IRC-Galleria

donalde

donalde

Pasi J Vartiainen

Maanantai, viikon paras päivä.Maanantai 13.02.2006 22:44

Aamu alkoi hyvin kun kävi salilla sillain sopivasti riehumassa, ja kun oli sopiva hiki, olikin hyvä mennä saunaan. Siellä ei vaan viitsiny pitkään oleskella, piti vääntäytyä duuniin. Duunissa ei saanu oikein mitään järkevää aikaan, koko päivä meni selvitellessä kaikenlaista. Ja kiroillessa kun duunipuhelin ei suostu millään keskusteleen sinihampaalla työkannettavan kanssa. Noh, onneksi se suostui irdalla jutteleen, niin sai kalenterin synkroniin kännykkään.

Mun pitäis ilmeisesti alkaa tekeen viraabelikeikkaa, korjaamaan tulostimia. Sillointällöin tulee viestejä ja soittoja että olenkos mä se joka korjaa tulostia. Tänä vuonnakin jo kolme yhteydenottoa tullu. Ja muutama on ollu niin järkeviä että ne on lähetetty joistakin netin SMS -paikoista (jonkun ISP:n yleensä), ja luonnollisesti ei ole laittettu mukaan mitään yhteystietoa, ei edes lähettäjän nimeä. Jos tulee sms normaalista luurista ja kysellään että olisinko moinen henkilö, moiseen on ihan kohteliasta vastata etten ole. Mutta millä vastata anonyymiin sms:ään?

Noh, toi on vaan yksi osoitus siitä kuinka jengi ei vaan osaa ajatella. Mut mikähän siinä on kun jengi käyttää mailia sillain että pistää mailin tuleen, odottavat noin minuutin, ja sit soi puhelin: "hei, pistin sulle sähköpostia.. blablablaa" ja selittävät mailin sisällöin siinä puhelimessa? Miksi ei voi odottaa että toinen lukee mailin, tai hoitaa asia suoraan soittamalla? Mutta empä taida enenpää whinetä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.