IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi
Siis tuolla lappeenrannan eläinlääkärissä missä ollaan käyty. He eivät enempää pysty vassua auttamaan, sillä hetkellä sen kuuleminen oli tosi vaikeaa, mä purskahdin itkuun. Vassu on mulle tosi rakas, ja sen eteen teen ihan mitä vaan.

Kuvissa ei näkynyt mitään poikkeavaa, ainakaan näiden eläinlääkärien mielestä. kipupaikkoja vassulla on, lihaskireytymiä,ja mistä ne johtuu eivät he osaa sanoa! Ja ainut mitä ovat pystyneet vassua auttamaan on kipujen helpottaminen, ja noikin on ollu vain tilapäisiä apuja, ja vassu kuitenkin on vielä suhkot nuori, neljä vuotta!! ja eli varmaan 10 vuotta elämää jällellä, jos kipuja ei olisi. Tuli itellekkin tosi voimaton olo, kun eläinlääkäri sanoo, ettei osaa enään tehdä oman rakkaan avuksia mitään, ei tiedä mitä vassua vaivaa, mistä lihaskivut on. Kun jossakihan se vika on, ei ne lihaskivutkaan ilman syytä tule! Mutta mikä se vika on!!

Vassu on nyt 2 viikkoa äitillä ja markulla, saa nyt siellä vaan levätä, ja tietty lenkkeillä äitin kanssa, katotan sen jälkeen mikä vassun tila on, jos edelleen lihaskivut levon ja lääkkeen jälkeen vaivaa, suunta tosiaan on kouvolaan, ja sinne tutkimuksiin, varjoainekuvauksiin, ja se ei sitten olekaan mitään halpaa lystiä. olenkohan jostakin muistaneeni kuullu, että tutkimus maksaa useita satoja euroja, jopa 500 €. Eli ei ole halpaa lystiä, mutta vielä en ole valmis vassustakaan luopumaan.

Mulla tosiaan on tosi paska olo ollu varsinkin eilen (tänään jo vähän parempi), kun tuntui että petin vassun luottamuksen, eli otin vassun elämäni koiraksi 2003, lupasin että en koskaan hylkää ja aina olen sen turvana ja tukena. MUtta nyt se on äitillä ja markulla, en ole sitä silittämässä ja hoitamassa kun on kipeä. sen takia että menin ottamaan tuon perkeleen Tarren, jonka takia vassu joutuu olemaan äitillä. Tiettyhän äitillä sen on hyvä olla! mutta kun eilen illalla sen hyvästelin se katto mua niin että ethän sä ole tosissas ja jätä mua tänne, sen surullinen katse, teki kuin viillon mun sydämeen.

pitää tässä imuroida, ja sen jälkeen lähtä käveleen tarren kanssa, mennä äitille ja markulle, ottaa vassu syliin, ja hoitaa, ja hoitaa! Eilenkin oli mun sylissä, ja miltei pisti silmät kiinni, ja vaan oli ja nautti, tuntui kai hyvältä. Mutta se sylissä olo, ei ole vassun tapaista, mutta kaippa sekin nyt tarvii sitä läheisyyttä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.