IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

läheisyyttä kaikilleMaanantai 27.08.2007 00:45

Nyt on su ilta, tarre tuhisee, ja vassuki taitaa jossakin nukkua.

Myö ollaan vietetty mukava viikonloppu, nauttien toisten läheisyydestä :) Siitä, että ollaan pidetty toisista kiii, mie oon rapsutellu kakaroita, ne on hykertäny mun kimpussa, viekussa, nuollu kilpaa mun naamaa :D
Se että kumpainenkin koira osoittaa, ja vieläkun ne kilpailee mun huomiosta, on jotenkin niin hellyttävää, ihanaa. Ja kun vassukin vielä osoittaa tarrelle niistä hellyttäviä suukkoja, hoitanu tarren vuotavaa silmääkin.

Pe oltiinkin sisälle, kun sato koko päivän. Taih no taisi se iltapäivään alkaa ilma piristyyn ja käytiin sitten kylällä pyörähtämässä, käytiin eläinkaupassa kattomassa onko siellä silmävettä koirille, ei ollut mutta sai noi koirulit namupalat :)

Lauantaipäiväkin meni kivasti käytiin lenkillä pariinkin otteeseen, syötiin ulkoa karviaisia, mitkä on tarren suurta herkkua. Ja kivasti tarrekin pysyi irti pihalla, kun viikolla taisi pari kertaa karata naapurin pihalle ;( Ja sekös on ärsyttäävää.

Tänään saunan jälkeen oli perin huvittavaa, sato kaatamalla vettä ja tarre karviaismarjapuskassa, syöpöttelee yksinään. Ai hitsit, eikö ne piikit sitä muka pistä, kun mua ne ainakin pistää. Ja toinen suulla niitä sieltä popsii. Mikähän niissä maistuu koiran suuhun niin hyvältä ;)

Huomenna käydääänkin siellä eläinlääkärissä, kerron sitten mikä "tuomio" saatiin.
Myö vassunkaa pidetään peukkuja Tarrelle, meidän omalle rakkaalle perheenjäsenellemme .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.