IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 20.11.2008 01:07

Nyt kun oon päässyt nostelemaan vastasyntyneitä, niin kyllä ne on niin kevyitä! Sellasia mitä jaksais helposti kantaa vaikka koko päivän sylissä. Ja muutenkin, kun ne oikein mahtuu kahdelle kämmenelle suunnilleen.

Oon oikein miettinyt missä ja koska oon kehittänyt mun huumorintajun, koska niin kovin usein oon jossain tilanteessa missä kaikki muut nauraa, mutta mä en. Ja vastapainona on sitten niitä tilanteita missä oon itse ainoa joka nauraa. Paitsi jos Jannikin on paikalla, niin sekin. En tykkää edes mennä kattomaan mitään komediaa leffateatteriin, kun mulla oikein kasvaa sarvet päähän kun puolet salista nauraa sille, että joku sanoo penis. Ei sillä että mun oma huumori ois niin korkeatasoista. Viimeksi nauroin hartaasti luopiolle ja petturille, mutta se oli niin osuvaa.

Voikohan pää kasvaa isoksi sen takia, että on liian ylpeä. Jannen mielestä oon. Mun mielestä mulla on iso pää.

[Ei aihetta]Maanantai 17.11.2008 01:35

Katoin niin tylsän leffan että melkein en jaksanut edes hengittää. Halusin silti tietää mitä siinä tapahtuu, ja ne molemmat vaan kuoli.

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.11.2008 23:23

Aioin mennä tänään päiväunille, mutta sängyssä sitten muistin että marraskuussa saa jo laittaa joulukoristeita. Laitin joulukynttilöitä siis esille. Jannen pitää hakea meidän kaikki joulutavarat varastosta plus ens kerralla kaupasta pitää ostaa jouluvalot. Bree sanoi, ettei voisi masentua talossa, jossa on kaunis joulukuusi. Näin on.

Olin muuten eilen hautajaisissa. Mua on siunattu kehariserkulla, ja haudan partaalla se seisoi mun ja Santun kanssa ja lausui mulle herttaisia lauseitaan. Se aina.
-Arvaa miksi sä oot ihana? Koska sä oot aina!
-Mä oon aina sun lähellä, vaikket sä näkisi mua.
-Sä vaan kaunistut päivä päivältä.
-Sä oot aina mun paras ystävä.
-Sä oot yhtä kaunis kun Allimummo oli silloin kun se vielä eli.
-Sä tuut aina olemaan mun sydämessä.
Hautajaiset on aina ankeita, joten en pistänyt vastaan moiselle viihdykkeelle.

[Ei aihetta]Perjantai 31.10.2008 14:36

Jes. Päätin värjätä mun hiukset. En vielä tiedä sen värin nimeä tarkemmin, mutta punainen.

[Ei aihetta]Tiistai 28.10.2008 14:00

Joskus kauan sitten joku poika tuli oikein tuohtuneena paasaamaan mulle, että "Jos sulla on jotain sanottavaa, niin tuu kuule ihan suoraan mulle kertomaan! Ei tarvi sitte selän takana puhua! No, onko sulla jotain valittamista, hä?!" Selvä. Pidin sitä mahdollisesti vähän häiriintyneenä. Myöhemmin se tuli sitten sanomaan, että se olikin sekoittanut mut johonkin toiseen. Vaikka voishan noin periaatteessa sanoa varmuuden vuoksi vaikka kaikille.

Janni. Se kuvakirjajuttu onkin aika monimutkainen. Mutta kyllä mä teen sen. "Olen laiha ja onnellinen."

[Ei aihetta]Torstai 23.10.2008 03:27

Santun hiukset ei oo vieläkään kasvanut siitä mitä ne oli sillä syntyessään. Välillä joku sanoo että sille on tullut hiuksia, mutta ei sille oo. Se vaan näyttää karvaisemmalta tietyssä valaistuksessa tai jotain. Mua se ei sinänsä haittaa koska sillä on hieno pää, mutta mua kiinnostaa millaset ne sit on.

En oo kyllä itsekään päässyt paljon hiuksilla juhlimaan. Kun Santtu syntyi, multa lähti varmaan puolet hiuksista tyynyliinalle, mattoihin, paidan sisään, lavuaariin, harjaan ja jääkaappiin. Nyt mulla kasvaa sellasia vauvahiuksia. Niitä on pian sen verran tossa edessä, että niitä vois sanoa etuhiuksiksi. Kuulostan hienolta.

[Ei aihetta]Maanantai 20.10.2008 18:22

Joku Jannin kaveri oli sydämistynyt kuullessaan, että olin nauranut yhdelle mun mummon kuolemiseen liittyvälle yksityiskohdalle. Jotenkin vaan nykyisin on niin, että tulee PALJON kauheampi olo siitä kun kuulee jonkun mulle tuntemattoman vauvan hukkuneen tai kuristuneen, kuin siitä että mun ikivanha mummo pääsee viimeinkin pois leukemiansa kynsistä.

[Ei aihetta]Torstai 16.10.2008 01:21

xD Oikein sillon kun olin ekalla, mua kiusattiin kehareiden toimesta. Voi että. Meille tuli riitaa pulkkamäessä ja ne liittoutui keskenään mua vastaan. Se kyllä loppui siihen kun meidän opettaja kuuli siitä, niin sit ne keharit ei saanu enää tulla sille puolelle koulun pihaa. Ja kun itkin niin Jannu sanoi mulle, että "Aparit on ihan tyhmiä".

Sit Turussa bussipysäkillä yks kehari tuli silittämään mun poskea. Mä sanoin sille että yleensä ei tulla noin lähelle, niin se vaan jäi siihen mun viereen tuijottamaan ja hymyilemään.

Oikein invalidiliitto.

[Ei aihetta]Tiistai 07.10.2008 03:09

Jes. Keksin taas suunnitelman. Se liittyy siihen, josta vois olla kateellinen. Niin Janni. Plus laitin sun paidan tänään päälle.

[Ei aihetta]Maanantai 06.10.2008 03:36

Kyllä Santtu on niin hieno. Kellehän vois vielä näyttää sitä.

En voi uskoa että me kaaduttiin. Oon viimeksi kaatunut varmaan 18-vuotiaana.