IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 26.05.2007 17:00

me muutetaan ruotsiin.

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.05.2007 19:55

ainiin! oon päässy pään anatomian uusinnasta läpi!! sain kakkosen. siinä kokeessa oli 6 sivua ja mä vastasin ehkä kolmasosaan kysymyksistä ja arvasin puolet. aika hyvin kyllä. mutta en silti tiedä niitä miljoonaa eri kohtaa mandibulasta.

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.05.2007 19:53

oon varmaan asunu n. 18 eri kodissa ja vain kahdessa niistä on ollut yläkerta. typerää. onneksi siinä valkosessa talossa on. ja sekin on typerää etten voi enää tietää monessako kodissa oikeasti oon asunut. tai siis mitkä lasketaan?

[Ei aihetta]Tiistai 08.05.2007 19:35

olin tänään verisuihkussa.

oon miettiny että minkä takia vaniljaa pidetään jäätelöiden perusmakuna, koska onhan siinäkin vaniljaa. vai tehdäänköhän mansikkajäätelöt vaniljajäätelöstä. ja miltähän maustamaton jäätelö maistuu.

sitä paitsi purkat on typerämpiä kuin pastillit, koska niissä on vähemmän ksylitolia ja ne saastuttaa. ja rasittaa leukaniveliä.

ja lightlimsat on ihan yhtä pahoja hampaille kuin sokeriset, älkää selitelkö.

[Ei aihetta]Lauantai 05.05.2007 15:34

olin jorman kanssa lenkillä yöhousuissa ja me molemmat voitettiin onnenpyörästä meidän lempijäätelöt.

[Ei aihetta]Torstai 03.05.2007 18:37

tapasin tänään yhdet aivan ihanat hampaat kertakaikkiaan. oikein silmä lepäs samalla kun niitä imin. mutta kyllä matin hampaat on silti mun lempparit. se on omistanut yhden kulmahampaansa mulle. sit kun oon valmis, niin kutsun sen aina mun vastaanotolle että voin kiillottaa sitä hammasta.

[Ei aihetta]Perjantai 27.04.2007 17:20

mä sain tehdä tänään pastapuhdistuksen yhdelle 17-vuotiaalle pojalle, eikä se valittanut. se jopa sanoi että olin pätevä. sit jollain toisella oli kauhea kieli. se piti sitä koko ajan tiellä, ja sit oikein niinkun nuoli sitä mun imuria. ja sit oli yks lapsi :D voi että. ja ihmiset luulee ettei limsa tee pahaa niiden hampaille jos se on sokeritonta.

hevari tulee tänään, mutta sei taida vielä viedä mua sinne yhteen paikkaan.

[Ei aihetta]Torstai 26.04.2007 22:19

ostin tänään tyynyjä.

lasseminin lääkalhu lasseMaanantai 23.04.2007 19:40

kyllä oikeasti suuhygienistit saa liian vähän palkkaa. varsinkin kun miettii että me sentään joudutaan mm. vuodattaa hiv-positiivisten verta. ja vielä estää sen leviäminen muihin potilaisiin. että kannattais varmaan pitää meidät motivoituneina.
tulispa mun pisamat jo. niitä varten on pakko katsella aurinkoa, vaikka loput tuliskin purkista.

mä niin pidän meidän mikrobiologianopettajasta, hilkasta. se kertoo bakteeriyhdyskunnista niinkun ne ois jotain satuhahmoja tai jotain. "niiden täytyy pysyä yhdessä rintamassa, sillä oman tiensä kulkijat eivät selviydy." ja sillä on niin ylpee ilme kun se kertoo niiden hienoista puolustusmekanismeista. tänään se vähän niinkun harmitteli sitä, ettei ihmiset voi mennä hautausmaalle pumpun kanssa ottamaan ruumiista itelleen geenejä, toisin kuin bakteerit.

tein kauhean löydön. mutten halua kirjottaa siitä tähän. hyi.

joudun lähteä neljäksi viikoksi tampereelle. se ei todellakaan olisi joutumista, jos saisin ottaa hevarin mukaan, mutta en saa. se joutuu opettaa salolaisille matikkaa.