IRC-Galleria

donalde

donalde

Pasi J Vartiainen

Itsepäisyyspäivä 6.12Tiistai 06.12.2005 19:13

Aamu (=klo 13) alkoi heti sillä mutsi soitti ja kertoi systerin olleen hirvikolarissa. Ei siinä mitään, mutta 6h erolla tasan kaksi vuotta sitten systeri jyräsi samalla tiellä peuran. Onneks syusterillä oli nyt alla tukeva farmariauto, hirvi rysähti katolle, mutta ei tullu syliin. Systeri vaan kiros kun oli ollut tuulilasimurskaa jokapaikassa, tukastakin kampas 'pari kiloa' pois. :)= Jotenkin tuntuu että saanu joku mutsilta ja/tai faijalta verenperintönä rauhallisuuden ja hyvin maanläheisen suhtautumisen asioihin.. Se että systeri vieläkin ajelee autolla (ajoi aamulla duuniin) vaikka on pari onnettomuutta noiden metsänelukoitten kanssa ollu, tai se miten itse suhtautuu kun sattuu onnettomuuksia. Nuorempana tuli tämän tästä satutettua itseään, pahin tais olla se kun veistelin peukalosta puukolla puolet pois, kunnon pala lähti irti. Otin vaan puristusotteen peukalosta ja menin mutsin juttusille: "katos mitä tällä kertaa kävi." Onneksi peukalonpala löytyi, ja sen sai laitettua paikoilleen ilman tikkeja, sen ansiosta on tänäpäivänäkin ehjä peukalo.

Aika harvoin sitä tulee ajatelleeksi mitä itsenäisyys merkitsee. En oo mikään huuhaahipheihurraa isänmaallinen, mutta silti itsenäisyys on mulle tärkeä asia. Lähinnä se että on oma kieli ja oma 'kulttuuri', tai pitäisikö sanoa jonkinmoinen yhtenäisyys siitä mitä on olla suomalainen. Ei kyllä hirvesäti kiinnostais olla kasvanu jossain venäjän kolhoosissa tms, tai puhua julkisesti ainoastaan mongerrusta jota ruotsiksi väitettään. Onhan suomessa paljon asioita huonosti, mutta moni asia on paljon paremmin kuin muualla.

Itsenäisyyspäinänä on mun milestä ihan ok näyttää leffana Tuntematon Sotilas, siinä on kunnianosoitus veteraaneille, ilman niitä me oltais tod. näk. juuri vapaudutte ryssien vallasta, ja koitettais tulla toimeen samalla lailla kuin entisen itäblokin maat. Ja jos oltais oltu ryssän vallassa, ei tasan tarkkaan ois irc:tä ja irc-galleriaa, ei ainakaan nykymuodossa.

Mut tulipas tästä pitkä stoori. Nyt vois syödä vähärasvaista lehmänpaistia, ei viitsi rasvaista pitsaa syödä, mikä tuntuu joillakin blogin kirjoittajilla olevan pääasiallinen ruoka. :)=

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.