IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

juuPerjantai 21.11.2008 18:29

On taas elämä vieny eteenpäin, aika rullaa ja näin. On tapahtunutkin paljon kaikkea mistä olen vaan ollut hiljaa, on ollut surua ja iloa, ja kiirettä.. Nämä mun käyttäytymistieteelliset kouluttajakoulutusopinnot on vieny mua välillä aika ressille, mutta kunnialla ne suoritan loppuun, ja toivotaan että joulu-tammikuukin antaa aikaa sen verran että jaksamisenkin kannalta saisin suoritettua ne loppuun, ettei venyisi. Mutta yhtään en kadu, että ne alotin. Kun siihen ilmoittauduin, en maha-asukin tulosta tiennyt mitään.

Pikkunen maha-asukki jaksaa onneksi pitää itsestään melua, se jaksaa aina piristää omaa mieltä. Vielä olisi n. kk aikaa tässä, maanantaina tulee 35 viikkoa täyteen, olen jonkinverran tehnyt tavarahankintaa, mutta vielä jotain pientä tarvii, pitää sitten joulukuussa käydä lappeenrannassa ostoksilla, toivotaan ettei sitä ennen pikkunen päätä maailmaan tulosta.
Äippä lähteekin reissuun 6 päivä ja on siellä viikon, eli vasta 15.12 pääsis niitä viimesiä juttuja hankkimaan, jossei sitten joulukuun ekalla viikolla.
Olen tälläviikolla maalannut vauvelin pinnasänkyä, siitä tulee kaks värinen, limenvihreetä ja poltettua oranssia. Laitan kuvan kun saan sen valmiiksi. Tuleehan siitä aika erikoisen värinen, mutta haluan jotain yksilöllistä, ja mieltä piristävää. Sitterin ostoa tässä vielä mietin, tai se on kiinni siitä saanko sen käytettynä, jos en niin sitten ostan.
Itse en ole vielä yhtään vaatetta ostanu, jos jossain vaiheessa jonku puvun ostas...

Välillä tosin tuntuu, että sais jo tulla pois, alkaa kävelyä jo vähän haittamaan, tai sanotaanko hidastamaan, kun pyörälläkään ei voi enään polkea liukkauden takia. Mutta tänään otin potkukelkan esille, niiin sillä on ihanan rentoa mennä, ja alamäessä vassu kyytiin, niin mennään lujaa :D

Kävin tutustumassa lappeenrannan synnytysosastoon, tai sinne missä synnytellään. IHan ok:lta vaikutti.

Iloista joulun odotusta kaikille! ..kai jo näin voi sanoa, kun jokapaikassa jo höösäätään joulusta. Noh kai mäkin jo toisaalta ootan joulua, lahjoja lahjoja, tai odotan sitä rakkainta lahjaa ;)




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.