IRC-Galleria

emmeny

emmeny

"My okays are so okay that they're too okay." ;)
Kyllä jurmii nuo pähkinät, joissa ei ole aukaisua helpottavaa lovea. Ja sitten on noita tapauksia, jotka pitävät itseään jonkinnäköisinä ostereina eivätkä suostu avautumaan hyvällä. Nautin näistä silti: mukavaa taistella hyvän puolesta (tai jotain). Kun kuori on saatu kammettua auki ja sormenpäät huutavat kärsimystään, vihreä pähkinän sisus lieventää tuskia.

Jackie Chania sanottiin juuri televisiossa "mestarimätkijäksi". Sub alkaa esittämään telenovelaa, jonka päähahmo haluaa itselleen "isommat rinnat keinolla millä hyvänsä". "Rokkarille morsian"-formaatti kusee kuin "Big Brother" - jotain rajaa siinä imemisessä! Monissa kiinnostavissa ohjelmissa dissataan ihmisiä turhaan, kuten sarjassa "Muodin huipulle". Uusintoja uusintojen perään (olen korviani myöten täynnä vanhoja "The Simpsons"-jaksoja; "Frendit" menevät, kun on paha laiskis). "Salatuista elämistä" on tullut tämän päivän "Tuntematon sotilas". Kuvaputki täynnä imeliä jenkkisarjoja (ei se elämä nyt niin vaikeaa ole, että kaikesta tarvitsisi nyyhkiä ja vääntää draamaa), joista parhaimpia menneiltä vuosikymmeniltä palautetut ohjelmat, kuten "Hauskimmat kotivideot" ja - mikä parasta - "Amerikan gladiaattorit". Viimeisinnä mainitun kasikytlukulainen versio on niin läppä, että pidän siitä jopa aidosti. "Takeshi's Castle", joka on kaikessa luovuudessaan suomennettu "Hullut japanilaiset", on myöskin mieleeni (haluan laskea mäkeä riisikulhossa :O.). Muuten televisiosta ei näinä päivinä tule mitään kiinnostavaa.

Toivottavasti skippasitte tuon edellisen kappaleen. Pistaasipähkinäturinointi lyö aina valitukseni. Söin tänään pistaasipähkinäsuklaata by Kalev. Rakastuin. Lopuksi vielä kehoitan pähkinänsyöjiä valitsemaan syöntipaikakseen jonkun toisen sängyn kuin omansa, koska pistaasipähkinöiden syönnistä seuraa turkasenmoinen sotku (sorry mum your bed is full of nuts).

Silmäni valuvat huomenna varmaan ulos kuopistaan, sillä pidän ensimmäistä kertaa yötäpäivääpiilareita. Joudun huomenna raahautumaan optikolle testaukseen joskus aamusella. Urg. Miten ihmeessä onnistun. Köllöttelin tänäänkin kahteen. Joskus neljäänkin. On se työttömän kesä niin rankkaa. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.