IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Maanantai 03.08.2009 10:07

Oikein mietin miks mun yöhousut tuntuu niin kauhealta mahaan, ja sit vasta muistin että oon raskaana x)

[Ei aihetta]Maanantai 27.07.2009 02:26

Mä niin tykkään taas Breestä. Jos pääsisin Made:n, haluisin muuttua siksi. Aika moni haluaa skeittariksi, mutta mä en halua ruhjoa itseäni. Katon muuten aina Ylipainoisen. Se tulee ainakin sillon kun Janne on keikalla ja minä Santun kanssa kotona. Eilen siinä oli kauhean vastahakoinen ja rajoittunut nainen. En ymmärtänyt sitä ollenkaan. Mä ainakin rakastaisin jos joku tekis musta laihan! Se painoi kai alussa jotain 140 kiloa ja laihtui vain 10 puolessa vuodessa. On niin kummallista miten siinä yleensäkin aina joku laihtuu jonku 20-30 kiloa eikä sitä edes huomaa. Sama kun musta katoais puolet yhtäkkiä. (Tarkoitan nyt tietenkin sitä 20 kiloa.)

Janne on tilannut meille salaa Aamulehden. En halua lehtiä, koska en tykkää niistä ihmisten lähettämistä mielipiteistä. "Kyllä ois kivaa olla pankkineiti, tarvis vain istua ja sais hirveesti palkkaa! nimim. Kateellinen paskanaama". Mutta luin kuitenkin että kaikki haluaa nyt Michael Jackson-tatuoinnin. Mä en usko että voisin ikinä ottaa tatuointia, koska en vaan osaisi valita sitä! Enkä luottaisi siihen että oon loppuelämäni yhtä liikuttunut Michaelin kuolemasta. Luen myös kuolinilmoituksia. Aina välillä huomaa ajattelevansa jotain typerää, niinku tänään ihmettelin miksi jotku laittaa sellasia runoja mitä on monella muullakin. Mutta ehkä ihmiset ei vaan yleensä lue niitä niin tarkkaan eikä tiedä mitä virtauksia niissä on meneillään. Ne vaan katsoo jostain kuolinilmoitusrunokirjasta ja ottaa sieltä jonkun nätin. Mun takia ei kyllä kannattaisi mitään lehtiä tilailla. En oikein saa niistä mitään irti.

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.07.2009 21:41

Oon nyt kaikkien iloksi levittänyt itseeni itseruskettavaa, mutten välttämättä pidä tästä. Näytän intiaanilta. Näytin aina lapsenakin intiaanilta, mutta sillon se ei haitannut mua.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.06.2009 18:41

On niin väärin, että just raskaana mulla ei oo ruokahalua ollenkaan, ja on vaan pakko syödä, koska on raskaana. Mutta ainakin mulla on kerrankin oikeanlainen suhde ruokaan, koska käytän sitä vain hyväkseni. Me mennään oikein huomenna Flamingoon x) Ens vuoden marraskuussa näytän kaikille.

Ostin oikein cosmon, ja siinä on suhdetesti. Meillä jäi se vielä kesken koska se on kauhean pitkä. Janne sanoi että mun hyvä puoli on se, että mä osaan olla niin mukava jos mä haluan, mutta että mä en yleensä halua. Mä keksin siitä sen että se soittaa puhelimella. Janne sanoi että jos sen pitäis valita oisko se rikas, älykäs, kuuluisa vai kaunis, se ois älykäs, koska sit se vois tulla myös rikkaaksi ja kuuluisaksi. Mun mielestä rikkaana vois tulla paremminkin noiksi kaikiksi. Sitä paitsi älykkäät ei aina oo kovin onnellisia. Tai kuuluisia. Mä oisin mieluiten vaan kaunis. Kuulemma tää testi lähentää meitä. Kiitos cosmo kun sait meidät viimein avautumaan. Santtu tulee pian kotiin.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.06.2009 02:01

Menin muka tänään shoppaamaan, mutta väsyin jo Stockalla. En tiedä onko sekin joku raskausoire, että menee korvat lukkoon ja vaan suhisee päässä. Sit menin Vero Modaan ja oikein pysähdyin siinä ovella miettimään, enkö ookaan H&M:llä. H&M:llä jouduin istua sellaselle pöydälle etten kaatuisi, ja sit päätin kävellä suoraan Koskarin Arnoldsiin juomaan Fantaa. Koska mun korvissa suhisi, oli kauhea puhua koska en yhtään tiennyt miten lujaa mun pitäis puhua ja miltä mun ääni kuulostaa. Sanoin oikein että "Mä haluan vain normaalin Fantan", mutta silti se kysyi että pieni vai normaali ja tuleeko muuta >:[ ja jouduin puhua lisää. Kun huojuin siinä tuolilla, Andiamon eteen tuli mies ja kaks naista, ja ne kaikki oli pukeutunu oranssiin ja pinkkiin (mun uus huulipuna on muuten pink peach) ja ne kattoi ikkunan läpi jotain kenkiä ja sanoi että "Nuos on sellaaset kovat kantapäät, ei nuo oo hyviä". Sit se yks sanoi vielä että "Me ollaan käyty Helsingiski Andiamos eikä nämä täälä oo sen kummoosempia." Sit ne meni vaan pois. Tuijotin niitä varmaan koko ajan ja sit jäin miettimään miks ne edes oli muka niin erilaisia. Sit muistin ettei mulla oo avainta ja koska Janne oli lähdössä Turkuun jouduin lähteä pois ja siinäkin kävi vain huonosti. Sit ostinki vaan tomaattia ja maustekurkkuja, ja voi että söin hyviä leipiä. Ja ihmettelin miks ihmiset viettää arkipäivänä polttareita, koska en tiennyt että on lauantai. Sen pituinen se.

[Ei aihetta]Perjantai 27.03.2009 02:44

Janni sanoi ettei mun tarvi osata ommella vaikka oonkin äiti, mutta perustin silti ompelulaatikon kenkälaatikosta. En tiedä mitä sinne kannattais laittaa, mut oon nyt laittanut sinne niitä nappeja mitä tulee kun ostaa uusia vaatteita. Ja sit mulla on hotellista semmonen pieni laatikko missä on neula ja lankoja. Oikeastaan sekin on jo parempi ompelulaatikko kun se mun tekemä. Perse. Pitää laittaa sinne ehkä myös vaikka kangasta.

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.03.2009 03:00

Oon jo paljon onnellisempi taas. Kyllä oikeasti nauraminen vaan tekee onnelliseksi. En jaksa enää ajatella, joten meen vaan testaamaan yhtä juttua, ja sit nukun. Paitsi kumminkin ensin vielä ajattelen.

[Ei aihetta]Tiistai 17.03.2009 23:53

Olispa laiha.

[Ei aihetta]Torstai 05.03.2009 03:49

Innostuin tänään ekologisuudesta ja päätin mennä kirpparille etsimään Santulle juttuja. No. Kaikki kirpparit olikin jo kiinni viideltä, joten menin kahvilaan juomaan Pepsiä. Fail.

Oon muuten tehnyt muutoksia elämässä x)

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.01.2009 23:07

Oon ollut nyt monta päivää niin kuolemankipeä, etten oo ees jaksanut yhtään ajatella sitä seikkaa, että huomenna meen kouluun. Nyt vaan tuli mieleen, että oisin voinut föönata suihkun jälkeen. Oikeastaan tästedes pitäis aina. Kauheaa. Mun pitäis vaan saada olla aina kotiäiti, koska se rooli kävi mulle niin hyvin.

Tulee kyllä kivuliaana mietittyä aina syntyjä syviä. Niinkun vaikka mistä voisin luopua jos tää sit loppuis. Tai montako kiloa voisin lihoa jos tää sit loppuis. Tällä kertaa päätin että 8. Oikeasti vain laihduin. Sit oon miettinyt, kuinka ihanaa onkaan vaan nukkua villasukat jalassa kivutta. Mitähän mun pitää ottaa huomenna kouluun mukaan. Oikein varmaan joku kynä ja paperia. Pssshh.
« Uudemmat -