IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.09.2007 22:25

Jos mulla joskus taas on normaali olo niin en kyllä anna kenenkään tulla ja siittää sitä piloille.

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.09.2007 19:04

On niin mukavaa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.09.2007 19:35

Ihanaa. Me tehtiin tänään hammastarkastukset toisillemme. Haluisin jo tehdä sen mun kaikille kavereillekin, mutta ei mulla oo steriilejä välineitä. Voisin mä silti kattoa purennan ja painella sondilla ja testata leukanivelet. Rakastan olla potilastuolissa. Joskus multa kysytään hammashoitolassa että sattuuko, vaikka oikeesti vaan rentoudun. Tänään tuli viel Fields of gold taustalla, niin oli oikein autuas olo. Mun suussa ei ollut mitään vikaa paitsi katkennut etuhammas. Ja mun kielessä on piparkakkureunat, mutta se on normaalia. Oon niin hyvä suustani.

[Ei aihetta]Tiistai 18.09.2007 17:27

Mua ei enää usein sanota kummalliseksi/omituiseksi. Seinäjoella sitä sai kuulla aivan jatkuvasti, mutta seinäjokiset onkin niin hiton rajoittuneita. Ei se silti heti loppunut vaikka muutin sieltä. Oon varmaan normalisoitunut vuosien saatossa. Nykyisin joku avautuu ehkä kahdesti vuodessa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.09.2007 16:12

Moni oli huolissaan siitä että mä lihoisin liikaa raskauden vuoksi. Nyt kun en oo lihonut edes tarpeeksi, kukaan ei oo lainkaan huolissaan, vaikka se periaatteessa on vaarallisempaa. Kovin on pinnallista. Mun suvussa on kyllä aina ollut ihmisiä jotka on tarkkailleet ja myös kommentoineet mun painoa. Voisin opettaa mun lapsen tarkkailemaan mun suvun painoa. Oikein käsken sen mennä saunaan kaikkien kanssa ja taivastella niiden muotoja. Niissä nimittäin riittää taivastelemista. Osaispa se jo puhua.

Ehkä mun pitäis kuitenkin oppia muita tapoja kostaa* kuin kostaminen, ennen kuin lisäännyn. Se on aika lapsellista kuulemma.


*En vielä tiedä mitä muuta sanaa tässä vois käyttää.

[Ei aihetta]Lauantai 15.09.2007 22:53

Oon aivan kuolemanväsynyt. En oo ees jaksanut pukea eilen enkä tänään. Paitsi eilen oli pakko illalla, koska halusin vanukasta.

Janni on pelastanut ihmisen tulipalosta. Mun pitäis tehdä sille useammin lasagnea. Oon tehnyt vain kerran.

Eilen mulle tuli mieleen kattoa, miltä se näyttää kun mun vauva potkii. Sit se potkas oikein lujaa mun navan viereen, niin että sellanen pieni alue nousi kunnolla x'D Pitäis ehkä olla liikuttunut, mutta se oli varmaan typerintä mitä ikinä oon nähnyt. Eilisestä lähtien se muuten on jo vauva eikä enää joku muu. En siis voisi enää saada keskenmenoa vaan se ois kuolema. Tai saattais se jäädä eloonkin. Sen takia se kai oiskin jo kuolema. Tai en kyllä edes tiedä.

[Ei aihetta]Perjantai 14.09.2007 15:31

Me muutetaan Tampereelle. Hippadaa. Ehkä. Mun mielestä se ois hienosti tehty. Mulla oli eilen ikävä Tamperetta kun olin Turun Onnelassa. Tietenkään R&S ei ollut näkemässä kuinka mä oikeasti en juo. Vaikka ne on KAHDESTI nähnyt mut Jounin ostama lonkero kädessäin. Ainiin :D Jaakko puhui mulle ekan kerran. Se kysyi että mitä mä juon :D Se oli oikein huolissaan siitä että mä altistan sikiöni alkoholille. Mutta en. Me myös puhuttiin Jaakon kellosta. Ja Jannenkin. Janne tulee muuten pian taas kotiin.

Mua aina joskus harmittaa kun en kertonut Jounille että se käyttää ehkä vaarallisinta hammastahnaa mitä Suomesta saa. Toivottavasti se on vaihtanut.

>:[ Torstai 13.09.2007 12:59

Kyllä mua ärsyttää ihmiset jotka ei luovuta verta vaan sen takia kun ei viitti. Ois ees joku kunnon veri/piikkikammo joka aiheuttaa pahoja rytmihäiriöitä tai hengenahdistusta tai jotain. Ei voi muuta kun toivoa että ne ite kuolee joskus verenhukkaan.

Lisäksi mua ärsyttää ihmiset, jotka metsästää JÄÄKARHUJA! Voiko edes olla totta! Ja kehtaavat vielä olla huolissaan siitä, että kun jää on nykysin niin heikkoa että voi samalla vahingossa hukkua. Tässä tapauksessa tietysti toivon, että jääkarhut löytää ruumiit ensimmäisinä.

Mäkin jään pian vaan makaamaan sängyn pohjalle kun kaikki on niin perseaivoja. Enkä vastaa puhelimeen.

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.09.2007 00:15

Mutta parasta mun lapsessa tulee olemaan se, että se on mun. Oon materialisti.

[Ei aihetta]Tiistai 11.09.2007 17:45

Tiedän jo tarkkaan mitä mun lapsen pitää periä meiltä. Jos se saa molempien pahimmat piirteet, niin siitä tulee kyllä aika kauhea. Vai onkohan se niin että luulisin silti sen olevan suloinen.. Kysyn sit Jannilta. Hiustenväristä en oo vielä varma. Pidän paljon enemmän mun omasta, mutta toisaalta Jannen väriä on helpompi vaihtaa. Vaikka miksi mennä muuttamaan täydellistä. Silmien pitää olla ruskeat mutta ripsien pitää tulla Jannelta. Ainiin! Voihan sille tulla vaikka jonkun mun sukulaisen juttuja. Tää laajentaakin asiaa kovin. Haluan sille silti mun ihon ja alahampaat. Paitsi sitä yhtä joka katkes. Taas kerran. Ja ois kivaa jos siltä ei aina kysyttäisi onko se täysin suomalainen. Se alkaa pistää vihaksi. Vaikka toisaalta, ei se paha juttu oo jos ei näytä suomalaiselta.

Janne tulee pian. Hiphei. Jouduin jo kerran viedä itte roskat kun se on ollu niin kauan poissa. UUU, se tuli.