IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 31.05.2008 19:52

Me joudutaan oikein hankkia Santulle passi, ja passikuvat, missä sillä on silmät auki ja suu kiinni. Ja se tehdään vasta maanantaina, joten stressaan koko viikonlopun.

[Ei aihetta]Torstai 29.05.2008 20:52

Kun mä olin lapsi, meidän naapurit pyysi meiltä lainaan isoa kattilaa voidakseen tehdä sianpääsylttyä. Se on ainoa kerta kun oon kuullut puhuttavan sianpääsyltystä.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.05.2008 02:16

Oli kyllä kivaa eilen, vaikka olikin hiukan rankka näky aamulla peilissä. Enkä nyt tarkoita naamaa.

Nyt meen nukkumaan. Raivokas Santtukin on hiljentynyt.

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.05.2008 16:32

Oon hieman kauhuissani, mutta toisaalta onnellinen. Haluisin mennä jo ostamaan Santulle omat aterimet. Haluisiiiin. En ees tiedä onko Tampereella Mokoa. Luulen, ettei Janne lähde niiden takia Ideaparkkiin, enkä jaksa koetella.

Santtu osaakin soittaa marakassia, ja eilen se myös lauloi mukana. Siinä on niin fiksu ja lahjakas poika. Eilisen neuvolan mukaan se on nyt 7490 g. Ja 63,5 cm.

Oispa jo ne kaikki häät, mihin meen kesällä. Pistää niin vihaksi, kun meistä vaan Janne pääsee aina häihin. En muista meidän omista häistä enää mitään ja oon vaan saakelin kyllästynyt niihin, koska liimasin vihdoin ne kaikki hiton kuvat albumiin. Siinä meni mun ns. elämäni onnellisin päivä. Onkohan joku oikeesti silloin kaikkein onnellisin. Kaikki ne puheet ja kaikki. Mä olin kovin paljon onnellisempi sillon kun me mentiin kihloihin. Ja sit kun sai Santun. Ja muinakin monina päivinä elämässäni. Paitsi pidin mä siitä vihkimisosuudesta, se täytyy häiden hyväksi sanoa. Kai se on niin, että sellaset yllättävät hienot jutut saa paljon enemmän intoihinsa. En kyllä voi väittää olleeni jotenkin yllättynyt Santusta, koska olin siinä jo jonkin aikaa ollut raskaana, mutta se on eri asia.

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.05.2008 22:57

Janni aikoo juosta puolimaratonin. Ja en ollut tiennyt että Janne on juossut sen :O Mikä sekin luulee olevansa. Toisaalta se onkin sellanen asia, minkä voin sanoa Jannille sit kun aletaan vertailemaan.

[Ei aihetta]Lauantai 10.05.2008 01:21

Merkitse jokaisen kirjaimen kohdalle kännykästäsi ensimmäisenä löytyvä nimi ja vastaa kysymyksiin.

a: Aakke
b: Blond Venus
c: -
d: -
e: Elina
f: -
g: -
h: Halkilahti
i: Ida
j: Jannekarhu
k: Kaisa
l: Lasse
m: Maija
n: neuvola
o: Ojanen
p: Puuhis
q: -
r: Raimo
s: Sakari
t: Teräsvaari
u: Ullis
v: Vaula
w
w: -
x: -
y: Ylösmäki
z: -
å: -
ä: -
ö: -

L. Mikä oli ensivaikutelmasi hänestä?
Se oli ostanut uudet kengät. Tai sit Jp. Ku näin ne molemmat sillon ekan kerran ja muistan vaan ton. En kyllä usko Lassen ostaneen uusia kenkiä.

A. milloin näit hänet viimeksi?
Aika vastikään, koska vein niille Marikan leningin.

S. voisitko kuvitella hänet lapsesi kummiksi?
Mun lapselle ei kummeja oteta.

M: lähtisitkö hänen kanssaan ulkomaille?
Kyllä vaan.

T: Tiedätkö missä hän asuu?
Jyviksessä. Kävinpä sieläkin vastikään.

K: Voisitko yöpyä hänen luonaan?
Joo. Tai ainakin se on yöpynyt mun luona. Oon käynyt sen suihkussa.

V: onko hänellä tyttö/poikaystävää?
No sillä on mies.

E: Kauan olet tuntenut hänet?
Pian kaks vuotta.

N: miten tutustuitte?
Soitin sinne et oon raskaana.

I: Onko teillä yhteisiä salaisuuksia?
Ei taida kyllä olla.

O: oletteko koskaan suudelleet?
Ei. Paitsi kerran se kuuli väärin ja luuli että ehdotin sitä.

J: Oletteko koskaan riidelleet?
Ollaan me.

P: Millainen on hänen unelma jätkä/muija??
Se muuten oikein määritteli sen mulle kerran. Ainakin mä täytin ne. Siis kriteerit.

R: Onko hän blondi?
Voi apua. En muista minkä väriset ne on. Sellaset miestenväriset jotku.

[Ei aihetta]Lauantai 03.05.2008 21:50

Näin tänään karhuja. Ja multa kysyttiin yhtä asiaa, mihin oli mukava vastata.

[Ei aihetta]Tiistai 29.04.2008 16:20

Aaaa.. Luin mun iankaikkisen vanhaa päiväkirjaa, jonka alotin 20.5.2001. Kyllä oonki ollu niin kummallinen sillon. Onneksi pidin sitä, niin nyt voin iloita kehityksestä. Täytyy sanoa että yllätän itseni monta kertaa, oon oikeesti tehnyt vaikka mitä. Ja siis sielä on sellasia nimiä, mistä en yhtään tiedä ketä ne on :o Ilokseni huomasin jo silloin harjoittaneeni yhtä juttua. En muistanutkaan.

Se alkaakin ihan parhaalla tavalla xD Siitä kuinka Arttu joskus suuttui mulle. Se on oikein sanonut mua moraalittomaksi. Oon niin innoissani. Ja ajatella, että oon vieläkin vihanen sille. Ton alun jälkeen Artusta ei oo kirjotettu enää mitään.

Sit mä raukka oon jossain vaiheessa muuttanut Seinäjoelle. Ja ollu ihan kauhuissani, kun mun piti löytää jonnekin missä Janne J. oli. Sit onkin pelkkää jannehehkutusta siihen saakka, että totean "Joo me ei olla Jannen kaa enää yhessä mut en mä jaksa kirjottaa siitä."

Sit oon tehnyt testamentin, koska halusin kuolla ennen kuin jouduin lukioon.

Hyi! Sitä seuraa kauhea elämänvaihe, jolloin olin ylimpiä ystäviä yhden kauhean kanssa. Oon vieläkin vihanen sillekin. Yyyh sielä on sen kuvakin! Kuolen.

En kestä enempää. Haluisin oikeesti polttaa ainakin jokusen sivun tuolta. Tunnen niin suurta sisäistä häpeää noiden joidenkin juttujen kohdalla. Vaan on mulle ainakin tapahtunut kaikkea jännää. Ja ennen kaikkea mulla on ollut kovin suuria suunnitelmia. Joidenkin osalta oon elänyt paremmin kuin odotin. Paitsi joidenkin.

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.04.2008 14:25

Oon niin kyllästynyt siihen että mua luullaan ulkomaalaiseksi. Varsinkin kun mun ihokin on suunnilleen niin vaalea kuin iho vaan voi olla. Enkä pukeudu huiviin ja hameeseen. Vaikkei ookaan mikään kunnia-asia olla suomalainen, niin on niin typerää kun jotku oikein alkaa vänkäämään.

[Ei aihetta]Perjantai 25.04.2008 20:38

Oli niin hienoa tavata sillon ekan kerran meidän naapuri. Se tuli soittamaan meidän ovikelloa, ja sit meillä molemmilla oli mustavalkoraitainen paita päällä <3 Ja sen naisella on siniset hiukset.