IRC-Galleria

donalde

donalde

Pasi J Vartiainen

mietintääTorstai 10.11.2005 13:10

Tänään tapahtui jotain yllättävää, tämä ruma karvanaamainen insinööri joutui miettimään. Mitetintä koski työasioita, selvittelin asioita viikonlopun töitä varten. Ja työkavereiden kanssa ratkottiin ongelmia osaluettelorakenteessa, mitä se on ja mitä sen pitää olla. Siihenkin pystyin heittään pari ideaa. Tämä taitaa olla hyvä päivä ideoinnin suhteen, pitääpä jatkaa ideointia lounaan jälkeen.

Omituista on myös missä parhaat ideat syntyy, itsellä ainakin ainakin saunassa olo ja paskalla istuminen on paikat joissa usein keksii ideoita. En tiedä mikä siinäkin on, mutta olen useita työhön liittyviä visaisia pulmia ratkaissut yksinkertaisella idealla, joka on juolahtanut mieleen jommassakummassa edellämainitussa paikassa istuessa.

Ja palatakseni aikaisempiin kirjoituksiin, whinesin siellä ohjeista ja niiden lukemisista. Siitä unohtui laskuista se että ohjeet luetaan, mutta niistä ei yksinkertaisesti piitata, koska ohjeista piittaamatta oleminen helpottaa oman työn tekemistä. Ja muille tulee sitten kosolti ylimääräistä duunia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.