IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

hiiripaistia..Torstai 15.11.2007 14:12

hyi hitto ei !

Tai siis asia juontuu siiitä kun edellisyönä(ti-ke) töissä oli hiiri käyny syömässä miun banaania.
Kerroin siitä hallimestarille, laitto sitten illalla sinne kahvioon luokun. Toiviottavasti asentaja käy itse noukkimassa sen hiiren sieltä pois, jos on loukkuun kiinni jääny.
pitää vaan toivoa että on kuollut samantien siihen, eikä tosiaan kituis enään siinä kun minä tule, en voisi hirvittävämpää tilannetta edes kuvitellakkaa, mitä mä tekisin???
MUtta jos ei ole pakko, mä en koske siihen. Toki jos kituu, pakko se on jollakin tappaa.

Sanohan tuo jukka, että jos haluun, niin voidaan me sille hiirelle ne hautajaiset pitää.. juuh, outoo huumoria, kun tiedän että tuo oli pelkkää ivaa, mutta en ota kuuleviin korviin sitä.
ja tosihan se on että ei siellä kahviossa voi hiiret olla, ja pakko ne on sieltä hävittää, johan se on terveysriski asiakkaille! Mutta jotenkaan en vaan itse haluiais olla tappamisessa mukana, noh jos voisin pestä käteni, saakon jukka hoitaa sen ite.

Hyi, ihan kylmät väreet tulee. hyi

Niin muuten ja Tarresta, yks iltapäivä huomasin ku se piilottaa toho pihalle luun, siis talonvieressä olevaan kivikkoon, tohkeissaan kaivaa, ja piilottaa sinne 5cm pitkän luunpalan, ja tohkeissaan peittää. OLi tosi mahtavan näköistä puuhaa, en vaan olis jotenkaan uskonut että noinkin pitkälle jalostettu koira kun tarrekin, niiin olis vielä tuollaiset luontaiset taidot vielä tallella heh heh.. Piilotettuaan, se pyyti päästä sisälle, tänään sitten kaivoi luun esiin, ja oli niin tyytyväistä poikaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.