IRC-Galleria

Kaikkea on taas tapahtunutSunnuntai 12.02.2006 19:22

Olisikohan taas aika päivitellä asioita..

Nyt viikonloppuna piti olla se leijahiihto kurssi mikä muutama viikko sitten peruttiin, mutta eipäs ollutkaan! On se ihme kun normaalisti suolahdessa tuulee aina ihan liikaa ja nyt kun tuulta tarvitaan niin ei!

Tiistai-iltana lähti iso joukko täältä jyväksylään valmistautumaan GOOMille. Bussi lähti 0245 yöllä, joten oli kätevämpää mennä jo hieman aloittelemaan baariin :)
Jos alkaisin tässä selittämään mitä kaikkea laivalla tapahtui, niin tulisi liian pitkä viesti ja varmasti selittäisin tosi epäselvästi kaiken. Mutta oli kyllä ihan huippua! Tapasin uusia ihmisiä, jammailin vaikka kuinka paljon eikä tullut loppuen lopuksi oltua edes hirveässä känässä.. kokoajan kun juo pikkusen niin on juuri hyvä meininki!
Se pitää kyllä sanoa että 2 kertaa mut teipattiin kokoon.. Ensimmäisellä kerralla huusin isoveljeäni apuun ja toisella kerralla isoveikka oli itse teippaaja.. Kuvamateriaalia odotellaan :)
Koko porukalla oli muutenkin ihan tajuttoman kivaa eikä mitään ikävää (loppuen lopuksi) tapahtunut. Seuraava päivä meni hieman ohi.. :)

Ensi viikolla tapahtuu niin paljon kaikkea, että on todella rauhaton olo. Pitäisi kovasti opiskella tenttiä varten ja tiistaiksi pitää tehdä muutamasti atrikkelista esitys ja jotain muuta.. kaikkea järkättävää on..itseasiassa liikaakin :/
Mutta pitää vaan miettiä, että aika kuluu kokoajan ja joskus nämäkin jutut on historiaa, eikä niitä kukaan muista!

Kettu kuittaa tältä kerralta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.