IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

perseestä te lihansyöjät! Torstai 07.05.2009 20:01

Sori ei pitäs yleistää, muttta hiukan ituttaa..

Minä en siis tule tarjoamaan tyttärelleni lihaa ja piste!!

minä ite hitto vie olen aktiivisena kyselly, mitä pitää huomioida ymss nyt ja tulevaisuudessa,niin saan vaan epäkunnioittavaa tyrkytystä vastaan, lapsen pitää saada lihaa, lihaa!!

pyysin päästä ravitsemusterapeutille, ja sinne positiivisella mielellätänään meninkin, juu sainhan mie sieltä hyviä vinkkejä ja neuvoja, mutta on see hitto vie peestä, kun ei voida kunnioittaa toisen ajatuksia, päätöksiä, vaan pitää tyrkyttämällä, piainostamalla puhua, että kyllä piäs saada lihaa, ihanku mie olisin joku huono äiti!! että harkitsehan vielä uudestaan, sanoin että olen jo aian loppuun asti miettiny, silti painosti!
ärsyttää vietävästi tuommonen!!

toki tyttö tulee kalaa, kanamunia ja maitotuotteita saamaan ajallaan. ja toki muut saa sille lihaa syöttää, jos tyttö syö, sitä en kiellä.

Myö alotetaan nyt puurot, riisistä alotetaan, neuvo ravitsemusterapeutti. Eli hyviä neuvoja saatiin, mutta peestä muuten se nainen.


"Puhtaita kasvissyöjiä helpommalla pääsevät perheet, joissa kasvisruuan lisäksi syödään maitotuotteita, joskus kananmunia ja pari kertaa viikossa kalaakin.

Tällaisia enemmistö kasvispainotteista ruokavaliota suosivista perheistä onkin.

Tällaisella ruualla sekä vauva, pikkulapsi että aikuinen yleensä saavat kaikki tarvitsemansa ravintoaineet, kunhan ruokavalio sisältää riittävästi kaikkea muuta terveellistä ravintoympyrästä: esimerkiksi täysjyvää, hedelmiä ja marjoja sekä myös rasvaa. "

"Sitä paitsi suomalaiset syövät näinä karppausvillitysten ja atkins-muotien aikoina liikaa lihaa, kanaa, munia ja makkaraa, joten saamme siis helposti turhan paljon myös eläinproteiineja.

Niinpä lakto-ovo-vegetaarinen ruokavalio eli maito-muna-kasvisruokavalio lisättynä parilla kala-aterialla viikossa olisi Heikkisen mielestä lämpimästi suositeltava kaikille, sekä aikuiselle että lapselle.

Muita eläinkunnan tuotteita ei välttämättä edes tarvittaisi. "

http://www.hs.fi/omaelama/artikkeli/Vege++vauvasta+l%C3%A4htien/HS20071105SI1TL01olz?ref=rss

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.