IRC-Galleria

donalde

donalde

Pasi J Vartiainen

Jaa, työviikko puolessavälissäKeskiviikko 23.11.2005 11:14

Kas, ollaan jo keskiviikossa. Maanantai ja tiistai oli kyllä ihan sellaisia päiviä, ettei saanu oikein mitään aikaan, ei töissä eikä kämpillä. Onneksi eilen tuli käytyä mukavan naisen kanssa parilla oluella... Nykyään ei enään viitsi käydä "yhdellä nopealla" töiden jälkeen, koska yleensä silloin se olut alkaa maistua turhan hyvin, ja ennenkuin huomaa, niin kello on valomerkin verran, ja seuraava päivä onkin sitten mukava töissä. Paljon helpompi kun lähtee käymään parilla, silloin tulee juotua kahdesta neljään juomaan, muttei enenpää.

Kyllä huomaa että pikkujoulukausi on menossa, ravintoloihin ei tahdo saada pöytää, jos aikoo mennä syömään. Ja kun viikonloppuyönä on lähdössä baarista, on taksitolpilla järjetön jono. Ei moista jonottamista jaksa, paljon helpompi kun lähtee ajoissa baarista, niin ehtii hyvin yöbussiin, joskus viimeiseen junaan. Onneksi kämpille on inhimillinen matka juna-asemalta ja dösäpysäkiltä...

Mutta jos mikä vituttaa, toi PS mainos mikä tulee välillä vittuileen kun kirjautuu galleriaan. Ei ainakaan mulle mainoksilla ole vaikutusta, en muistaakseni kertaakaan ole mitään mainoksia millään webbisivuilla ole klikannu, ... tai no, ehkä jotain vahinkohuitaisuja hiirellä on tullut, mutta ei muuta. Ei jaksa mainossanomat toimia. Noh, ehkä en whinee enenpää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.