mattoihin, paidan sisään, lavuaariin, harjaan ja jääkaappiin. Nyt mulla kasvaa sellasia vauvahiuksia. Niitä on pian sen verran tossa edessä, että niitä vois sanoa etuhiuksiksi. Kuulostan hienolta.

[Ei aihetta]Maanantai 20.10.2008 18:22

Joku Jannin kaveri oli sydämistynyt kuullessaan, että olin nauranut yhdelle mun mummon kuolemiseen liittyvälle yksityiskohdalle. Jotenkin vaan nykyisin on niin, että tulee PALJON kauheampi olo siitä kun kuulee jonkun mulle tuntemattoman vauvan hukkuneen tai kuristuneen, kuin siitä että mun ikivanha mummo pääsee viimeinkin pois leukemiansa kynsistä.

[Ei aihetta]Torstai 16.10.2008 01:21

xD Oikein sillon kun olin ekalla, mua kiusattiin kehareiden toimesta. Voi että. Meille tuli riitaa pulkkamäessä ja ne liittoutui keskenään mua vastaan. Se kyllä loppui siihen kun meidän opettaja kuuli siitä, niin sit ne keharit ei saanu enää tulla sille puolelle koulun pihaa. Ja kun itkin niin Jannu sanoi mulle, että "Aparit on ihan tyhmiä".

Sit Turussa bussipysäkillä yks kehari tuli silittämään mun poskea. Mä sanoin sille että yleensä ei tulla noin lähelle, niin se vaan jäi siihen mun viereen tuijottamaan ja hymyilemään.

Oikein invalidiliitto.

[Ei aihetta]Tiistai 07.10.2008 03:09

Jes. Keksin taas suunnitelman. Se liittyy siihen, josta vois olla kateellinen. Niin Janni. Plus laitin sun paidan tänään päälle.

[Ei aihetta]Maanantai 06.10.2008 03:36

Kyllä Santtu on niin hieno. Kellehän vois vielä näyttää sitä.

En voi uskoa että me kaaduttiin. Oon viimeksi kaatunut varmaan 18-vuotiaana.

[Ei aihetta]Perjantai 03.10.2008 21:55

Päätin tänään että alan metsästää. Ihanaa. Ja rikoin lasipurkin kaupassa.

[Ei aihetta]Torstai 02.10.2008 00:21

Tuntuu että kaikkien mielestä on ihan hullun söpöä pukea vauva aikuisten vaatteisiin. Mun mielestä vauvoilla on niin söpöjä vaatteita että haluisin ite käyttää niitä. Me ollaan saatu lahjaksi jotain kauluspaitoja Santulle ja kokeilin kerran yhtä, mutta mun mielestä se näytti vaan typerältä. En tiedä mikä mun ongelma on.

Voi ei :o Tuo oikein kuulostaa niinku olisin kokeillut sitä paitaa ittelleni! Mutta en! Oonpas typerä.

[Ei aihetta]Tiistai 30.09.2008 23:55

En muista mitä mun piti kirjottaa. Mutta haluaisin heijastimen. Minen tiedä mihin ne aina häviää. Laihtuis jo. Oikein ensin mun paino vaan nousi 2 kiloa ja päätin jo etten liiku enää koskaan, mutta sitten Aino vakuutti mulle että se on normaalia. Kuulin muuten yllättävän painouutisen tänään.