IRC-Galleria

donalde

donalde

Pasi J Vartiainen

selkä märkänä duunissaPerjantai 03.02.2006 11:54

Ei, ei ole niin kiire duunissa. On vain hyvä jälkihiki kun kävi taas aamulla salilla, tänään oli jalkalihaspäivä. Alkaa pikkuhiljaa löytyä oikeat painot eri liikkeisiin, tosin ei kaikkiin. Ja yksi liike on ihan hakusessa tekniikan puolesta, pitää vielä harjoitella sitä.

Ja kummasti tekee sopivan raukean olon kun käy salin jälkeen saunassa. Nyt vain banaania ja tonnikalaa naamariin, alkoikin huikoa. Ja janojuomista paras on vesi. Mistä tulikin mieleen, että aika kiitettävästi tippunu tuon kolajuoman kulutus, viime keväänä näihin aikoihin meni duunissa 1½l pullollinen kolaa, ja ei aina riittäny, piti joskus käydä automaagista hakeen pikkupullo. Ja se oli aitoa cocacolaa, sokerilientä. Nykyään menee päivässä noin 0,75l laitticolaa, eli tuollainen 1½l pullo kestää kaksi työpäivää. Ja vapaa-aikana en juuri koskaan juo kolaa.

Pitää muistaa venytellä tässä duuninteon ohella, viime perjantaina jäi venyttely vähälle, siitä seurasi kipeät pohkeet lauantaille ja sunnuntaille, oli sen verran kipeät että kävelin kuin ois ollu vaipat jalassa, ja vaipat täynnä löydää p*skaa. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.