IRC-Galleria

avjn

avjn

Lord Tarquin Jagger Snr.

(26,99v)Tiistai 21.02.2006 02:50

Vuodella vanheneminen painaa päälle. Muutaman päivän päästä pitää taas osata kirjoittaa kaavakkeisiin ja webbisivujen ikätiedusteluun uusi luku, ja ihmisten kysyessä on jälleen riski mokata ja joutua sanomaan "Kakskytkuus.. eiku kakskytseitsemän? Ootas mun pitää laskee (mutinaa: syntyny 79 eli ootas vähennetään ja sit öh mikä vuos ny onkaan?)"

Syntymäpäivät ovat muuttuneet mielenkiintoisesti ajan myötä. Ihan lapsuusvuosien synttäritunnelmista en muista kauheasti, mutta yleinen fiilis on varmaan ollut sama pitkälle yläasteelle asti: "jee olen vuoden vanhempi" ripauksella "ei kai ens vuonna tarvitse mennä kouluun/yläasteelle/lukioon voi hitto"a. Nyt tunnelma on enemmänkin "jaha olen vuoden vanhempi"-tyyppinen, ja varmaan kohta edetään "voi ei, olen vuoden vanhempi" -vaiheeseen. Ehkä voisi alkaa arvailemaan kuinka pian kolmenkympin kriisi tulee? Se olisikin aika ovelaa, stressata sitä, koska alkaa stressaamaan. Tosin tuollaista nerokkuutta tulee varmaan harrastettua ilman, että sitä edes itse huomaa :)

Yksi asia kyllä ahdistaa... tässä on oikea riski joutua suorittamaan elämäntilanteen tarkistus, vähän niinkuin tulostavoiteneuvottelu oman pään sisällä. Mihinköhän osa-alueisiin tavoitteet jakaisi ja miten ne pisteyttäisi?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.