IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

aihnaa elämääTiistai 25.08.2009 04:01


:)Lauantai 15.08.2009 05:05

Jos vois taas vaihteeksi vähän hymyä laittaa kehiin.

On joo tarrea vieläkin hirmu ikävä, ja eikai se hellitä kuin ajallaan, samoin kuin pultinkin surun käsittelyssä, mutta toivon että tää menee helpommin.
Se on niin väärin, että multa viedään rakkaat, en varmaan enään uskalla ottaa isoja, enkä pieniä ystäviä, koska pää menee niin hajalle.
Toisaalta olen joskus tässä miettiny, että jos sittenkun elvira kasvaa, otettas pari marsu, toisen elviralla ja toinen äidille!
Mutta kestänkä mä sitten sitä, kun jompikumpi niistä kuolee, ja sitten joudun kestämää vielä pienen tytön surunkin, ja jos perii mun suremisentaidot, missä sitä ollaan!

Mutta kyllä elviralle pitää opettaa se eläimistä välittämisen taito, kyllä mä haluan että elvira oppii kunnioittamaan niin pieniä kuin isojakin eläinystäviä. Uskon että omasta eläimestä huolehtiminen opettais sitä kaikista parhaiten, tietenkin minä vastuussa eläimestä viimekädessä.
Ja marsu vois olla hyvä ensieläin ehkä, tosin onhan meillä jo vassu. ja nyt jo elvira päivittäin harjoittelee eläimeen suhtautumista, ja vassu kaikesta huolimatta on aivan mahtava suhtautuja. En voi kuin ihailla vassua! Ja elvira kyllä koko ajan seuraa vassua, jopa syömähetkistä tulee ärsyttäviä välillä, kun pää on lattiaa kohti, että tuolla se vassu on :)

:( Perjantai 14.08.2009 04:26

Mä en edes muista millon mulla olis ollun näin paha olla..
JOtenkin sitä on viimeset kuukaudet tai sanotaanko koko elviran elämän aikana hormoonit käyny niin täysillä, ettei ole edes kerinny pohtia elämää tai sanotaanko sitä elämää ennen elviraa. Mistä sitä on luovuttu tai on jääny.

Elvira on jotain suurta ja kaunista, enkä voikuin kiittää teemua elvirasta. En tiedä osaako se oikeesti käsittää mikä tai mitä elvira edustaa. Toivottavasti joskus, mutta suurenpaa lahjaa en vois saada mistään.

Mutta on tämä elämä välillä yhtä suorittamista, ettei edes tajua ite edes elävänsä. Sitä onkuin kone, joka menee eteenpäin. En koskaan suosittele kellekkä yksinhuoltajuutta, en koskaan, vaikka eikai tämä valinta tai edes valinnan vara tilanne olekkaan. Ei mulla ollu muuta vaihtoehtoa,mä halusin elviran. Muistan joskus sanoneeni jollekkin, että haluan lapseni ennenkuin täytän 23. Ei ihan täyttyny, mutta miltei :D Mulla on elvira, jotakin niin kaunista, ettei toisaalta edes voi enempää toivoakkaa. Enkä koskaan kadu!

Mutta mistä luovuttiin, kai ensimmäisenä tulee mieleen vapaus, ei enään koskaan totaalisia tipahduksia! ei koskaan. Mä kerran teuvalla, siellä bileissä join niin paljon että puhalsin ambulanssissa 2.3 promille, oli vähällä ettei mua roudattu seinäjoelle. Ei se eikä, moni muukaan tapahtuma ole mun elämää pysäyttäny niinkuin elvira. Onneksi elvira tuli, koska eihän sitä tiedä enään mistä sitä ois ittensä löytäny.

kaikista eniten mulla on paha olla tarren takia, ei kukaan voi oikeesti käsittää kuinka kova pala tarren kuolema oli, mun tuntuu että mä tapoin jotain itestäni.
Mä en voi vieläkää kattoa tarrenkuvia itkemättä, tarre oli osa mua, jotain suurempaa. Tarre oli mun unelma, ja mä kariutin sen, vaikka teinkin sen elämäni lapseni vuoksi.
Mä en voi ikinä tajuta, enkä hyväksyä ihmisiä, jotka luopuu lapsen takia koirasta. en koskaan. Mun mielestä oma tekoni ei ollu oikeutettu, ei vaikka kuinka perustelen sen itselleni. Mä tapoin mulle rakkaan ystäväni, sen isosydämisen ystävän.

Mulla on niin ikävä Tarrea, toivottavasti tarre antaa mulle joskus anteeksi. Enskuussa tulee tarren kuolemasta vuosi, miten voi aika mennä niin nopeesti. ei nämä kyyneleet ei mitkään helpota sitä ikävää.

Mun vaan pitää elää ihan jo tarren muiston takia. Joku päivä mä kerron elviralle, että meillä oli sellainen iso musta koira, joka oli äitille tosi rakas, ja kuinka tarre piti äitistä...

sulle rakas...Keskiviikko 12.08.2009 00:17

Mestaripiirros


Sinä päivänä, kun Luoja teki sinut,
Hän ei muuta tehnytkään.
Heräs aikaisin, otti kynän käteen,
Rupes siinä piirtämään.

Päivä kului, mut hetkenkään lepoo
Piirtäjä ei kaivannut.
Aivan niin kuin olis hurmoksessa ollut,
Mestari valmisti sut.

Se kuva oli kaunis, oi, ihme suorastaan,
Muodon jumalaisen sait.
Kuvan viereen hän merkkas, ettei suhun
Päde kuolevaisten lait.

Niille, jotka yhä epäilevät Luojaa,
Sanon vastaukseksi vain,
Että jos ne edes kerran näkis sinut,
Kaikki rupeis uskomaan.

-ihana anna puun biisi--

:DMaanantai 10.08.2009 16:05

Saahan hymyillä, saahan..

Nyt on tosi hyvä fiilis, tuntuu että sittenkin meidän elämään tulee jotain, jotain muuta kuin tavalista arkea. Tosin onhan tämä arki ihan hyvää, vaikka päähän kaikki asiat ottaakin välilä ja elvira toisinaan kiukuttelee, mutta nyt saa hymyillä, ainakin musta nyt tuntuu siltä :)

heh, mä tapasin elviran isän viime lauantaina, 1,5 tuntia juteltiin ja näytin elviran kuvia, ja pari annoinkin. Meni mies hiljaseksi.

Ja niin mulla on taas nettiyhteys, ette päässeetkään musta eroon heh heh, mutta kyllä teki 4kk nettikatko hyvää, suosittelen ihan terveyssyistäkin!

Nyt nautin hiljaisuudesta, elvira nukkuu ja kyllikki hymyilee. Palataan taas :)

raahessaSunnuntai 19.07.2009 18:06

jihuu, meikä on raahessa..

t: tuovi, elvira ja vassu

hyvää syntymäpäivää rakkaani! Keskiviikko 10.06.2009 12:32

Hyväää syntymäpäivää rakkaani, Vassu rakas koirani :)

Jos olisit tässä rutistaisin ja hoitaisin, mutta maanantaina nähdään!
Vassu täyttää siis tänään 6 vuotta, hirmu nopeasti menny vuodet. toivotaan että vielä toiset 6 vuotta ainakin on jäljellä.
Äiti lupas ostaa sulle jotain hyvää, ja mie teen sen kakun ensviikolla, mikä ollaan viimeset 5 vuottakin tehty, eihän me sitä "rituaalia" unehdeta. Äiti kertoi puhelimessa, että kun olivat eilen käyny tyhjentään mun postilaatikon, ja vieneet postin sisälle, niin vassu oli ettiny jokapaikasta löytyykö mitään, kai se kaipaa mua ja elviraa.

Laitan tähän viä vanhan kuvan vassusta :)

päivää vaanTiistai 02.06.2009 02:23

Ja äitituovi oli baareilemassa joskus muinoin.. heh vappuntienoilla joskus.
tuijaa - mikäs se tuossa on, näyttääkö tutulta??

perseestä te lihansyöjät! Torstai 07.05.2009 20:01

Sori ei pitäs yleistää, muttta hiukan ituttaa..

Minä en siis tule tarjoamaan tyttärelleni lihaa ja piste!!

minä ite hitto vie olen aktiivisena kyselly, mitä pitää huomioida ymss nyt ja tulevaisuudessa,niin saan vaan epäkunnioittavaa tyrkytystä vastaan, lapsen pitää saada lihaa, lihaa!!

pyysin päästä ravitsemusterapeutille, ja sinne positiivisella mielellätänään meninkin, juu sainhan mie sieltä hyviä vinkkejä ja neuvoja, mutta on see hitto vie peestä, kun ei voida kunnioittaa toisen ajatuksia, päätöksiä, vaan pitää tyrkyttämällä, piainostamalla puhua, että kyllä piäs saada lihaa, ihanku mie olisin joku huono äiti!! että harkitsehan vielä uudestaan, sanoin että olen jo aian loppuun asti miettiny, silti painosti!
ärsyttää vietävästi tuommonen!!

toki tyttö tulee kalaa, kanamunia ja maitotuotteita saamaan ajallaan. ja toki muut saa sille lihaa syöttää, jos tyttö syö, sitä en kiellä.

Myö alotetaan nyt puurot, riisistä alotetaan, neuvo ravitsemusterapeutti. Eli hyviä neuvoja saatiin, mutta peestä muuten se nainen.


"Puhtaita kasvissyöjiä helpommalla pääsevät perheet, joissa kasvisruuan lisäksi syödään maitotuotteita, joskus kananmunia ja pari kertaa viikossa kalaakin.

Tällaisia enemmistö kasvispainotteista ruokavaliota suosivista perheistä onkin.

Tällaisella ruualla sekä vauva, pikkulapsi että aikuinen yleensä saavat kaikki tarvitsemansa ravintoaineet, kunhan ruokavalio sisältää riittävästi kaikkea muuta terveellistä ravintoympyrästä: esimerkiksi täysjyvää, hedelmiä ja marjoja sekä myös rasvaa. "

"Sitä paitsi suomalaiset syövät näinä karppausvillitysten ja atkins-muotien aikoina liikaa lihaa, kanaa, munia ja makkaraa, joten saamme siis helposti turhan paljon myös eläinproteiineja.

Niinpä lakto-ovo-vegetaarinen ruokavalio eli maito-muna-kasvisruokavalio lisättynä parilla kala-aterialla viikossa olisi Heikkisen mielestä lämpimästi suositeltava kaikille, sekä aikuiselle että lapselle.

Muita eläinkunnan tuotteita ei välttämättä edes tarvittaisi. "

http://www.hs.fi/omaelama/artikkeli/Vege++vauvasta+l%C3%A4htien/HS20071105SI1TL01olz?ref=rss

apulantaa ja uusia makujaTiistai 14.04.2009 18:44

Ihanaa mie pääsen kattomaan torstaina apulantaa, pääsee tyttösestä illaksi eroon ;)
Ei mutta kyllä mulla varmaan sitä tulee ikävä heh heh, mutta ihana päästä vähän tuulettuu ja voiskos ilta paremmin mennä kuin apulantaa kattomassa, siitä on jo yli vuosi kun apulantaa olen livenä viimeksi nähnyt.
Tosin yksin olen menossa, mutta enköhän mie siellä pääse fiilisteleen, kun apulanta on vaan yksinkertaisen hyvä :)
On sitten mun apulanta kiintio tällevuodelle täynnä, kuhan kerran vuodessa näkee, niin se on jo HUIPPU!

Kerron sitten kuulumisia kuinka siellä menee.

Elvira on muuten kasvanu aivan mahottomasti, nyt jo tarraa leluihin, ja vassuun! Ja aatelkaa vassu ei ollu moksiskaan kun elvira tarras sitä turkista, oli vaan paikallaan.
Tosin vassu on alkanu olemaan jo aika mustis, ja kaks kertaa on tallannu tai astunu elviran mahan päälle painollaan, että saa sen suhteen olla vähän varuillaan.

Ja elvira on jo maistellu soseita, päärynää, omenaa ja peruna ja porkkanaa. Ja hyvin menee alas, mutsi just sano että suu aukee ku linnun poikasella :D Maha on toiminu ihan hyvin uusista ruuista huolimatta, tosin se on vaan entisestään kiinteämpää, mutta se on oikeastaan mun kannalta parempi, kun ei ole liruavaa, eikä pyri tulee vaipoista pois heh

palataan
niin ja tässä meidän nukke :D