IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.06.2009 18:41

On niin väärin, että just raskaana mulla ei oo ruokahalua ollenkaan, ja on vaan pakko syödä, koska on raskaana. Mutta ainakin mulla on kerrankin oikeanlainen suhde ruokaan, koska käytän sitä vain hyväkseni. Me mennään oikein huomenna Flamingoon x) Ens vuoden marraskuussa näytän kaikille.

Ostin oikein cosmon, ja siinä on suhdetesti. Meillä jäi se vielä kesken koska se on kauhean pitkä. Janne sanoi että mun hyvä puoli on se, että mä osaan olla niin mukava jos mä haluan, mutta että mä en yleensä halua. Mä keksin siitä sen että se soittaa puhelimella. Janne sanoi että jos sen pitäis valita oisko se rikas, älykäs, kuuluisa vai kaunis, se ois älykäs, koska sit se vois tulla myös rikkaaksi ja kuuluisaksi. Mun mielestä rikkaana vois tulla paremminkin noiksi kaikiksi. Sitä paitsi älykkäät ei aina oo kovin onnellisia. Tai kuuluisia. Mä oisin mieluiten vaan kaunis. Kuulemma tää testi lähentää meitä. Kiitos cosmo kun sait meidät viimein avautumaan. Santtu tulee pian kotiin.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.06.2009 02:01

Menin muka tänään shoppaamaan, mutta väsyin jo Stockalla. En tiedä onko sekin joku raskausoire, että menee korvat lukkoon ja vaan suhisee päässä. Sit menin Vero Modaan ja oikein pysähdyin siinä ovella miettimään, enkö ookaan H&M:llä. H&M:llä jouduin istua sellaselle pöydälle etten kaatuisi, ja sit päätin kävellä suoraan Koskarin Arnoldsiin juomaan Fantaa. Koska mun korvissa suhisi, oli kauhea puhua koska en yhtään tiennyt miten lujaa mun pitäis puhua ja miltä mun ääni kuulostaa. Sanoin oikein että "Mä haluan vain normaalin Fantan", mutta silti se kysyi että pieni vai normaali ja tuleeko muuta >:[ ja jouduin puhua lisää. Kun huojuin siinä tuolilla, Andiamon eteen tuli mies ja kaks naista, ja ne kaikki oli pukeutunu oranssiin ja pinkkiin (mun uus huulipuna on muuten pink peach) ja ne kattoi ikkunan läpi jotain kenkiä ja sanoi että "Nuos on sellaaset kovat kantapäät, ei nuo oo hyviä". Sit se yks sanoi vielä että "Me ollaan käyty Helsingiski Andiamos eikä nämä täälä oo sen kummoosempia." Sit ne meni vaan pois. Tuijotin niitä varmaan koko ajan ja sit jäin miettimään miks ne edes oli muka niin erilaisia. Sit muistin ettei mulla oo avainta ja koska Janne oli lähdössä Turkuun jouduin lähteä pois ja siinäkin kävi vain huonosti. Sit ostinki vaan tomaattia ja maustekurkkuja, ja voi että söin hyviä leipiä. Ja ihmettelin miks ihmiset viettää arkipäivänä polttareita, koska en tiennyt että on lauantai. Sen pituinen se.

[Ei aihetta]Perjantai 27.03.2009 02:44

Janni sanoi ettei mun tarvi osata ommella vaikka oonkin äiti, mutta perustin silti ompelulaatikon kenkälaatikosta. En tiedä mitä sinne kannattais laittaa, mut oon nyt laittanut sinne niitä nappeja mitä tulee kun ostaa uusia vaatteita. Ja sit mulla on hotellista semmonen pieni laatikko missä on neula ja lankoja. Oikeastaan sekin on jo parempi ompelulaatikko kun se mun tekemä. Perse. Pitää laittaa sinne ehkä myös vaikka kangasta.

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.03.2009 03:00

Oon jo paljon onnellisempi taas. Kyllä oikeasti nauraminen vaan tekee onnelliseksi. En jaksa enää ajatella, joten meen vaan testaamaan yhtä juttua, ja sit nukun. Paitsi kumminkin ensin vielä ajattelen.

[Ei aihetta]Tiistai 17.03.2009 23:53

Olispa laiha.

[Ei aihetta]Torstai 05.03.2009 03:49

Innostuin tänään ekologisuudesta ja päätin mennä kirpparille etsimään Santulle juttuja. No. Kaikki kirpparit olikin jo kiinni viideltä, joten menin kahvilaan juomaan Pepsiä. Fail.

Oon muuten tehnyt muutoksia elämässä x)

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.01.2009 23:07

Oon ollut nyt monta päivää niin kuolemankipeä, etten oo ees jaksanut yhtään ajatella sitä seikkaa, että huomenna meen kouluun. Nyt vaan tuli mieleen, että oisin voinut föönata suihkun jälkeen. Oikeastaan tästedes pitäis aina. Kauheaa. Mun pitäis vaan saada olla aina kotiäiti, koska se rooli kävi mulle niin hyvin.

Tulee kyllä kivuliaana mietittyä aina syntyjä syviä. Niinkun vaikka mistä voisin luopua jos tää sit loppuis. Tai montako kiloa voisin lihoa jos tää sit loppuis. Tällä kertaa päätin että 8. Oikeasti vain laihduin. Sit oon miettinyt, kuinka ihanaa onkaan vaan nukkua villasukat jalassa kivutta. Mitähän mun pitää ottaa huomenna kouluun mukaan. Oikein varmaan joku kynä ja paperia. Pssshh.

[Ei aihetta]Perjantai 19.12.2008 22:50

Santtu on tänään 11 kk ja osaa kävellä 15 askelta. Se on niin lahjakas.

Aioin kirjottaa myös mun yhdestä vanhasta uskomuksesta joka ei ilmeisesti ookaan totta, mutta se aihe ei oo toisaalta kovin sovelias.

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.12.2008 18:28

Eilen Stockalla pudotin maljakon, kun katoin pussilakanoita. Siitä kuului oikein sellanen katsokaa kaikki!-ääni. Sit menin sanomaan kassalle, että "Hei. Mä rikoin maljakon." Se kassatäti vaan sanoi että "Ei se mitään" ja sit se tuli kattomaan. Kun se nosti sen niin näin sielä pohjassa hinnan, 59 € :o. Sit se vaan sanoi uudestaan "Eisemitään" ja lähti pois sen palasten kanssa. Mäkin lähdin pois heti kun se ei enää näyttänyt pakenemiselta. Onneksi me muutetaan Turkuun, koska en kyllä mee enää tuonne.

[Ei aihetta]Tiistai 16.12.2008 14:59

Mutta kaikkein eniten mua silti ärsyttää vanhukset. Ne aina tuijottaa. Kerran joku oikein pysähtyi ja jäi tuijottamaan.