IRC-Galleria

donalde

donalde

Pasi J Vartiainen

perjantaiPerjantai 03.03.2006 14:41

Joidenkin mielestä perjantai on viikon paras päivä. Toisinaan se on, mutta välillä töissä se on ihan perseestä kun kaikki keksii että pitää saada joku asia hoidettua vielä kuluvan viikon aikana. Sitten tullaan tuli perseen alla hössöttään asialla, minkä olisi hyvin ehtinyt jo aikaisemmin hoitaa. Mutta ei, asia hoidetaan vasta sitten kun se on menossa vanhaksi, ei ajoissa voi hoitaa kun se ei ole 'kivaa'. Edellämainittu kuuluu samaan sarjaan mitä olen jo aikaisemmissa blogeissa valitellu, eli ihmisten ajattelemattomuuteen.

Onneksi salitreeni aamusta saa energisen olon aikaan koko päiväksi, jaksaa paremmin. Ja ihan hyvän kebabin kävin syömässä. Ihan mukava, noin kilometrin, kävely tohon yhteen pitseriaan. Pitsat siellä ei ole mitenkään erikoisia, mutta sen sijaan kebabit on sangen maistuvia.

Nyt vain odotellaan iltaa, voisi lähteä vähän maisteleen jotain hyvää olutta, ei siis mitään suomalaista värjättyä kuplavettä. Eiköhän se olutvalinta osu tonne keskieuroopan suuntaan, joko Belgia, Saksa tai Tsekki. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.