IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

joulu meni, hyvää uutta vuottaLauantai 29.12.2007 05:16

Joulu meni tosi kivasti tuomo ja sanna oli täällä. Koirulitkin voi aika hyvin. Vassun takapuoli näyttää jo tosi hyvältä. Onneksi oli onni mukana, ja kaikki meni paranemisen suhteen hyvin :)

Joulunaikaan, olikohan joulupäivä, kun olin kumpaisenkin kanssa ulkona mehtässä, Tarre aika pahasti vassua murjas ulkona. Ja Vassu kyllä rähiskin sen jälkeen aika lailla, ja aristi kylkeä, olinjo ihan varma että arkena lähdettävä kuvauttamaan vassu, mutta kyllä se sitten rauhottu, eikä enään oikeaastaan edes arista, kaippa se oli sellainen "pintaraapaisu", mutta ei tälläsiä kyllä haluta.

Aattona sytytettiiin kynttilä pultille, karolle ja muille rakkaille ystäville, niiden haudalle, kynttilä paloi vielä tänäänkin kun töistä poljin äitille ja markulle. On siis palanut nyt yhtäjaksoisesti 5 päivää, olihan se öljykynttilä ja luki että palaa 5 päivää, mutta en olis uskon,mutta yllätys palkittiin sen suhteen.

Pultti ja kumppanit tuli näin muistettua hyvin, varmaan ohikulkijatkin kattelivat, kun joka päivä tällä viikolla on pihalla palanu kynttilä ;) oli se kyllä nätin näköstä,ja kyllä rakkaat on sen ansainnu. Olenkin taivaaseen päin aina sanonu etttä "Pultti mä rakastan sua, olette kaikki rakkaita mulle, hyvää joulua rakkaat".. se kai on mun tapa käydä läpi menehtyneiden eläinten muistoa.


yks yö täl viikol, olin mutsil yötä, välillä yöllä heräsin kun Vassu maiskuttelee jotain ja välillä rähisee tarrelle, en siihen sitten sen kummemmin jaksanut reakoida, mutta aamulla se paljastu, vassu oli yöl syöny ainakin 8kpl sellasia koirien herkkuliuskoja ihan sen takia ettei Tarre saa, kun oli se pussi tippunu lattialle. Joo että on se vassu aikamoinen ahmatti heh heh..
Ostin myös joulun aikaan luita, siis kaupan, ja hyvin kumpaisellekin maistui. Ja tais Tarrelle maistua äitin aino-tossukin, tupsu nimittäin meni parempiin suihin, onneki ei muuten pahoinpidelly mutsin tossui, se siitä oliskin puuttun..


Ollaan huomenna lähdössä kiteelle koko konkkaronkka, kertoilen ensviikolla lisää kuulumisia ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.