IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

muiTiistai 06.11.2007 15:19

eikö kohta ole jo pikkujoulu aika.. hih pitäsköhän pitää koirien pikkujoulut, tai aih niin meillähän taitaa olla koirakerhon pikkujoulutkin vielä, mutta kaippa mä näillekin jotain herkkua annan mutta en suklaata!

on menny ihan hyvin, Tarre ja vassu olla nyt mulla kumpikin täällä nieriäntiellä, onhan noi tapellu, mutta nyt en ole saanu vielä itteeni mitään haavaa, kai olen pysyt poissa tieltä.

Niin kävin tänään ostamassa vassulle safkaa kun piti saada sille laihempaa safkaa kuin toi tarren proteiininen ruoka, elikkäs tekemään savitaipaleen markettiin tutkimusta. elikkäs piti saada sellasta ruokaa joss olis vähiten rasvaa. Sieltä löydy pedigreen ruokasäkki jossa on -30% vähemmän rasvaa, 2,5 kiloa vajaa 8 euroa, no ok olihan siinä vähemmän rasvaa kuin normaalissa aikuisen safkassa, kun verstasi saman valmistajan toiseen ruokaa, ja toiseen hallitsevaan merkkiin. Mutta kun katoin muita, niin löyty shappi 3kiloa, ja siinä oli valkuaista, ja raakarasvaa vielä vähemmän kuin pedigreen laihdutusruuassa, eli mitä opimme. älä aina osta mainosten ja perusteella, vaan tutki kaikkien ravintosisältö. Ja toisesksi ruoka maksoi vajaa 4 euroa, ja siinä oli puol kiloa enemmän ja miltei puolet halvempi.

Mutta nyt jäämme odottamaan laihtuuko Vassu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.