IRC-Galleria

5.11 NasaretTorstai 06.11.2008 11:08

Tanaan kavimme Nasaretissa ostoksilla. Lahdimme taalta Aviv-hotellilta klo: 11.00 kohti bussiasemaa. Ilma oli tanaankin lammin 26 astetta ehka varjossa ja aurinko paistoi. Matkan varrella kuljimme Kaanaan kylan halki, jossa Jeesus muutti veden viiniksi. Kaanaankyla sijaitsi lahella Nasaretia.
Nasaretissa asuu paljon arabeja ja siella oli myoskin basaareja ja pikkukauppoja, josta teimme ostoksia. Kavaisimme matkatoverini Leenan kanssa myos Marian kirkossa, joka on kuulemma rakennettu sille paikalle, jossa Jeesus on lapsuutensa viettanyt.
Varasimme aikaa parisen tuntia ostosten tekoon, jonka aikana sain itsekkin ostettua tarkeimmat ostokset mm. shofarin eli luutorven ja menoran eli 7 haaraisen kynttelikon, (mini).
Sen jalkeen menimme ryhman kanssa odottelemaan bussia. Jouduimme odottelemaan jonkin aikaa, koska matkanjohtajamme ei ollut hoksannut etta aikataulut ovat toisinpain kuin Suomessa, koska hebreaa (toisin kuin lansimaissa) luetaan vasemmalta oikealle.
Kun vihdoin bussimme tuli ja paasimme matkaan, naimme eraan kukkulan, jonka oppaamme kertoi olevan Taaborin vuori eli kirkastusvuori (matt 17)
Matkan jalkeen tulimme tanne hotellille, jossa pidimme myohemmin joka iltaisen iltatilaisuuden, jossa ryhmamme kokoontui ja jossa mm. lauloimme, rukoilimme ja kavimme lapi seuraava paivan ohjelmaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.