IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

moissansaaLauantai 16.02.2008 10:59

ihanaa pakkatista ja aurinkoa :) Just tultiin virkistävältä aamulenkiltä metsästä. tarre ja vassu juoksia kilpaa, mutta vieläkun tarre oppis tuota omaa vauhtia rajottaan, niin olis hyvä !

Lentää välillä kärrynpyöriä :D

Vassu on ollu nyt kotona jo peräti vissiin 2 yötä, hyvin on menny, ja on seihana kun vassu tulee viekkuun nukkumaan. Onhan se jo tuossa reilu 4 vuotta nukkunu, siihen jo on niin tottunu. Vassu voi yllättävän hyvin. Pitäs sen tassukarvat leikata, kun näyttää et ols 10 kynttä heh heh :)

Tarre kanssa on oma ittensä, mutta muutosta on tapahtunut aika paljon,siis yleisessä käyttäytymisessä, kun kerroin että sisälläkin vaan tahtoo määrätä siitä huomiosta,niin tuntuu että ollaan siitä alkamassa pääsemään eroon. Antaa jo mun rauhassa olla sohvalla, syödä iltapalaa, ja 1 huomautus on riittäny, kun ennen sai koko ajan olla komentamassa. Ja mielestäni tuota kärsivällisyyttä on kanssa tullu.
Lenkitkin sujuu jo paremmin.

Vaihettiin taas ruokaa, eläinkaupasta sain.. mitähän se oli, en muista, pitää tarkista... mutta senkai pitä olla hyvää, ei soijaa, ei vehnää. Jos saatas tarrelle selkäänkin taas karvat.

Punnittiin vassukin viikolla, olikohan se 5.7, siinä se pyörii, ja ihan ok, kun ei nouse tuosta.
KUn suhteellisesti ei kauheesti syö, ja nytkun taas on mulla, ei tule noia ylimääräsiä namejakaan, mie olen vähän tarkempi kuin markku :) Tai en siis syö nakkia enkä, lihapiirakkaa heh

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.