IRC-Galleria

avjn

avjn

Lord Tarquin Jagger Snr.

raha-asiat paha-asiatTorstai 02.03.2006 21:04

Musta tuntuu joskus siltä, että olen aika boheemi joidenkin raha-asioiden suhteen. Tästä toimii hyvin esimerkkinä kännykkäliittymä: minulla on ollut elisan liittymä vuodesta 1997 asti, ja olen vaihtanut sen tyyppiä kerran (radiolinjan muututtua elisaksi) ja vasta viime vuoden puolella siirryin elisan kalliista liittymästä kolumbuksen (eli elisan) halpaan liittymään.

Olin maksanut puhelinlaskut viimeiset kuusi vuotta nk. verkkolaskulla, eli käytännössä suoraveloituksella, jossa puheluerittelyt yms tulivat verkkopankin kautta näkyviin. Kun siirryin Kolumbuksen liittymään puhelinmarkkinoinnin ansiosta, sanottiin verkkolaskun toimivan edelleen. Ja siellähän Sampo Pankin suoraveloitussopimuksissa sopimus Elisan kanssa oli edelleen listassa. Jee! Ja rahanmenokin väheni vähäsen, ei että olisin noita puhelinlaskuja ennenkään huomannut, kymmenen euron paikkeilla kun pyörivät.

... paitsi että eihän se suoraveloitussopimus koskenutkaan tätä UUTTA liittymää vaan sitä vanhaa joka ei enää ollut voimassa! Kolumbukselta tulleet, roskapostin (IKEAn katalogi ja Vallilan Mainossanomat) sekaan jääneet kirjeet eivät olleetkaan sisällöltään kategoriaan "hei tässä kolumbuksen uusi tarjous tilaa tekstiviestinä bingonumeroita kännykkääsi" kuuluvia. Ne olikii laskui. Ja sitten kännykkä pimeni eilisaamuna. Huraa!

Ei muuta kuin repimään auki kirjekuoria ja pankkiin maksamaan lasku, että saa kuitin. Kiva poika elisan asiakaspalvelupisteessä ymmärsi tilanteen, ja avasi liittymän ilman 30 euron bonusmaksua. Ilmeisesti elisa oikeasti välittää vanhoista asiakkaistaan, niinkuin heidän pyörivä mainoskampanjansa väittää :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.